Arsenal
Aston Villa
Chelsea
Everton
Fulham
Liverpool
Manchester City
Manchester United
Newcastle
Tottenham
West Ham
Burnley
Crystal Palace
Sheffield United
Wolves
Bournemouth
Brighton
Luton
Nottingham
Brentford
ne zna se ko je gori bio. united ne umije, tottenhamu falilo pola postave, klupa horor, 2 golmana, 3 regena i 2 igraca koji ne bi smjeli ni blizu klupe da budu + dragusin, koji je odradio 1 trening sa ekipom. solidan bod, reklo bi se da je opstanak osiguran.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Odma ga daje Toney po povratku.. đe je Arsenal?
ako nije stavio nešto sitno da daje gol, ništa nije uradio![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ali jes pomjerio loptu na slobodni za bolji ugao 😂
Kakav meč
Jurgen Klopp has decided to LEAVE Liverpool at the end of the season.
ovo bi moglo dosta toga da promijeni
Jos ako i Pep ode ka sto se najavljuje.
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
ili jos bolje - ako izbace city i chelsea u league one...
Klopp je čoek koji je promijenio Liverpool. vratio ga tamo dje mu je realno i mjesto. u vrh engleskog i evropskog fudbala. samo se treba sjetiti kakvi su tu neigrači prolazili od ere Beniteza do dolaska Kloppa. Brendan je to malo sredio bio al ni blizu kao ovaj. naravno ima tu zasluge i ljudi u klubu, koji su zaduženi za transfere al rezultati su tu. tri finala CLa, konačno titula u PL. i prije ovoga su mi bili apsolutni favoritu za LE, sad tek. nekako kao logično rješenje se nameće Xabi Alonso
Ok, znači Li$o osvaja titulu.
#fakenews
ovaj Nunez veliki bratpođe u Uruguay dominira, vrne se u PL zicere i penale promašuje
kako pregaziše Chelsea. isto ka' da se bave različitim sportovima
maddison za maupaya - “He hasn’t scored enough goals to have his own celebration, so he had to copy mine!”
rijetko mrzan lik.
chelsea tragican, liverpool sampionski, rutinski protiv tima iz sredine tabele.
Mainoo za spas na Molineux
dje je @moon safari?Richarlison dva gola za poluvrijeme, ovome se čak ni ti nisi nadao
okej, malo glupo primljen gol al ova odbrana Spursa mi je nekako baš okej, Udogie mora u prvih 11 na EP da igra
mislim da samo Spursi mogu da prime ovakve golove
osmi primljen gol u 90+ ove sezone, srecom nije svaki bio ovako tragican. mada je od rezultata tragicnija igra. a juzna koreja i osminu i cetvrtfinale prolazi nakon golova u 90+8 i 90+7, pa son ostade do kraja prvenstva. mali srecom izgubi danas pa bi se bissouma mogao vratiti za naredno kolo.
dosta zabavno danas, sve utakmice 4+. luton drugu vezanu daje 4 gola, ali ovog puta nije bilo dovoljno za 3 boda.
Last edited by moon safari; 03-02-24 at 22:41.
E a kad se sjetim sta su Lutonu pojedini ovdje prognozirali
Davno vece atrakcije nije bilo, bukvalno rang sampionskog Lestera.
bas nocas bukvalno to rekoh - ako ostanu u ligi, to je senzacija u nivou sampionskog lestera. edwardsu dati sta god zeli.
Chelsea je na -15 od mjesta za CL a ali zato ima +12 u odnosu na Everton koji je u zoni ispadanjaja sam mislio da će Poch uspjeti da ih dovede u red al su daleko od ozbiljnog tima
Last edited by outline; 04-02-24 at 16:12.
Otvara se dodatno trka za titulu, potop Liverpoola
ona greška kod 1:1 prelomila sve. nevjerovatan propust na ovom nivou
Ponekad imam trenutke dihotomije, kao što ih je večeras u meni izazvao gol Brentforda, đe mi je u jednu ruku fenomenalno kako fudbal i gol mogu genijalno da izgledaju u svojoj jednostavnosti, a u drugu mi apsolutno ide na živce jer nema nijednog istinski kvalitetnog momenta igre: ispucavanje golmana, odbrana pogubljena, ovaj traljavo finišira.
Svejedno, poslije toga De Bruyne i Foden preuzimaju kontrolu i prave spektakl od utakmice. Brentford se isto nije dao, baš su ih namučili, ali bolji dobija. City se nakon lošeg starta opet vraća i vrlo tiho opet ima priliku da zavisi samo od sebe. Ne priča se o tome puno, ali potpuno su preuzeli matricu Fergijevog Uniteda iz najboljih (najgorih?) dana koji je znao da se mrcvari do Nove godine i onda samo neminovno pregazi sve na putu do titule, a da se niko i ne začudi.
Erling sipa, Kevin se vratio, kao i Stones. full su opet, ako ih povrede zaobidju mogli bi opet da vežu ligu i CL
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks