Sto preporucujete u Me Gustu da se poruci?
Pizze, sendvici, paste, tortilje?
Sto preporucujete u Me Gustu da se poruci?
Pizze, sendvici, paste, tortilje?
Samo nemoj Me Gusta sendvic koji je nekad bio predobar sad je bas bzv..
Prije neki dan u Chilema Plus na sushi, cekamo 1:15h okruglo na 4x porcije sushija.. ni izvinite ni nista, tek kad smo nakon 1h rekli da nema nikakvog smisla vise ponudili su pice u znak izvinjenja, rekoh ne treba sad nista, hvala.. sushi je ok, nista spec, bolji je rekao bih u "obicni" Chilema.
Za sushi preporuka Sakura Panasian food na Zabjelu.
Vrlo dobro to rade, cijene povoljnije nego kod "poznatije" konkurencije kroz grad.
Vlasnici su Rusi, ne znaju najbolje crnogorski, tako da je umjesto poziva bolje naručiti hranu porukom, Viber ili WhatsApp.
Zbačajan momenat koji treba imati u vidu, ne naručivati preko Glova, treba njih direktno kontaktirati, dosta je jeftinije. Npr. Mix "Maki" (720g), kad se naruči kod njih košta 20€, a preko Glova je 30€.
Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk
Burek kod Stiva, meso baš fino začinjeno, pikantan. Preporuka.
"I shut my mouth and hold the light"
Pozdrav svima, je li bio ko u Minhen skoro? Koje restorane posjetiti? Kakve su cijene?
Prvo pomislih da pitas za ove nase Minhene.Za pravi Minhen, ti ne mogu pomoci.
Na konto ovih nasih, nisam odavno bio, al sjecam se cijene poskupjele ka svudje, izbacili paulainer, a hrana nije vise sto je nekad bila, barem meni, kobasice nista spec. Bas ono bezveze su mi postali, jedino muzika je OK, no je navidaju pa coek ne moze ni progovorit za sto.
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
Tortilja iz mamicke nocas, 10/10
Takumi ne vozi EV kao Bugi tako da nema potrebe da svraće po restoranima.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
slane u Corto, 1/1 ka vazda
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Dje vi je to na Zabjelo ?
https://maps.app.goo.gl/MMhAZsKyNvQm5uSw9
Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk
Ima li ko kakav sud dje su najbolji cevapi u Sarajevu ? Bio sam u zmaju, zeljo, ferhatovic... dajte neki predlog za sjutra
Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk
Pored Ferhatovica nidje ne idem.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Probaj Galatasaraj, vrhunski su ćevapi. Najjači bureci su po meni "Kod Žige" na Marin dvor, rade samo ukutro i ne rade nedjeljom. Gaze s burecima/pitama - kako god.
Zmaj ali na autobuskoj,burek u Bosnu,kolaci u Badem.Nikakav Zeljo,Ferhatovic,Hodzic i Mrkva
Zeljo je toliko izvikan a podrigusa je teska
Hodzic je imo dobre cevape ali se pokvario(nista ne valja)
Zmaj je institucija(nije los ni onaj u centru ali je osjetno bolje i meso i somun na autobuskoj)
Probaj cijedjeni od sipka kod onog covjeka ispred trznice i obavezno na baklave u Saraj to ti je tu odma pored
Imas fina gotova jela kad se krene od Bascarsije prema centru s' desne strane mozda 20-tak metara
Last edited by Randy Orton; 10-02-24 at 16:59.
Sirnica sa ajranom u Oklagiju, sanjam je
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Hvala na predlozima bicu jos par dana pa cu se trudit da ispostujem svaki predlogI da, zmaj kod autobuske sto kolega napisa tu su za mene definitivno do sad najbolji cevapi bili koje sam probao .. Danas sam neke pite testirao i doner kod Pase.. Opuc
Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk
Imas dobar sladoled i to je dzabe 1.5e(toceni,isladne nesto kao 3 kugle)u KFC u SCC.Kajmak kod Punice je po meni bzv,ne vrijedi one pare.Kafa u Fabriku kafe je top,caffe Ayna ti je fin za sjest s' drustvom(isto se nalazi na Bascarsiji)
Ma ne moze ti bit dosadno u Sarajevu nema sanse,a da se jede dobro na hiljadu mjesta
Bolji je onaj hladni burek iz Bosne no najtopliji iz CG
Last edited by Randy Orton; 10-02-24 at 18:38.
Zmaj kod autobuske
Tepsija, pite, preko puta ulaza u Markale
Aščinica Hadžibajrić F. Namika, domaca dnevna jela "na kasiku"
Zara iz duvara, interesantan restoran, rezervacije ma sajtu
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)
Bookmarks