jedna jedina prva utakmica...to je zbog toga.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Kakva je atmosfera kroz grad?? Eeejjjjjjj dje ste kad ste najpotrebniji?????!!!![]()
Last edited by shrek; 24-03-07 at 14:33.
Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
jos 15 minuta pa se naruchuje pivo, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
EVIVA EVIVA EVIVA BOCA PIVA! :lolblue:
sto cini Didi danas...oces da "zapalis" ovaj narod![]()
pripunite te mobilne ako mislite da slikate i snimate!!!
Atmosfera u gradu je odlicna, cak ni ovo promjenljivo vrijeme ne smeta ljudima jer se vidi da se ovo dugo cekalo. Samo je Dejo napravio extra glupost sto nije dao novinaru Dana akreditaciju za utakmicu. Na stranu sto on misli o toj novini, ali ipak nije smio to da uradi, cak su mu i ministar kulture i medija Sekulic i Baco Mitric zestoko zamjerili zbog toga...
Ne trebaju nam vise podjele, neka i Dejo to shvati!
A ako mu je krivi dio od Dan-a kao sto je Baco Mitric rekao, moze na sudu da potrazi pravdu!
I jos jednom da kazem Srecno CRVENI!
Kod mene u kuci su se zastave rashirile a pionir reprezentativac junior je dobio kartu od FSCG pa ide sa klubom da navija za svoju reprezentaciju pa cu valjda dochekat da i igra jednom za Crnu Goru!
Naprijed Crna Goro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
na kladionicama je povucena utakmica za kladjanje, na jedinicu se nidje po gradu ne prima uplata... Ko mi je kriv sto nisam na vrijeme uplatio...
momci, ajde pustite to.neko oni o tome raspravljaju a mi cemo da navijamooooooooooooooooooooooooooo.moram izac iz kuce jer ne mogu vise izdrzat.
imam jos jednu kartu za zapad pa ako je neko zainteresovan (izbrisite ovo ako niej dozvoljeno).
samo iz daljine da poželim prelijepu utakmicu i nadam se pobjedu crnogorske reprezentacije. na koncu nevažno... biće pobjeda i poraza.
srećno crveni!!!!!
Ima nade i za nas koji smo "napolje"! Utakmica ce se prenosit i na RTCG preko satelita![]()
![]()
![]()
Udrite braco!
I am the one who locks.
e, da je tu...
najveci poshtovalac fudbala i zaljubljenik u crnu goru i sve njeno.
nikola shundic.
score, brate moj dans crvena furija pobjedjuje...
da zna ta tvoja nova domovina preko bare da smo sitni ali dinamitni![]()
"ujutro je bilo jutro i josh sam bio zhiv"
[quote=laciale;600167]momci, ajde pustite to.neko oni o tome raspravljaju a mi cemo da navijamooooooooooooooooooooooooooo.moram izac iz kuce jer ne mogu vise izdrzat.
Nije meni do rasprave, samo zelim JEDINSTVO jer je dosta bilo podjela, tu se svi moramo sloziti. Zato je i bitno da svi budemo tu, bez obzira na ono sto je bilo ranije.
ja nemam pristup SAT RTCG nažalost inače bih gledao. hvala svakom ko će metnut video i slike. najviše bih volio viđet atmosferu među publikom...
evo slušam Antenu M ali oni prenose američke pjesme... kojima se nijesam uželio. ima li koja radio stanica naša da će prenosit utakmicu i preko interneta? makar da slušam
hvala...
sigurno ce ici prenos na Radiju CG, samo ne znam ima li njih preko interneta?
pf, ljudi neko mi je zlo u dzigerice najednom.
/me excited 2 death.
can't wait the beginning
"ujutro je bilo jutro i josh sam bio zhiv"
nikad nijesam volio one koji se samo žale... ali poslije ovoliko godina interneta nemati uživo RTCG preko interneta je neprihvatljivo... ka da je bogomi teško to učinjet.
možda Antena M bude prenosila makar početak da čujem kako pojete.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks