uuuu, kakvo se old school centarsko krljanje sprema u united centre-u - drummond + vucevic (u prvoj petorci!) vs towns + gobert.
Embiid imao proceduru na koljeno danas i out 4 sedmice. Ne bih se iznenadio da sad zavrse sedmi ili osmi na tabeli.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
uuuu, kakvo se old school centarsko krljanje sprema u united centre-u - drummond + vucevic (u prvoj petorci!) vs towns + gobert.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
odmah krenuo preokret. imam singl iz 2 u 1.
ali makar jedna dobra vijest za sve ljubitelje basketa - tony bro se skrsio, odsepao u tunel!
Vazda Barkley veli kad ga pitaju za Wolves na inside the nba - "i don't believe them".
I jeste im tesko ponekad povjerovat, pa i Finch ce morati da se dokaze. A sve je ovo limunada do PO.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
da je makar u regularnom doslo, nego ne vazi 2-1 za produzetke, mada imao sam i uzivo, pa sam ukupno dobar nocnu dnevnicu.
vucevic odlican u drugom, white izdivljao svoje trojke, i odlicna timska odbrana, ne sjecam se kad sam zadnji put vidio 16 rampi jednog tima. ne znam sta bullsi traze za carushowa, ali dao bih im sta god zele.
opet Minnesota prosipa +20. svakako će biti medju četiri na W, imaju prednost veliku u odnosu na Kingse i Sunse. Clippersi jako dobri, ali glavno pitanje mogu li ovako igrati kada dodje PO?
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
kako? prosipati 20 razlike? mogu, naravno. ako nekim cudom dodju do PO.
Kako bi mi lijepo pao Klay danas pred deadline.
Edit: deadline sjutra 3p EST
Last edited by avet; 07-02-24 at 16:52.
fournier + neki pikovi mogu biti dovoljni za npr bogija, clarksona, baba, brogdona, trenta, hielda, mada i neki visoki, tipa olynyk mogu doci u obzir. bas ima masu dobrih opcija u rangu 15-20 miliona koje moze pokrpiti fournierov ugovor.
Izgubise Klipersi i sad imamo situaciju da na zapadu 4 ekipe imaju potpuno isti skor 35:16 Klipersi Denver Minesota i Oklahoma.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Olynyk u Toronto.
Buddy u 76ers.
Hayward u OKC.
Goca Hayward konacno nazad u diviziju gdje je imao svoje najbolje igracke dane
ocekuje li se neki boom nocas?
Burks nazad u NY za Grimes i dva 2nd round pika.
Bojan Bogdanović u NY
wow, avet... cestitam! ovo je posao! sad jos neki lowry da se pokupi sa groblja otpustenih igraca, zlu ne trebalo...
The Raptors are trading Dennis Schroder to the Nets for Spencer Dinwiddie, sources tell ESPN.
Edit: +Thaddeus Young to Nets, Dennis Smith Jr to Tor.
Last edited by avet; 08-02-24 at 17:54.
Vasa Micić u Hornetsima. čudi me da neka bolja ekipa nije pokupila Schrodera
nadao sam se da ce minnesota nekako dovuci schrodera, ali bas se nije imalo sta ponuditi. mada ni raptorsi ne izgledaju kao da znaju sta zele.
ako se i mitch vrati, meni je to ekipa za finale. ne znaci automatski da su jaci od zdravih bostona, phile ili bucksa, ali sa kljakavim bucksima i embiidom, meni su (zdravi) knicksi drugi favorit na istoku.
dallas se fino popunio, a nista posebno nije dao - samo granta williamsa iz rotacije. gafford i pj washington su sjajna pojacanja.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks