Budva konkretno (upoređujem januar 2023 - januar 2024 god. na osnovu ličnog zapažanja) je za godinu dana bogatija za 5 kafića, 2 restorana, 1 prehrambenu prodavnicu, a da su vlasnici rusi/ukajinci, baš u jedan od tih restorana (geolokacija restorana https://maps.app.goo.gl/TTbbmQuoRcT6BSN56 ) treba ovih dana da pođem da probam boršč jer ,,lokalni'' ukrajnci/rusi kažu da je jedino tu original kao kod njih), tako da su se dostina rusa/ukrajinaca okrenulo ,,svojima''. Vjerovatno ima još ovakvih biznisa, a ovo nabrajano je samo ono što sam ja imao prilike da vidim/posjetim u zadnjih šest mjeseci.
Last edited by wulfy; 01-02-24 at 20:18.
I kakve veze ima barska nadbiskupija sa Hrvatskom?
drogira li se severina?
nothing comes from violence and nothing ever could
Okey maj faul đe mu je albanska zastava u taj slučaj?
Jel ti kapiraš da je Mandić dobio orden četničkog vojvode pa ti izgleda nije jasno kad onako prijeti još stavi srpsku zastavu kad mu dođe pop iz SPC da to izaziva reakciju svijeta koji ima više od dva grama mozga?
Ili si ti i tebi slični navikli da im se ljudi na koje ste navikli sa ovakvim nastupima ponašaju ka da su debili?
Jel tebi jasno da je ovaj debil bio nedavno Vučiću ka g*vno na izbore sns-a?O čemu pričaš ti?
Da nije Rami tamo iša u Tiranu da mu održi vlast.Ti misliš da smo ođe svi odreda debilčine što li.
I da ne znamo ko je Mandić znaš i ti no ga ođe braniš junački pa junački onda izdrži što da ti rečem.
Last edited by Bluemoon; 01-02-24 at 20:37.
Saberi se malo od toliko pizme moze čir na želudcu,pa fleke po koži a da ne govorim o opasnostima po kardio vaskularni sistem.
Trobojka je bila nasa zvanicna zastava sve do 2004 te mi zbilja nije jasno otkud tolika pomama zbog nje.
Srecom je ovaj Spajic normalan pa ne ostavlja prostora za razna ludila.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Bacite pogled na zastavu Crne Gore Sekule Drljevića od 1941-1943. Nešto ne ide da se oko himne ljudi brecaju i da istrovremeno slave trobojku. Just saying...
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Pušti se ti cinizma da te zamolim nisi ni prvi ni posljednji kome to kod mene taki cinizam u pokušaj ne prolazi.
Bila jes bila,dobro si reka samo si petokraku izostavija a više nije a zna se na što Mandić puca on je deklarisani četnički vojvoda ima tu titulu a Spajića ne uvlači u cijelu priču đe si naša četničkog vojvodu ka da praviš evo viđite kakav je to car primio je neko biskupa što li.
Zabolje me koga je on primio taj se iz Moskve vadio nije ka ni Knežević ka ruske špijunčine a obojica su bili dio onoga 2016.kad je ođe krv umalo se prolila nije uz dva agenta GRU-a što su identifikovani.
To ti đe si navika da mjenjaš teze i da ti se ko uzmiče kad pomeneš jednog Mandića da mu revitalizuješ ko je i što je meni nećeš.
Last edited by Bluemoon; 01-02-24 at 21:21.
Sad vidim da si za sve što si rekao potpuno u pravu.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Ovaj sudar Milovića i Adžića izgleda da je mnogo više od peckanja zbog tacne. A i svakakvi likovi su upetljani.
https://www.antenam.net/drustvo/hron...azil-ismailovu
Niko ne prenese što je Milović ispričao u detalje.
Tko leti, vrijedi...
U Indiji oslobođen golub prethodno osumnjičen za špijunažu
Ptica je presretnuta u maju, a nosila je neku "nečitku poruku"
https://www.vijesti.me/zabava/zaniml...n-za-spijunazu
Je li bilo na ispitivanje tipa "gukni sve ti je.em, za koga radis"...
Ih kako bi mu Skataric presudio a @Bluemoon))
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
https://m.cdm.me/politika/abazovic-t...ajne-policije/
posle dpsa najgora stvar koja se mogla desiti ovoj državi je ura koju je sns kupio ka kilo sira
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ali baš nivo zadruge. Veli dobio sam informaciju, ne znam je li tačna ali ajd da potrčim da je javno saopštim. Dobio sam i ja informaciju da Vučić ima snimak na kojem Dritana dva crnca krčinama čereče i da ga time ucjenjuje, ali ne znam je li ta informacija tačna.
Pacov.
Last edited by NHM; 02-02-24 at 13:15.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
izgleda da mu nisu javili iz centrale da nije premijer više
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Znači Spajiću ujčevina iz mog sela ostalo ništa nisam razumjela.Lol
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Tvoje selo zila kucavica kontra obavjestajne
Aj sa srecom , odusevi me ovaj kadar dje vidjeh i kralja Nikolu
Respect
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Trobojka nista? Fino je poceo vdt!!!
f6
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks