Špikujete li vi gospodo tu pilad, ja stavim malo bijelog luka u supljine I malo saNgarepe.![]()
Madi piletina je puno kvalitetnija od Mesoprometove.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Špikujete li vi gospodo tu pilad, ja stavim malo bijelog luka u supljine I malo saNgarepe.![]()
Možeš ih špikovati čim oćeš, toliko su koncentrata pojela da iz njih izađe po litar vode dok ispečeš. Ko ima priliku da uzme kokoš koja nije tovljena tim smećem jedino zna šta je jaje i meso.
Evo da se nadovežem na moju priču o modernizmu u konzumerizmu...
U moru kompanija koje smanjuju gramažu/zapreminu proizvoda (ostavljajući identičnu cijenu) umjesto direktnog povećavanja cijene, primjetih da je Lenor većinu omekšivača počeo da smanjuje sa 1.5 litara na 1.2 litra.
Cijena je identična, u vecini slučajeva nekih 3.5e.
Još uvijek se po online marketima mogu naći "stare" ambalaže od 1500ml ali po prodavnicama ih već nema ili makar sam ja vidio isključivo nove ambalaže od 1200ml, uz nešto promjenjen dizajn, za identičnu cijenu.
Poslato preko goluba pismonoše
--------------------------
Do Not Disturb.
Inače Voli standardno daleko ispod bilo kakvog standarda, u svakom pogledu.
Čini mi se da je najgore stanje sa rasporedom proizvoda gdje dostina njih nema nikakvu cijenu dok neki proizvodi imaju duple cijene.
A onda ima i onih artikala kojima se ime poklapa ali ne i bar kod. Moguće da je mijenjan pa nije ažuriran ali je jako teško znat' što se kupuje i za koju cijenu a da li je to loša organizacija ili namjeran pokušaj zayeba potrošača, ne znam.
Inače neke cijene su nenormalno visočije nego u bilo koje druge markete dok me odusevljavaju "super popusti" na koje padaju samo oni koji nemaju mozga ili im u tom trenutku ne funkcioniše jer se dosta puta više isplati uzeti ono što nije na akciji nego ono što jeste, da sad ne kačim mnoge primjere.
A ovo za cijene, mogu jedan samo... Nivea roll-on 'stikovi' su po prodavnicama hemije uglavnom 2.20-2.30e, po prodavnicama poput Lalovića su od 2.50-2.80e a u Voli ni manje ni vise nego 4.09e, svaki.
Biće moraju da imaju ovakve 'kapitalce' od artikala gdje je marža preko 100%.
Poslato preko goluba pismonoše
Last edited by Fidel Castro; 16-02-24 at 14:42.
Do Not Disturb.
Bile su 15 eur 66kom Fairy u Lakovic.
Preporucio bi vam piletinu da probate u mesaru Kasumovic na stari aerodrom (ili konik ako pitate tripletu), onamo na zadnji kruzni u zgradu dje je Vitapur. Ja meso uzimam tu od kad sam se preselio u zgradu i do sad je bilo odlicno, ne drze svinjsko ali im je junetina top takodje.
Tako je, bas ih ima dosta vrsta a ovaj je najbolji, za 13€ je bas dobra kupovina.
Evo cijene u Lakovica
make image url
Za lokadžije nescaffe 250 grama limenka je u volija 5,99, do 21.2.
Ovo nisu te
nothing comes from violence and nothing ever could
Zato sam ja pitala dje im stoje, na pocetku polica sa lica je bilo jedno 4 kese za akciju.
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
I dalje je aktuelno, samo je za popust neophodna Idea "plava" kartica, koju inače nemam...
Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk
Ima ti je svaka kasirka, samo lijepo zamoliš (ili bilo koja starija teta u redu na kasi).
Sent using Tapatalk
#fakenews
Ili instaliraj aplikaciju, kupis bodove, imas kupone za 10% na trgovinu, 25% na artikal po zelji...![]()
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Jel' to sad neka druga 'Super' kartica? (plava?)
Ja sam imao "obicnu" (doduse jes' plave boje) ali su mi je izgleda ugasili ili je 'istekla' (iako nema datum isteka na njoj) jer mi rece kasirka da nije validna vise.
Do Not Disturb.
Kad smo kod aplikacija, Conto/Aroma imaju super app (Club plus), skuplja se 5% od svake kupovine i do kraja godine može da se iskoristi. Dok je za penzionere standardno 10%, a par dana u mjesecu i 15%.
P.S. Mislim da jedino proizvode na akciji ne uzimaju u obračun.
Sent using Tapatalk
#fakenews
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks