Kasno su se sad sjetili.
Kasno su se sad sjetili.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Pi kako su glibavi ovi zabari.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ne znam sto su Spajica pustili da igra. Dritan bar nije trazio da igra za reprezentaciju. E pa...
Kako smo se nadali i kako smo ih hvalili. Pljas.
Da vidimo ode li gojkovic
Sam twsko da ce se sjetit
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Zalosno je bilo gledat, sve neki jadni sutevi u blok i ono sto je stizalo do golmana bilo je odbranjeno. Jako losa partija, no idemo gledat rukomet dako pobjedimo Madjare![]()
Nema veze imamo zlato iz Malage...
A odlazi vise ako obraza imas.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hahahahahaa
Gojkoviću ostani!
A niko ne spominje danasnju dominaciju i 18 golova uvijek neugodnoj Rumuniji. Nista nego da se uzme pauza do februara kada je SP pa opet red analiza![]()
Noćašnjom pobjedom protiv Rumunije nama će grupa na SP biti Srbija , Japan i SAD.
Ukrštamo se sa grupom Italija , Mađarska , Rumunija i Kazahstan.
Mislim da je pod moranje biti prvi u grupi.
Kvalitetniji smo od svih rivala u grupi.
I naravno izbjeći Italijane.
Sa njima prosto ne umijemo da igramo.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Last edited by tastatura05; 15-01-24 at 09:23.
0:3. Mentalna spremnost nula.
Kako je krenulo primicemo 20 golova. Ovakvu suplju odbranu jos nijesam gledao od nasih.
Ajde da se nadamo da ce se malo trgnuti, ipak mogu bolje da odigraju od ovoga...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Kad smo poslednji put primili 6 golova za 1/4?
5-0 nam je puklo protiv Žabara prije neki dan tako da ne bih se ja nešto iščuđavao previše...
nevjerovatno koliko nam je suteva izblokirano.
Kako ne uđe ova prečka Draškova za -2...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
sjutra sa USA, 15:30, četvrtfinale nam donosi plasman na OI, ako budemo prvi idemo direktno i imamo vizu za OI. čitam da USA ima jako dobru ekipu
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks