Japan i Kolumbija na neki turnir.. Sad nesto Grgur rece ali ga ne cuh do kraja
neka nam je sa srecom ova prva pobjeda. Ako Bog da da ih bude jos
MOŽE I JAČE
NEK ČUJE NEBO
VOLIM TE VOLIM
VOLIM MONTENEGRO
NE ŠTEDI DLANOVE
OD SREĆE SE PLAČE
ZA HRABRE SOKOLE
IZ GRLA ŠTO JAČE (IZ GRLA NAJAČE)
Last edited by Girl_from_Tomici; 24-03-07 at 19:54.
u maj se igraju sledece utakmice:japan,columbia i jos neka ekipa nemam pojma koja bjeshe
cush istorijska pobjeda, ka' da smo svetsko prvenstvo osvojili ... djeni ne sprdajte se sa momcima
Odlican pochetak i odlicno su se drzali s obzirom da su se okupili prije 3 dana .... golman extra svaka mu chast !!
isto tako vucinic, vukcevic ... purovic ... svi su jako dobro odigrali ... malo se odbrana losije snalazila ali dobro je
jeste li vidjeli petu jovetica sad pred kraj ;;pppp
Svaka cast i fala vladi CG i resornom ministarstvu, nista ne mozemo napravit da ne smocimo sa politicarima.
Pff sta da kazem...
Gledao sam samo drugo poluvrijeme i mogu vam reci da sam iznenadjen.Prijatno naravno.Nisam mislio da ce mo ovako odigrati a samo smo par dana na okupu bili...
Po meni najbolje je odigrao Burzanovic,odmah poslije njega Vukcevic i Vucinic...Boskovic se dobro snasao povicenije malo.ja koliko se sjecam on je u Zvezdi igrao klasicnu desetku-poluspica...
Sto se odbrane tice tu smo najtanji.Dali je to zbog terena jer je na nasu stranu bilo masu vise vode(ponavljam gledo sam samo drugo poluvirjeme) bar sam ja takav osjecaj imao..ali su mi u nekim situacijama igledali trapavo da ne kazem komicno...
Publike dosta,atmosfera odlicna...sta da kazem nego da je bilo super...![]()
No Signature
Ja ne mogu osmijeh da skinem sa face.
Sto je ovo!!!!!
Nocas.....sam gotova.....resh pechena(pjana).....
Huh.....
Loshe smo igrali nema shto.....al' su penali postojali.
Sho jes jes.
Last edited by paralelopipak; 24-03-07 at 19:59.
"what sick ridiculous puppets we are,
what stupid little stage we dance on,
what fun we have,
dancing,fucking not a care in the world,
not knowing who we are,
we are not what was intented....."
A Grgur se primio ka da je Spanski komentator.
Prva utakmica,prva pobjeda,prve suze radosnice niz lice mi same krenuse,steglo mi se grlo,neko rece u predhodnim postovima da ovo nije svjetsko prvenstvo,nama koji smo ovo cekali ovo je bilo i vise od svjetskog prvenstva,srce mi radi na 100 na sat,dusa mi je ispunjena kao da sam vidio staru majku kad me ceka izdaleka da joj dodjem,hvala vam Sokolovi na ovom poklonu,na ovoj pobjedi svih nas, na porazu svih onih koji su sumnjali u vas i u Crnu Goru,hvala ti Boze sto sam Crnogorac!
poleksic!!!!!
ima li ko bensedin, loshe mi je
jos samo buducnost da dobije i ovo ce mi biti jedan od najsrecnijih dana
mala je dala
neka prica ko god oce sto oce, jeste tacno nijesmo igrali svjetsko prvenstvo ali ova utakmica je znacajnane mogu da vjerujem, docekah dan da navijam za svoju MONTENEGRO reprezentaciju
Samo nastavite ovako, crveni
ima li ko slike sa utakmice ili klipove
mala je dala
imam ja tiket![]()
Zvanicno je odje i danas potvrdjeno da nasa reprezentacija ucestvuje na Kirin Kupu,uz selekciju domacina Japna bice i ucesnik Kolumbija.Taj turnir je tradicionalan i svake godine ucestvuje domacin i po jedna Reprezentacija iz Evrope i Juzene Amerike.
Japanci su danas dobili Peru sa 2:0 i odgledao sam utakmicu.Izuzetno su napredovali od dolaska Osima i to u svim linijama tima a posebno su dobili na kompaktnosti i tvrodoci u igri.Nakamura (Seltik) i Takahara(Frankfurt) su prvi put ucestvovali u igri rerprezentacije od kada je preuzeo Osim.Inace se i odlicni odbarnbeni centralni igrac Nakazava odlucio da se vrati u igri Reprezentacije.Nakamura je asistirao kod oba gola a Takahara dao jedan.Inace oba su pala iz prekida i tu je Japan najaci.Inace osim ova dva poznata igraca ima i u La Manu Matsui koji je takodje dobar igrac i vjerovatno malo vise poznat za nase ljude posto iga u Evropi.Peruanci ocajni i neozbiljni jer dosli samo sa 15 igraca na utakmici.
Kolumbija je takodje izuzetno kvalitetna ekipa a za Kordobu iz Intera i Anhela iz Aston Vile mislim da svi znamo.
Pozelimo da nase igrace zaobidju povrede i sto spremnije docekamo naredne utakmice.
Dosta prenemaganja,prijenimo na trud i rabotu jer ostasmo na sprdnju i sramotu
imam i ja isto na 1
Imam je i ja, pogodjena iz 2-1![]()
Samsung Galaxy S7
SVAKA CAST CRVENI!! Presmijao sam se dok sam vam citao komentare u toku utakmice!!!Kad vidjoh gol da smo primili srce me imalo okinut!!![]()
Ajd sad budite dobri i sto prije postavljajte slike i snimke!!!!!!!!!!!!!!!!
btw.
Currently Active Users Viewing This Thread: 47 (20 members and 27 guests)
shrek*, ssaajjkkoo, KingofDenmark, Krsto Zrnov Popovic, LaZaR, sasaj, Reall, scouser, remark, Montenegrino-CT, JLEW, Dragone, webber, Boyanna, Drug Tito, Pirun, funky^junkie, Girl_from_Tomici
Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
Mnogo smo jaki breeeeeeeee!!!!!!!!! Ne moze nam niko nista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oleeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
Oleeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
Oleeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
sad udjoh na posoa mokar skroz, al vrijedilo je, prvi go madjara nisma vidio niti sam znao do poluvremena da gubimo, al momcima svaka cast, navijanje odlicno s obzirom da je prvi put
CRNA GORO CRNA GORO NEPOBJEDIVA
CRNA GORO CRNA GORO MAJKO JEDINA
CRNA GORO CRNA GORO TI SI NAJBOLJA
CRNA GORO CRNA GORO TEBE VOLIM JA
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Dobro bjese,milo mi je sto smo dobili,iako sam ubijedjen da je sve namjesteno bilo.Pozrtvovano igrahu i svaka cas.
Nego uocih jednu anomaliju nenormalnu,ne vidjeh jos nidje da na dres drzavnog tima bilo kojeg stoji ime sponzora![]()
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks