I sad ih primaju, samo sa diplomama
I sad ih primaju, samo sa diplomama
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Promijenjen je zakon, ovo nisam znao, a prije je moglo i s drugim školama plus državni ispit.
Naime, Zakon o unutrašnjim poslovima predviđa da je popunjavanje policije moguće samo onima koji su završili dvogodišnju Policijsku akademiju, a nju godišnje završi oko 100 akademaca.
"Broj nedostajućih službenika će se udvostručiti" ukoliko se ne promijeni Zakon, upozorava direktor akademije Vladimir Stanišić za Radio Slobodna Evropa (RSE).
"Ovim tempom će trebati godine da bi se obučio i nadomjestio nedostajući kadar."
https://www.slobodnaevropa.org/a/man.../32749312.html
Sent from my Redmi 6 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Ima u Nepal kvalitetnog policijskog kadra sa diplomama ....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Kako će državni ispit položit?
Ada kupuju se i lažiraju diplome četvorogodišnjih studija a ne tamo neki državni da se ne kupi. Mada bi i Filipinci mogli da prođu.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Samo ne s Tajlanda.
A niko da odgovori čovjeku kakve su plate i treče smjene.
Jedino pozitivno kad se izvaga je benificirani radni staž ka u vojsci.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Moze da te uslovi da u roku od godinu polozis drzavni ispit. Sto se tice srednjoskolaca, nekad je moglo, pa su organizovani polugodisnji kursevi za policajce. Sad je to promijenjeno. Plus, ograniceno da se mozes zaposliti u zvanje policajca do maksimalno navrsenih 30 godina. Ali kad su visokoskolci u pitanju, javni konkurs pa ko prodje, sto je idiotizam. Sto se plata tice, nijesu bas male za one koji rade po smjenama, izadje to poprilicno. Ali zamisli, izadjes iz nocne smjene, pa vanredno angazovanje, pa si na noge nekad i po pet ili deset sati....svaka susa i marusa moze da te pljune na ulicu da ga ne smijes poprijeko pogledat,...sve u svemu pasiji zivot.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Sad primaju još veće čobane nego tad. Kad smo kod toga, prvi imam fakultet 4. godine i položen državni ispit, čak sam i radio u taj isti MUP 3 godine, pa sam dobio nogu u d*pe kad je Dritan došao na vlast, ne samo ja, nego jos mnogi momci sa fakultetima koji su obavljali posao kako treba, zaposlili su na naše mjesto čovjeka koji je kupio diplomu u Tutin, koji piše ne znam spojeno i zamisli taj isti čovjek je iz URE!
Kad nešto ne znaš ne priĉaj crnožuti.
Sent from my iPad using Tapatalk
Last edited by HaRRyy; 21-01-24 at 22:32.
I ja sam poslije 2 godine dobio drugi posao đe mi je bolje nego u MUP, nego samo pričam ono što jes
Savjet za kolegu, samo VEZU ganjaj, kod nas nažalost sve tako funkcioniše. Sestra jedne poslanice iz skupštine radi u MUP bez jednog jedinog dana fakulteta, kupila diplomu ili šta već, i to da makar radi nešto, pojavi se 2h i svoga posla, a ovaj što pise NEZNAM je do juče bio konobar, iz kafane u MUP, nego neću dalje.
Sent from my iPad using Tapatalk
E zamisli covjek iz ure, iz kojih li su partija bili prije toga? To za Tutin izmisljas, moguce da je neka druga diploma, zna se odakle dolaze.
Potenciras sa fakultetima, koji si fakultet drustvenih nauka zavrsio i dje? Ili je neki biznis skul
3 godine si bio rasporedjen na kojim poslovima? Jesi imao resenje ili ce prije biti ugovor o djelu?
Umoran sam od svega sto znam
Ako ti tako kazes nek bude tako..![]()
Ovaj je iz Anba![]()
Ima li gdje aktivni bandzi dzamping?
Nesto mi pade na pamet... koji je najpovoljniji nacin da se okrene broj u inostranstvu (konkretno Italija ali moze pitanje i da se prosiri za opstu informisanost) na par minuta?
Mobilni? Fiksni? Neki Viber out? Nesto deseto?
Kotnam da je to par eura, kako god okrenes ali eto... cisto informativno, da znam.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Telemah fiksni telefon u nekim paketima ima 100minuta prema fiksnim brojevima u EU i 1000min prema Ukrajini...
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
A ne vidjeh da neki mobilni operateri nude minute prema EU u nekom od paketa.
Ja sam prije 6,7 godina koristio Skype jer je nudio razne pakete...
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks