Ne znam da li je pomenut,ako jeste,sorry, mene je film "Prestige" odushevio![]()
p.s. Nikolu Teslu glumi David Bowie![]()
Evo i mog skromnog doprinosa: Hard candy - David Slade, 2005 (neki ce se sjetiti spota Aphex twin - Donkey Rhubarb koji je doticni rezirao)...Cudno mi je da niko nije do sad pomenuo taj film...Interesantan filmic. Pogledajte.
Mr. Tyler Durden, pozdrav iz Dubrovnika![]()
Never trust a bunny with directions.
Ne znam da li je pomenut,ako jeste,sorry, mene je film "Prestige" odushevio![]()
p.s. Nikolu Teslu glumi David Bowie![]()
"Life's but a walking shadow, a poor player, that struts and frets his hour upon the stage, and then is heard no more; it is a tale told by an idiot, full of sound and fury, signifying nothing".
a,da da...
Don't fight a battle if you don't gain anything by winning
Za nekog ko voli SF, Serenity je solidan naslov, makar se meni dopao![]()
Lisbon Story Wim Wenders 1994
Leben der Anderen, Das. Još jedan moj iskreni predlog! ODLICAN FILM! Kako ovo "moj predlog" smiješno zvuči kad znaš da je ovaj film dobio oskara za Best Foreign Language Film of the Yearali eto, upravo ga odgledah i pišem sve ovo samo za sve one koji to nisu znali i koji ga već nisu odgledali, da ga obavezno odgledaju, ili za one koji ga možda nisu odgledali do kraja (dosta spor i "težak" film, ali mora to tako kad se radi o tome o čemu se ovdje radi
) jer za malo bijah i ja jedan od njih...
Perfume The Story Of A Murderer
(ostalo saznajte sami)
Premonition sa Sandrom Bullock
http://www.imdb.com/title/tt0477071/
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Harsh times... straobalan film
...djewojka iz piwe... i can't believe it...
-300- bez premca![]()
little miss sunshine ljudi kakav boNbon od filma!
"Life's but a walking shadow, a poor player, that struts and frets his hour upon the stage, and then is heard no more; it is a tale told by an idiot, full of sound and fury, signifying nothing".
"Mandolina kapetana Kornelija" mmmm vredi pogledati![]()
Ludi Nikolas Kejdz me odushevio po 1ooo put,a u ulozi italijanskog kapetana se odlichno snashao . Tu je i Penelope Kruz...super prichica. Ako nishta uzhivacete u charima grchke obale i muzike![]()
Kovakova kutija.(Kovak Box 2006 Triller)
Odlicna prica,i gluma,nesto osvezavajuce posle masu dosaadnih trilera .Nemojte da geldate na imdb.com o ovom filmu vec ga uzmite na osjecaj,mnogo je vazno da ne doznate sta se dogadja ili ga nema smisla gledati.
nije novitet i možda ste ga gledali al meni je supre film 60 blokova sa brus vilisom!!!
The Illusionist
Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
zna li ko kakav je film novi sa med dejmonom,good shepherd
bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....
Sheitan Kim Chapiron 2006
Sad sam ga pogledao... Jebachina na sto nachina ! Kakva rezija !!!
If you took the movies The Devil's Rejects, The Hills Have Eyes, Rosemary's Baby, and Psycho, and then stuck them in a blender, your end result just might be Sheitan, the second film from French Director Kim Chapiron.
Hannibal Rising
Tako je sve počelo...![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks