Nije meni kačamak bio problematičan koliko točeno pivo od 9e no da ne palamudimo![]()
Послато са 2203129G помоћу Тапатока
E jedino prigana jaja u restoranu nikad neću shvatiti osim kad sam na putovanjuDa idem iz kuće i jedem prigana jaja vani i još me neko odere za to.
avet, crane_operator, Djed_Djuro, dontigar, FiX, goozica, jokaš, joni, NetworkMaster, Orgullo, Stivi, zvoncica
Nas turizam se i zasniva na tome, kad je neko na putovanju...tacnije stranac, tako se i formira ponuda sa cijenom. Racunaju da ce doci neko ko ima para i da se nece vracati.
U Bas Carsiju juce uzesmo po malo od svega. Odlicno meso bjese. Bas ukusno. Nema greske tamo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne vala zbilja nikad greške, ti ražnjići su im nedoder
Kakav god dorucak da ima jaja je uvijek milo pojesti, pecenice ili kobaje, malo sira, dje god
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Nema boljeg doručka
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ali nije poenta volimo li ili ne, nego nekako ici na prigana jaja u restoran![]()
Bukvalno, jaja i u sendvič volim a kad se pomenu već, "mornarski" sendvič iz Ćoška, (barena pečenica, rendani sir, pavlaka, jaje kuvano, zelena salata, paradajz) uzimali ga učestalo u zadnje vrijeme, skroz dobra varijanta za doručak, dođe i u super čabatu.
Dok sam se bavio turizmom,godinama, 5-6 mjeseci u toku sezobe, praktično svako jutro isti doručak u rafting kampu.
2 jaja na oko, pečenica, mladi sir, kajmak i 4-5 priganica sa medom. Mislim da bih isti doručak mogao do kraja života svaki dan da jedem i da ne poželim ništa drugo.
#fakenews
Moram da upadnem,jaja i holesterol,zdravo ili ne...?
...
probajte u ribnici sendvič jaja-slanina.
Cevapi OK, teleca slanija ali OK
U sustini svratili zbog malog da pojede nesto.
10 cevapa sa lukom i pomfritom, coca coca, domaca rakija, dvije telece corbe, lepinja = 21€
Imate li predlog za restoran u trebinje koji dje je dobra hrana i korektne cijene
Послато са SM-A715F помоћу Тапатока
Tarana na izlazu iz grada
Nijesu u Taranu bas povoljne cijene, nije Trebinje sto je bilo.
Patosiranje od krapa u zvona u Stari Ribar.
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks