jeli poluvrijeme? Mozda ima trener jos vremena da neko brzo odje u Pljevlja za C'akara da zabije koji gol madjarima![]()
ja mislim da ce se ovi momci vremenom fino uigrat....
jeli poluvrijeme? Mozda ima trener jos vremena da neko brzo odje u Pljevlja za C'akara da zabije koji gol madjarima![]()
Jasno je da emocije vode ali nesmijemo zaboraviti da mi tek pocinjemo sa formiranjem Reprezentacije i da imamo bazu od 600 000 stanovnika.Neki od tih momaka su se prvi put sreli na ovim pripremama a koliko tek treba vremena da se uigra svaka linija tima pa do citave ekipe to svi znamo.
Moramo da imamo karakter,strpljenje i rad kao i podrsku na duze staze.
Hrabro,radno i optimisticki.
Ajmo sokoli,ajmo
Dosta prenemaganja,prijenimo na trud i rabotu jer ostasmo na sprdnju i sramotu
Grgur:"Evo svecane loze i Misela Platinija koji sada razgovara sa nekim od svojih broojnih prijatelja,vjerovatno razgovarajuci o atmosferi na stadionu"
100% si u pravu i realno da ce trebati jednu 3-5 godina [koliko god to izgledalo dugo] da se repka uigra i pronadju igraci oni pravi jer siguran sam [iako ne gledam tekmu sad] da ce bar pola od ovih igraca sto igraju danas nece igrati u nekim sledecim utakmicama. Treba vremena da se nadju igraci iako to izgleda lako...treba neki miks ne samo atraktivni igraci nego radilice, trkaci, iskusni, specijalci za itd, itd...siguran sam da ce se jednu 100 igraca promijeniti u skoro vrijeme dok trener ne nadje nesto uigrano.
koliko ja ovo poluvrijeme otpratih, jedino se taj vukchevic neshto pokazao...
valjda ce sad u drugom ona mazga od purovica neshto uradit. pf, nerviraju meeeeeeeeeee
"ujutro je bilo jutro i josh sam bio zhiv"
:mrgreen: eeeeeee kad bi nocas jos buducnost izgubila:mrgreen:
polako ljudi, josh se oni mogu sreditit...
samo su mladi, prva im je reprezentativna utakmica, i treba im da se saberu vremena.
pritisak je na njih veliki.
ja vjerujem da ce nas u drugom poluvremenu iznenaditi.
hahahaha, mora lazo malo
ne krivite ga zbog toga
simonu treba zlatne gete trgovat na poklon od nacije![]()
Jaooooooooooooooooooooooooooo
jos kad bi virtuoz vukcevic dodao nekom loptu bilo bi super...dako sutnu koju sa 30m po ovakvom terenu mozda i udje nesto
sad ce nas spasit ovo drvo od purovica sto je uslo...
DzaBu®
pritisak veliki, i vec 3 sanse
e sad nam nije sviran stopostotni penal!!!
puro jegulja?
uchinice on neshto ne zvala se ja luv![]()
ma dacemo im taj go....da bude za pamcenje
Penaaaaaaaaaal
ppeeeeanaaaaalll!!!
jeaaaaaaaaaaaahhhhh
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks