Je li isto kao kad dugujes 100 miliona, dignes kredit od 100 miliona, otplatis dug - saldo je nula?
Je li isto kao kad dugujes 100 miliona, dignes kredit od 100 miliona, otplatis dug - saldo je nula?
Prema tome, šta da ti kažem?
Ta 1 zlatna kartica može da se dijeli na 2 dijela.
Imaš na dnu mali dio nje da odvojiš i daš je nekome što stalno sipa a boli ga briga za to pa eto da ti učini i stalno je provlači.
-> i možeš fine parice da uzmeš.
Fine parice da uzmes![]()
7 eura imas jedino ako si dao kakvom autobusu ili kamionu da ti provlaci. Eventualno neki bas uposleni taxi.
Jer bi trebao 1400 eura da si sipao svaki put preko 50 eVra da bi sakupio 7 eura.
Na danasnji dan u prosjeku svaki dan od Nove godine sipas 56 eura.
Kako vama dvojici ne dosadi?
I zna li ti brat sto cinis po internetima?
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
E što radi bizbi
Ja na auto koje troši 25 grada pa uzmem godišnje možda 100 eura. Ustvari ni toliko. Ne sipam uvijek tamo ali 80 posto.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ako je 0,02€ po LITRU, znaci na 50 litara nasutih imate 1€? Ja to nedeljno sagorim obično znači 4€ mjesečno tj 48€ za godinu plafon![]()
Ljudi se prave pametni i izigravaju nešto a ne ide im to.
Ako uspete preko 50€ onda vam je 5c po litru.
Ja sam na 1 rezervoar koji sam opuvao u nekoliko dana sipajuci drugi imao blizu 4€ -> tu 1 karticu dajte nekome sto isto prelazi masu km i eto ljepota.![]()
A što je ovo bessvija, mali nije normalan...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Njemu je duplo…
Vec je imao planove sta ce sa parama iz petrola
Sent from my S22+ using Tapatalk
E duše mi vama čovjek treba sve da nacrta dako vas ko ne prevari.
To mi je rekla tamo žena na kasu kad sam uzimao karticu.
Kako god juče usut 3 rezervoar (1rezervoar 1.75€)
Platite gorivo samo 8 centi vise po litru i ustedite do 2 ipo centa po litru ako platite 100 eura ili vise.
na ina pumpe vracaju 2% od ukupnog racuna,kad naspem pun rezervoar 80eura vrate na aplikaciju 1,60
Prva slika sa start-stop sistemom i onda potrošnja bude 8-9l KROZ GRAD, semafori, gužva…
A druga slika bez start-stop i potrošnja je kad stojim u mjestu 25+ i onda prosjek šanse nema da bude ispod 11-12l …
Mene zanima je li ovo drugo tačno računanje potrošnje???![]()
Pomenuh na bmw topicu da se isto meni dešava, akumulator mi je pri kraju pa je ugasio start-stop, u mjestu bude haos potrošnja, prosječna mi je oko 20l gradske a čini mi se da je tačna jer na oči pada kazaljka.
U normalnim okolnostima sa start-stop bude oko 13.5-14l gradske što je skroz ok.
Sjutra konačno mijenjam akumulator, pa dako se stabilizuje potrošnja
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vidjeh, rekoh da ne kvarim temu
Evo 5-6 godina vozim bez start-stopa nego ovih dana ga bzvz testirah u svim modovima…
Ispade da može ispod 10l ako se polako vozi
Jutros do posla 5km - 12 min - 8.00l
Nego neka auta pokazuju u mjestu 0l pa mi čudno![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks