Džaba, da reče Putin ne valja smeće bačat na ulicu no u kantu, ne može to bit tako.
Kako gođ, Cdm-u i In4s-u se bar zna politička orijentacija ali Vijesti su pravi antidržavni ("antisistemski") medij, vrlo podmukao i zao.
Sent from my Redmi 6 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Zašto su ratnohuškači? Ko će da ratuje, Vučić i Dodik protiv Aljbina....od rata ovđe možemo viđet samo ka Hrvati, neki zalutali dron.
Imam interesantne podatke o Hrvatskim popisima, e sad zamislimo Crnogorci krenu u etničko čišćenje Srba ili obrnuto, idu likovi sa Ak od vrata do vrata i pitaju ko si, što si.
Sent from my Redmi 6 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Milovic treba da leti sa tog mjesta...samo zato sto je bio dovoljno glup da kao Ministar pravde bude u situaciji da sjedi sa nekim kriminalnim licima...pa ko god oni bili....
Cekao sam njegov demanti te optuzbe ali nisam cuo nijednom da je to opovrgao....tako da mu dzabe iq preko 130 kad je ocigledno za politiku a i Ministra glup/nezreo.
Ne vjerujem da je iz čista mira krenuo da kači redom popove Milatovića Šukovića da ne isporuči ovoga Čamgoza itd sve te stvari on ne moze da radi bez Milojkovog blagoslova,to je nerealno da bude drugačije.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Eo narod sa foruma kriv je za ulazak DF na velika vrata u vladu. Zanimljivo. Uticajan ovaj forum. Ko bi rekao.
Ja bih ipak dodao da su za ulazak DF na velika vrata krivi i CIA, Vatikan, Kominterna, pedofili satanisti... O
Ako nije problem može li da se sazna koji su kavački mediji? I usput, ako može koji su škaljarski?
Ili ovaj drugi klan/mediji ne postoji/nije postojao, kako izgleda po pisanju Vesti koji ga odavno ne pominju. A ranije pisali da ima neki rat između dva klana. Biće da onih 50 momaka nije izginulo u oružanim obračunima no izgleda uzimalo koku pa izvršavali samoubistvo u depresiji kad ih gudra prestane radit.
Tko leti, vrijedi...
Kad neko prne u lift kojim Boris i Ljaljo doma idu to mafija napada uz pomoć kavačkih medija što nam se ovdje lijepo objasnilo.
Ako se prne u Korpivicin lift, to je Braaaaaano posla atentatora kojem je pethodno dao pasulja da se najede.
Edit: Pade mi na um. Odavno ne bješe u Vijestima novih neuspjelih atentata na Dritana.
Last edited by Gagarin; 13-02-24 at 05:28.
Tko leti, vrijedi...
Nadovezaću se na tvoj post. Prosto uživam u svakodnevnom cmizdrenju i plaču Vijesti jer ih premijer kulira. Prvi intervju i 100 dana rada Vlade odradio na RTCG. Dakle Komnenić niht.
Sva pitanja koja šalju, premijer i njegov kabinet im ignorišu. Isto je i kad postave pitanja u rijetkim momentima kad se premijer pojavi pred medijima.
Ali prosto fascinira koliko su Vijesti upregle pisaniju. Evo redom od 1og februara:
1. Željko Ivanović ima dva teksta u februaru
Milojko Britva (vijesti.me)
Spajić ili Milović? (vijesti.me)
2. Angažovali bgm i Milorada Jovovića
Poslanici "pozelenjeli" zbog Milovićevih "susreta sa mafijašima": Šta se dešavalo na zatvorenom dijelu sjednice Odbora (vijesti.me)
Spajića strah da slučaj Camgoz ne ugrozi turske investicije (vijesti.me)
3. Ratka Jovanović-Vukotić
Sto dana obmana (vijesti.me)
4. Balša Brković
Stodnevlje (vijesti.me)
Prosto je uživanje gledati da neko Vijesti koje su navikle da budu na pijadestal svake vlasti smjesti ovako nisko.
Nego, ko je 28.3.2015. pušio o trošku države priča li se što?
To je generalno i domet tog novinarstva koje se gaji tamo.
Jedva čekam naredne naslove.
Last edited by hercules; 13-02-24 at 07:46.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Jos malo o tome sta je radila UP. I za mene licno puno bitnije i opasnije od sverca kokaina.
Policajci koji salju podatke gradjana kriminalcima, jer su clanovi druge politicke partije. Mora da su ovi to koristili za trac partiju u kafani
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...usu-20-miliona
Вијести на пиједесталу сваке власти?
Мислиш на ове власт од задње 3 године?
Послато са sm-a525f помоћу Тапатока
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Nisi baš toliko mlad da ne pamtiš njihovo lizanje sa DPSom do godinu dvije nakon referenduma i favorizovanjem DPS-a i pikatnim informacijama koje su dobijali iz ministartava. Bilo je tu i kritičkih tekstova usmjerenih ka opoziciji, i bombastičnim naslovima sa znakom pitanja. Ili ne želiš da zapamtiš, a to je svakako legitiman izbor.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Mali memo refresh…
Imale su Vijesti i fazu rektalne speologije i sa DPS.
No, DPS prestao da sipa.
Usput, dok im je Marković sipa nešto ga nisu dirali. A Marković bješe DPS premijer?
https://www.facebook.com/20381103681...ibextid=cr9u03
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Siguran sam da tada to nije nazivano lizanje sa DPS-om već se pozitivno gledalo na to. Nego smo izgleda previše mladi
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
"Bošnjačka stranka ima punu podršku iz Bosne i Hercegovine"
Delegacija Bošnjačke stranke predvođena poslanicom Kenanom Strujić-Harbić i šefom kabineta predsjednika Bošnjačke stranke Izetom Ćorovićem sastala se sa ministrom vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Elmedinom Konakovićem u Sarajevu
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...-i-hercegovine
A kad Mandic ide kod Vucica?!? Ovi iz Bosnjacke su barem gradjanska partija
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Eventualno CDM
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
CDM i Pobjeda su najbolji portali.
IN4S, Borba, Vijesti itd. su smeće.
Neko drugi će obrnuto napisati.
Sve je u oku posmatrača, u ovom slučaju glavi.
Love, peace and respect.
Ne može građanska stranka biti sa nacionalnim predznakom.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Слажем се, сви смо необјективни и по томе гледамо ко нам је дражи/бољи.
Има једна ствар која се ипак може објективно измјерити : колико је новинара и којих медија убијено, пребијено и малтретирано од стране власти, е ти су обично објективнији па самим тим и бољи.
Послато са sm-a525f помоћу Тапатока
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Ne znam što bi rekla i u autobusu ima reklama za banku pa nije banka.No očigledno kad se neka partija zove bošnjačka da tu se već stavlja akcenat da se odnosi na određenu grupu po nacionalnom ključu.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks