Umoran sam od svega sto znam
F11 20d ulje i svi filteri zadnji put 164€ bez ruku.
Sent from my S23 Ultra using Tapatalk
Stay salty.
znaci moras kupit 6l...
pa dobro, nije to nista drasticno skuplje odrzavanje od ostalih auta...
i tu zavisi oli man ili comline i oli nac kumaru da ti da 20% popusta
5 litara. Dje 6 zbog 200 ml?
Prema tome, šta da ti kažem?
a kupi jednu bocu od litar i ima za naredna 3 servisa
Imaju majstori vazda tih 200 ml.
Prema tome, šta da ti kažem?
Rekao si 20-30€ za mali servis auta koja ne zahtijevaju komplikovane operacije, sad si promijenio malo 🙂 Mislim da je realno 10e za 2004 godište i posao od 20-30 min a za golf V eto na youtube tutorijali od 15 min.
Sad za ta novija auta ne znam kako ide, nikad neću imat keša da ih kupim sigurno
Nisam matematicar al znam da se oduzmem
Ja meni sam odradim komplet mali servis za 15minuta![]()
Sent from my iPad using Tapatalk
Ono sto se godinama kod nas omalovazava je ljudski rad. O autima nemam pojma, ali ono cime se bavim uvjek se srecem sa ljudima koji kazu a sto je to tebi, 5 minuta posla. Prijatelju ako ti je to 5 minuta izvoli i napravi sam, ne vidim razlog radi cega auta vode kod majstora. I jos sad i pored svega imaju i youtube tutorijali pa kad je tako jednostavno pogledas 10 minuta uzmes djelove i sam zamjenis. Nikad alat jeftiniji bio nije. Ali lakse je prodavat maglu i kukat kako je to 5 minuta rabote. Podji u drzanu ustanovu pa izvadi nesto za 5 minuta.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
Sve i da ti je 5 minuta posla, ne naplacuje se 5 minuta nego znanje.
Jer da bi to nesto znao da uradis za 5 minuta potrebno je znanje i iskustvo. A za to je potrebno vremena (radnog staza) i uspjesnog rada. Za svaku oblast. Bio on kalkulant u market, specijalista ORL, mehanicar ili sluzavka koja pegla kosulje.
Ali daleko je do murava. Zato kad mi neko omalozava rad i znanje poredjenjem tamo je jeftinije, kazem u redu podji i zavrsi tamo gdje je jeftinije i sve je OK nema nikakve ljutnje.
Last edited by hercules; 18-01-24 at 22:38.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ni mene brate nego kad vidim ove sa 15 godina starim audijima, bemveima i mercedesima preslim pola miliona, kako kukaju da su im skupe ruke od 15 eura. A promijenili na auto sve sto se moze promijenit jos ga fale kao da boljeg u Njemacku nema.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
ne vozi niko, samo siromasni
Pa u pravu si
Svaki treći automobil u Crnoj Gori stariji je od 20 godina
Koliko su stari automobili koji se voze u Crnoj Gori, Srbiji, Hrvatskoj i BiH: Ulica ogledalo standarda (vijesti.me)
Umoran sam od svega sto znam
Koja je to dacia nova za 10k?![]()
Zna li ko majstora da rijesi problem sa greskom za Ad Blue a da nije da se mnogo ceka jer mi je ostalo nekih 200km. Prvi put kad je komp javio da ce za x km da nestane tecnosti dopunjen je i lampica je nestala. Drugi put, isti postupak, nista se nije promijenilo. I dalje javlja da ga treba dopunit. Ima li neko iskustva sta moze bit. Hvala
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
Ogledalo Bankara jer da su manje kamate na krediti za auto sigurno bi obnovili i pomladili vozni park a ovako kad je kredit na 10 % kamate dje ces? Vozi 20,30 godina auto i dobro je to!
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks