Ja stajem na svaku raskrsnicu bez obzira da li ima znak stop ili ne. Gledam vise puta i onda po gasun
Cuvajte se izlijetanja iz koliko volis bocnih ulica i sa parkinga bez znaka da nailazi na put sa prvenstvom, neregulisana raskrsnica sa pravilom desne strane i krivica je sto se nije propustilo vozilo koje dolazi sa desna.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja stajem na svaku raskrsnicu bez obzira da li ima znak stop ili ne. Gledam vise puta i onda po gasun
Prema tome, šta da ti kažem?
Isti sam ti,znam kakvih sve ludaka ima
Sent from my S23+ using Tapatalk
Najgore je u sitne sate, desi se da treba do dežurne apoteke nešto za djecu da se uzme, ne daj Bože kad bi se samo na zeleno oslanja na glavne bulevare...
A dje, pa ja uvijek gledam lijevo desno 2-3 puta dok idem prema zelenom semaforu.
Katastrofa, tek poceo da zivi i zavrsi ovako.
Ovako kad padne kamenje na vozilo, bješe li zove se policija da naprave zapisnik i štetu plaćaju putevi koji održavaju taj dio? U ovom slučaju monteput.
Ima da se načeka.
Jos koliko vidim BG table
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ja bi slavio drugi rodjendan.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Monteput je odgovaran za odrzavanje puteva pa samim tim i za stete nastale uslijed odrona na mjestima koja nisu osigurana kako su trebala da budu.
Ipak, praksa kaze da se obicno vise vremena, zivaca a nekad i para izgubi jureci tu nakonadu nego prihvatiti truli sistem (posebno pravosudni) i ocajnu birokratiju i pojes' g0vno.
Znam mnoge koji su izgubili previse vremena i zivaca a na kraju dobili samo dio onoga sto je trebalo da bude isplaceno kako bi se pokrila steta.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Jebajga, nije M4 za svakog, jos kad je ovako ruzan.
Meni nije jasno šta se ovo desilo.
Pasat, Jetta, BMW l, još dva auta i kamion.
Ko je koga ovdje zakačio...
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Vjerovatno su vozili jedan drugom u branik pa su valjda krenuli da preticu svi u isto vrijeme...
I 100% bez zmigavca, jer kod nas nedaj Boze da neko upali zmigavac, ruka bih mu opala.
Sent from my iPad using Tapatalk
E ovo je umjetnost, sem ako nije pozlilo čovjeku.
330 jedini u CG -> driftovao sinoć.
Imam osjećaj da su svi na nečemu. Makar na diazepamu. Drogirani i pjani,, ovo je sve suvišno za komentarisanje što se radi
pa sudeci koliko ljudi saobracajna policja nadje da su pozitivni na droge nije bas lako...
a mozes mislit koliko ih nadje pa rece - pisacemo alkohol, radi tvojih kuci![]()
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks