View Poll Results: Koji biste izabrali?

Voters
205. You may not vote on this poll
  • Audi

91 44.39%
  • Mercedes

114 55.61%
Results 1 to 25 of 8721

Thread: Audi Club

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    110
    Thanks Thanks Received 
    417
    Thanked in
    140 Posts

Moje je 10%. Zaebo sam se sto nisam trazio kasko bez mog ucesca. Bio sam visociji premijski razred jer sam na proslom autu imao 2 godine kasko bez prijavljenje stete. Kasko moze da se trazi vise puta u okviru jedne godine, ali odnos ucesca ce da se mijenja sa brojem prijavljenih steta. Ovaj predracun su 2 stete, koje su se kasnije podijelile (jer su bila dva napada, 2 policijska zapisnika), ali ja nisam trazio da mi posalju odvojeno. Ja sam bonus od 10% ucesca u steti iskoristio, sledeca steta bi bila 20, 30, 40, i svaka sledeca 50% u okviru jedne godine.
    Nakon isteka godine, pocinje se ispocetka, ali sa nizim premijskim razredom, pa bi u tom slucaju samo prva steta bila po dogovoru - odnosu ucesca iz ugovora. Premija za sledecu godinu ce da mi bude 400e veca za 10% mog ucesca, odnosno 1000e veca (ukupno oko 2000e) bez mog ucesca.

Posto je auto na lizing, nisam imao pravo da uzmem pare, pa ja da isplatim rokspedu ili nekom drugom, Bitna stavka: roksped je radio procjenu, a procjena se placa 5% od stete, i oni stoje iza toga pravno i krivicno. Da je auto moje (vlasnik, a ne korisnik), mogao sam da povedem u roksped, platim defektazu, trazim da meni uplate, a sve zavrsim za 4000e (sebi stavim 10000e u dzep) kao sto je u gluvonijeme koliko su oni trazili jer bi se ljepilo sa haube, branika, maski, fara moglo maknut. Felma nije bila ukljucena u stetu, ja sam je ogrebo na ivicu parapeta, ali smo je popisali. Sve ostecene djelove je trazio Lovcen.
    U BiH nisu htjeli da mi izracunaju koliko bi kostalo kod njih.
    Last edited by branko.kotor; 05-02-24 at 08:11.
    COMMUNITAS CIVITATIS CATHARI
    navigare necesse est, vivere non est necesse

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)