Telnyx + SIP/VOIP klijent poput Zoiper-a.
https://telnyx.com/pricing/elastic-sip/it
Ja za to uglavnom koristim Viber out... Mada mi ne trebe precesto...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Telnyx + SIP/VOIP klijent poput Zoiper-a.
https://telnyx.com/pricing/elastic-sip/it
Bio neko po Toskani skorije? Kakvi su im putevi? Neke preporuke, savjeti, razmišljanja?
"I shut my mouth and hold the light"
poručio sam potvrdu o prebivalištu onlajn, piše tamo da je zahtjev primljen, ali mi nije stizao nikakav mejl za potvrdu. je l' poručivao ko skoro?
Postoji li neki "sjecko" koji kida na komade, ne manje od odredjene velicine?
Znaci ne treba mi nesto sto pravi prah kao sto je vecina uredjaja koje sam probao vec nesto sto ce da sjece/melje na komadice?
--------------------------
Do Not Disturb.
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Ima li ko da mi pomogne da napisem prigovor na iznos odstete za povredu?
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Posalji na pm broj da ti slikam ujutro jedan i posaljem
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Poslao sam, hvala.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Zna li neko ko otkupljuje visak 'materijala', koji je nastao losom racunicom?
U pitanju su neke plasticne cijevi, tj. spojevi (koljeno/elbow), ventili i sl.
Skoro sve je Pestan (SRB).
Najradije bi to sve u kompletu prodao, ispod cijene nego se cimao sa oglasima i nasim kupcima od kojih glava boli.
Imam i slike ali da ne zatrpavam temu jer mi treba samo info pa ako neko zna neka napise ili ako je zainteresovan, neka posalje PP za vise informacija.
Hvala.
P.S. Pokusao sam u par nekih vodo-instalerskih radnji ali ih to ne zanima jer nije kupljeno u njihovoj radnji.
Do Not Disturb.
Pozdrav ,zna li ko koja je procedura za brisanje iz krivicne evidencije
Podnesi zahtjev Upravi policije. Ali mora proci odredjeni perio od izdrzane kazne, zavisno koje je krivicno djelo u pitanju. Moras imati potvrdu iz ministarstva pravde da si odsluzio kaznu.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Prije neki dan ja u mup da vidim za saobracajne kazne, mislim da imam dvije...oni kazu da se to ne moze provjeriti kod njih nego u sud da idem, ja u sud (osnovni) oni kazu da je to prekrsajni sud...ja tamo, oni gledali i kazu nema nista, a imaju dvije kazne. I da idem u mup koji je rekao da to vise ne radi.
E **** ga.
Od izricanja kazne ili od zavsteka tih pola godine uslovno? Ne znam poslije koliko ide rehabilitacija za to, to bi morao pitat nekog malo strucnijeg.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Godinu dana od isteka uslova
Podji u sud po mjestu prebivalista i sastavice ti zene iz pisarnice te dvije recenice.i to je to
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
U MUP se ode, Sektor za Saobracaj (tako je bilo kad sam ja radio), das licnu kartu, preko maticnog broja se provjeri koliko kazni imas i za sta, isprintaju ti to, odes u Banku platis, sacuvas uplatnicu i to je to.
Ako ne zavrsis nista, javi se da ti provjerim preko bivsih kolega.
Sent from my iPad using Tapatalk
Last edited by HaRRyy; 27-01-24 at 08:54.
Ovako gdje idem na imanje pored nas su naselili neki stranci (rusi, ukrajinci, nzm sta su mozda i albanci, nebitno), imaju dva velika vucijaka koja svaki put bas laju na nas. Jesu oni u njihovo, ali kada se zalete niko mi ne garantuje da nece da polome ogradu.
Zalete se skroz pud ograde i sve se brinem da nas ne zakace, a vlasnici se ne sekiraju puno. A bas su blizu nas. Ima li neka institucija zaduzena za to, da im pokazem kako to izgleda i cisto da ih upozore?
Nebih da ih kaznjavaju samo da im se skrene paznja da obrate paznju na kucice. Jer ti ljudi kada nas vide ne sekiraju se, jos nas i motre sto smo dosli na svoj plac.
Last edited by flyeagle; 28-01-24 at 22:08.
Tu im ne mozes nista. Ako im je dvoriste ogradjeno, pas laje, cuva...i moj je takav. Mozda jos i gori kad se primaknes ogradiProbaj da porazgovaras sa tim ljudima.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
A shto ima da im kaze pametnoda zatvaraju pse u box kad neko tuda eto prolazi...?
Psi su u svojem dvorishtu,chuvaju svoju teritoriju,nece vani sigurno,makar ja ne znam za te sluchajeve da su preskakali pa ujedali,osim ako ih neko bash ne provocira da tako urade.
...
Da preskoce ogradu pa ga napadnu ima pravo da ih tuzi, ali ako su u svom dvoristu ogradjenom, ne moze im nista. Prvi ja imam vucijaka koji cuva dvoriste i kucu.
Sent from my iPad using Tapatalk
Ja bih uzeo hornu onu najaču,pa kad kidiše pas na ogradu,rastrubiti mu u facu,jer,jelte,imam pravo da dižem larmu iz svog dvorišta i svoje teritorije.
Džukela je krvoločna i kidiše.gledao sam odreda pasa koji samo posmatraju ljude koje prolaze blizu ograde i "čekaju" da eventualno neko naruši njihov prostor a gledao sam i džukce koji pjene,urlaju,reže,skaču na ogradu i čekaju dan da im gazda zaboravi zatvoriti kapiju ne bi li napokon iskočili i nekog iskidali.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 29-01-24 at 04:17.
To je stvarno nezgodno.
Komšija ima malinoa koji je prelud. Naravno iz razloga jer je većinom vezan ili pušten jednom u toku dana ili svaki drugi, treći dan malo kroz dvorište. Ograđeno je ali ne dovoljno da on ne bi mogao da preskoči ako bi mu došlo u nekom trenutku. Ćerkica prolazi tuda do škole i nije joj prijatno uopšte. A nije joj ni čudo. Jer je baš nenormalan. Bio sam do komšije, kulturno i sve to kako treba porazgovarali (nije se mnogo promijenilo od tada), ali ne daj bože da se nešto desi šta da radiš. Ne smijem ni da pomislim. Pa ebem mu mater ako ne možeš da ga držiš i dresiraš kako treba koji će ti. Plus ne znam kako im ne smeta kad bilo šta da prođe to je toliko lajanje zavijanje da mi nije jasno kako im ne smeta.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks