par karaktera, jer... bez komentara
https://x.com/nvomans/status/1747604...lpm6aoxA_n2W6A
Prica o energetskom sektoru, siguran sam da su mnogi uzivali u koprcanju Milutina Djukanovica, vrijedi pogledati.
par karaktera, jer... bez komentara
https://x.com/nvomans/status/1747604...lpm6aoxA_n2W6A
nothing comes from violence and nothing ever could
Tuzi su full ljudi iz Albanije koji dolaze da kockaju tamo. tako da ne znam baš kolko je to govorio iskreno a kolko radi raje. ja sam i tad odje pisao da sam protiv ukidanja, jer izgleda da ljudi nemaju ideju kolko naroda prima platu tamo. recimo znam kolko platu imaju momci koji rade u kancelarijama na live kladjenju (obrada tiketa, praćenje svega što ide uz to) i prije uvećanja zbog ES1 su za naše uslove imali jaku platu, sad tek. niko o tome ne misli. kockanje je veliki problem i tabu tema. al totalno se slažem sa dijelom da ih treba ubaciti u zakonske okvire. prvo izmjestiti od škole, dalje porez kakav treba (ne paušalni), onda što da ne i porez na dobitak. dalje kontrola rada kladionica, kazne ako ne rade kako treba plus vrlo jake ako se zatekne maloljetno lice. al sve će to teško ići odje, to znamo svi mi
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
U američkim filmovima uglavnom se forsira otklon od religije, otvoreni ateizam, mržnja prema Bogu isl. Amerikanci i njihova vjera sa hiljadu različitih crkvi i vjerovanja druga je stvar. Slušao sam jednom ženu kako objašnjava zašto se "učlanila" u izvjesnu crkvu, kaže - imaju za malu đecu igralište
Sent from my Redmi 6 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
I pored toga, ateisti su jedina grupa čiji predstavnik u Americi nikad ne može postati predsjednik. Prije će glasat za homoseksualca nego za ateistu. Pričam o deklarisanim ateistima, ne o likovima poput Trampa koji tupavo folira da je nekakav vjernik da bi dobio podršku evanđelista. A vjeruje boga koliko vjerujem li ja.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Dok ste zaokupljeni cijenama hrane čiji će se trend rasta nastaviti globalno i u narednom periodu, pripremite se za cjenovni udar svih ostalih roba koje dolaze preko Crvenog mora. U svjetlu proširenja sukoba na Bliskom istoku čini se da dolazi do velikih poremećaja u lancima snabdijevanja.
The more things change, the more they stay the same.
Nadam se da ću preživjeti što će neka nekvarljiva kineska drangulija kasnit 10-15 dana.
Toliko je duža plovidba.
Znači poskupljenje zbog skupljeg transporta i to je to.
Lanci se normalizuju, neko vrijeme kasni 15 dana, posle se izniveliše.
Tko leti, vrijedi...
U Srbiji su popovi pod kontrolom političara, u Crnoj Gori je obratno.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
P -> Q. Q-> R.
∴ P -> R.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Tradicija, neki vele Amfilofije
![]()
Već napisah za Hrvatsku isto važi za Srbiju za Crnu Goru još uvijek baš i ne važi.
To što Krivokapić,Mandić i slični padaju tu ka na koljena pred crkvenim velikodostojnicima to je prosto bušlit koji će ih proći ka dječje boginje.Od toga nema ništa.
Crna Gora jednostavno po prirodi stvari ne može doći u taj odnos sa bilo kakvom crkvom ili bilo kojom religijom ovo su ono dječje bolesti.Kod Srbije i Hrvatske stvar je mnogo,daleko ozbiljnija tamo je sve to jednostavno priroda stvari.Jednostavno,Crna Gora takvu prirodu nikad niti je imala niti je može imati.
To što tamo pojedini političari ne padaju ka padavičari pred crkvenim velikodostojnicima znači ama baš ništa jer upravo je to paradoks đe ono što se mnogo ne eksponira u javnost ka razni ođe što pokušavaju da se eksponiraju pokazuje da za tim nema nikakve potrebe.
Evo vidjeli smo kako je to sa Demokratama bilo u slučaj sa SPC.
Popovi kako oće jedni sa drugima neka se ljube. Nemaju ni patrijarh ni papa familiju, pa nisu po tom pitanju možda najbolji primjer.
Ovdje pričamo o predsjedniku skupštine koji je primio vladiku u državni prostor i ljubi mu ruku, što je valjda vjerski obred, prima blagoslov kako sam Mandić kaže. Ne ide na to mjesto.
I niko ne nadje neku sliku đe neki srpski političar ljubi ruku nekom srpskom popu.
Što se prostakluka tiče, mislim da je ovo što je Mandić učinio prostakluk.
Idi Mandiću u crkvu pa ljubi ruke, kao privatno lice ka što si kod Vučića privatno bez kravate odio.
Nemoj u skupstinu.
Tko leti, vrijedi...
Evo jos jedna tradicija
https://m.cdm.me/politika/skandalozn...e-za-cestitku/
A ne,ne,baš Nikšićana oni su najviše tamo na front odili dooobar spisak Nikšićana tu ima najvećih gadova tija dana se u Nikšić skupio više no u vas cijelu Crnu Goru.
Znamo to mi,iz Nikšića.
Sa bombama su nam se "vraćali" Nikšić su urnisali,kuVčili su se pištoljima,mitraljezima i bombama odlično mi u Nikšić pamtimo kakva bagra je išla u Dubrovnik komšije su nam to u zgrade bile koje su nam se poslije ka komšijama takvi i život u*rali.
Last edited by Bluemoon; 17-01-24 at 17:04.
Splačina je mala i blaga riječ, pozdraviće njega Vuko na neku konferenciju za štampu...![]()
Last edited by BiTrAtE; 17-01-24 at 17:18.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks