Lidl Beograd
Kod nas Nutela 4.89
Kod nas Haineken 75 centi
Ovo je kod nas skuplje koliko me pamcenje sluzi
Neko maslinovo ulje, ima i kod nas za ove pare koliko se sjecam
Ulje kao kod nas
![]()
CH
1.00 Swiss Franc =1.0557402 Euros
![]()
The more things change, the more they stay the same.
Lidl Beograd
Kod nas Nutela 4.89
Kod nas Haineken 75 centi
Ovo je kod nas skuplje koliko me pamcenje sluzi
Neko maslinovo ulje, ima i kod nas za ove pare koliko se sjecam
Ulje kao kod nas
![]()
To je pakovanje od 1kg Nutele.
Dosta su slične cijene generalno ali češće imaju razne akcije jer je veća konkurencija. Sokovi i gazirana pića su puno jeftiniji jer nemaju dodatni porez kao kod nas. NK pivo kao i dosta vrsta voća su jeftinije gore... Ponovo vece tržište i konkurencija.
Ali je sramotno da u UK, D i A dosta osnovnih proizvoda su jeftiniji nego kod nas.
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Da da i kod nas je cijena za KG, stim sto je kod nas standardna cijena 4.89 a njima je ovo akcija.
Sustina je da kada dodje LiDl ne znaci da cemo kupovat za nale pare kao sto se masta.
Mi kupujemo Nutkao jer Nutella za nas region je preslatka a i podsjeća malo na stari Eurokrem (Nutkao) .
Samo treba imati više izbora pa će biti i više akcija. Kod nas je maloprodajni kartel koji se mora malo prodrmati.
Lidl nije prejeftin ali je malo prodrmao tržište i poboljšao uslove za radnike u maloprodaji.
Samo neka bude što više novih lanaca tj konkurencije pa će biti OK.
Svidja mi se u UK kako u reklamama Aldi upoređuje svoje cijene sa konkurencijom i pokazuje uštedu
Borba za svakog kupca.
Pa ne znaci da ce biti manje cijene ali znaci da ce se razbiti monopol koji drze udruzeni lanci kod nas
To da, uglavnom zamjenski brendovi. Ali imaju svašta kada su akcije od alata do garderobe, tu se pravi razlika. I imaju dobru pekaru.
Kod nas bi pored Lidla valjao još jedan igrač sa strane kao što je Aldi ili neko sličan.
Pivo - ne.
Čokolada sa pivom - da.
Ponekad bude u Aromi.
![]()
"I shut my mouth and hold the light"
E kakav je kolašinski sir na malu pjacu u Pg kod gospođe crne kose skroz lijevo s ulaza. Šije i mocarelu, i buratu i svaki mlađi sir.
Đe je mala pjaca, Bazar misliš ?
Jep jep.
Probaće se vala koliko je danas, taman da preskočim više onoga ćelavog, u red kod njega vazda ka da macine trave daje a sir mu je zadnje dva puta bio prosječan skroz. Kad smo kod sireva čuh da u piljaru jednu u Masline (Skopska ulica, posle supermarketa Idea odmah) nedoder pljevaljski sir, srijedom dobijaju kacu i prođe im u dan/dva.
Stavih u podsjetnik sjutra da pođem![]()
neko je pominjao ove čokolade, dobio na poklon… ukusna.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Meni se bas nesto i nisu svidjele, sve sam ukuse probao. Onako.
Ja nikad nisam volio te 'vazdusne cokolade'. Probah i te 'Roshen' i nije mi promijenilo misljenje, ni najmanje.
Njihove napolitanke i jafe su mi recimo ok. Dok je recimo onaj 'multi cake' (keks sa filom izmedju) za sad najgori prozivod koji od njih probah...
![]()
--------------------------
Do Not Disturb.
meni se svidjaju njihovi gumeni od cc
nothing comes from violence and nothing ever could
Meni je ova narandžasta bomba, omiljeni slatkiš u poslednje vrijeme, mada je i plava odlicna.
![]()
ne viđeh ovo u Ideu i Aromu, il možda nisam obraćao pažnju
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Valjda Lakovic ima najveci izbor kad je Roshen u pitanju.
Mada ni ja ne vidjeh ovo (iako nisam bas isao za tim).
Do Not Disturb.
Ja ih samo u HDL nalazim.
There are currently 3 users browsing this thread. (1 members and 2 guests)
Bookmarks