A obicno se hapsi kad je neko kriv ....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Tako to ljudi vole kod nas, cim se neko uhapsi kriv je, nema nista ono "neduzan je dok se ne dokaze da je kriv", to kod nas ne vazi. Tako su vecinom prije nekih godinu, dvije za jednog od imucnijih i postenijih Bokelja mahom svi na forumu krenuli u "Neka hapse! Odakle njemu tolike pare?!", taj isti je poslije par mjeseci pusten i vjerovatno ce (ako je iole pametan) da naplati milionsku odstetu od drzave (te samim tim od nas svih, poreskih obveznika).
A obicno se hapsi kad je neko kriv ....
Rijetko kad postene ljude hapse cisto da se zna....
Ps sto ne uhapse tebe,mene ...
Nema ovđe nikakvog izjednačenja, s jedne strane dps kriejted pakosne pošalice na račun kosovskog pitanja uz možda čak i neku želju da dođe do rata, s druge potraživanje Jadrana od strane Hrvatske, što će se riješit vjerovatno međunarodnom presudom. Ja bih volio da taj brod ostane kod nas, gledao sam ga i stvarno je atrakcija. Što se sve mora etiketirat kao četničko i ustaško osamdeset godina poslije kraja rata to je ono naše životarenje u prošlosti.
Niti postoje prijateljske države, nisu ljudi pa da imaju prijatelja. A i prijatelji znaju nož u leđa da zabodu, daleko bilo.
Sent from my Redmi 6 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Je li Njemačka najjača ekonomska sila u Evropi? Je li Hitler bio vegetarijanac i protivnik pušenja i zagovornik ujedinjene Evrope. Šalim se, naravno, e će odma reagovat neko s nekom pričom teškom.
Što se tiče Hrvatske, valjalo bi ponekad da pojedini forumaši malo gledaju HRT da vide koliko se kod njih cijene domobrani, ne oni iz NDH nego ovi neodomobrani.
Sent from my Redmi 6 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Ne izgleda ovo lijepo. Bilo bi interesantno poslusati neke od intervjua Frenka Zape oko mjesanja religije i politike i zasto je amerika danas ovaka. Kad su politicari poceli bijelog ko snijeg Isusa da zamisljaju kao osvetnika u punoj ratnoj opremi. Nekom ovaj susret Manda -Joanikije mozda izgleda kao ok al ustvari je poraz i za crkvu i za parlamentarizam. Nije nista strašno al nekako ne pripada ovom vijeku.
Last edited by Caesar; 15-01-24 at 21:15.
γνῶθι σαὐτόν
Meni je vazda bilo cudno u americkim filmovima kako se forsira crkva, odlazak nedeljom na misu itd... mislio sam da je to naduvano.
Kad evo toga i kod nas. Zakljucak- prestizemo Ameriku
Kad god otvorim cdm, evo ga ovaj Filipovic sa kolumnama i Srbijom.
Evo ja sam Crnogorac do koske, komplet familija mi je bila u LSCG, ali mi je lik pregadan. Skalaj malo Ljusoo
Vidjeste li ikad sliku nekog srpskog predsjednika, premijera, predsjednika skupstine da ljubi ruku popu iz SPC.
Ja se nešto ne sjećam. A eto srpska je crkva.
A kod nas ona budaletina Krivokapić svake dva dana, sad i Mandić. Kako ne nauči nešto pametno od gazde Vučića?
Ili ovdje ruke ljube popovima jer su ih doveli na vlast, a u Srbiju je crkva sluga vlasti par storina godina unazad.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Banalno je kao i sve što se može reći za nastupe DF-a - čist banalizam.Katolička crkva u Hrvatskoj radi suptilno čak je daleko više prodrla u svjetovne aktivnosti nego što će ođe crkva ikad.Volim odslušati Jakovinu istoričara i vidim koliko je tu sati.
Što se tiče Amerike tako je i nastala,i Australija i.. mislim da ćeš shvatiti.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
A u kojem univerzumu je to troje jednako pa se uporedjuju? Ovaj pise sto pise za pare, to mu je posao.
Vanja Calovic je napadala dps koji su kriminalna organizacija, a Slavko Perovic politicar koji je imao ideju sta sa drzavom.
Meni njegov stil ne odgovara simplifikuje prije svega a upada i u zamku generalizacije no valjda ima svoju publiku.
Evo jedan dobar tekst na temu a i naslov je genijalan.
/Kako su gospoda Daning i Kriger osvojila Srbiju./
https://velikeprice.com/drustvo/kako...vojila-srbiju/
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Ostade dakle, ludi su oni koji nam se ne dopadaju.
I jednima i drugima.
Ukoliko se nekome ne dopada Đoković to je znak ozbiljne šizofrenije, koja je za hospitalizaciju.
Kad vidim hiljade šizofreničara na neki turnir koji navijaju za Đokovićevog protivnika jeza me uvati.
Mora propanut zapad kad toliko ludaka umjeto na kliniku sjedni na tribine.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Upoređivanje Ljuše sa Slavko i Vanjom
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ovdje imaš pet sest Ljuša, ne počinju post bez Srbije i srba niti ga završavaju.
Toliko da cak uklopiše srbe u ovu hrvatsko ustasku ujdurmu oko Jadrana.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks