Smrza se Jokica u Jutu, -13 je bilo.
Vode 11 razlike 4 minuta do kraja i onda sve zgoovnase. Bas cah napisat kako su svi skepticni da li su Wolves "for real" ali da oni samo nizu impresivne pobjede. Kad ono.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Smrza se Jokica u Jutu, -13 je bilo.
sad tek gledam box score, ovo je mozda i naj-minnesota stvar ikada - celticsi promase jedino bacanje na mecu od 31 sutnutog, uhvate skok u napadu i metnu trojku za +2.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
White sam samcat. Na 7:45
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Kad se vraca Dzimej Batler zna li iko?
utah na 50% u play-inu, lakersi i warriorsi ispod crte.
Kako ovaj Lebron nema sreće, svake godine nema sa kim da igra. Jes da su skoro jednoglasno proglašeni pobjednicima i prošlogodišnjeg i ljetnjeg prelaznog roka, ali nema s kim da igra. Kako je ono depresivna ekipa. Niti su neki tim sa zvijezdama koje igraju lepršavo, niti su neka mlada borbena ekipa koja nedostatak talenta nadoknađuje uigranošću i borbenošću.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Lejkersi i GSW se raspadaju ove godine.
Mislio sam da će i Juta kao oni proći ali se povrnuše evo, svezaše neke pobjede
Doduše protiv Toronta koji je raspad ove godine.
Ako ovako nastave možda mogu i Dalasa stići.
Viđet ćemo koji su im dometi.
Valja bi i Ingls da je tu.
lakersi? odradice opet neki trejd, uci u seriju do kraja sezone, umuvati se u play in, pa play off, i o jadu zabaviti nekoga sa vrha. finale konferencije, lagano.
avet, knicksi 6-1 sa OG-jem, a momak ima +19 u prosjeku otkad je dosao, nijednu nije imao minus minute na terenu. zadovoljan za sad? istina, raspored je bio pjesmica (chicago, washington, portland, memphis, dallas bez luke).
Dzamal Marej je bio skoro dvije godine van kosarke.
I valjda jos nije bio all star.
Sve je to scarry. Mozda najbolji kombo bek u ligi a nije dvije godine igrao kosarku.
Da vidimo hoće li challenge dati 4. Jokicu. Sudije ga probase izvuci ali ovo je defanzivni faul all day long. Spusta covjek rame u igraca.
Hahahhahaha
Ali dobro.
Last edited by Bruda; 14-01-24 at 21:32.
Da svakako pohvalim Jokica koji je nikad bolji u defanzivi. Vec nekoliko meceva je realno bitan sraf odbrane, bude i blokade da pokusava, bude i da uspijeva.
Prezadovoljan. Bez sto me dobro ispizdjese ovu protiv Dalasa (bez Luke i Lively-a), dje su igrali ka pitchkice. Ali dobro. Na pocetku sam bio skeptican sa trade-om. Nijesam mislio da ce ovako olako nadoknadit -10 koseva od tradea. Plus, kako cemo sa plejom bez Quicka u drugoj postavi. Brzo sam shavatio da se veliki pritisak skinuo sa ekipe. Vazda se osjecao neki pritisak da RJ nekako dodje do njegovih suteva. To sa OG-em nema. Jednostavno se za njega ne prave akcije, nego kad mu nesto dodje. Jos su se Dante, Josh, pa i McBride i Grimes oslobodili sa odlaskom ove dvojice. Hartensteain iznenadjujuce solidan. Cak i umije vise oko kosa nego sto sam mislio. Mini hooks i floaters. Defanzivno impresivan. Ovo iskustvo mu samo pomaze sa samopouzdanjem. Solidan tandem sa Robinsonom kad se vrati, za kojeg kazu da ce vjv bit spreman za playoffs.
Knicks su u odlicnoj poziciji. Ne bih se iznenadio i da dodju do trece pozicije za PO. Raspored im je u korist. Niko u NBA nema vise utakmica doma do kraja sezone. I to znacajno.
Stoji ovako po trenutnoj tabeli (Home/away):
Bos - 22/21
Mil - 19/24
Phi - 21/24
Ind - 20/24
Cle - 20/25
NY - 26/17
Mia - 23/21
Orl - 23/20
Dalje i ne treba
Zato velim mozda i do trece pozicije jer su trenutno Philly samo dvije utakmice ispred Knicks a Embiid jos uvijek povrijedjen.
PO su vec druga prica i sve zavisi od toga da li je Randl isti naucio sa katastrofalnom igrom prosle godine a i 2021g. Nijesam uvjeren da ce savladati stogod ga opterecivalo na "big stage". FG 34%, 3FG 28% u PO je suvisno spominjat. Nego, da dodjemo do 3 na tabeli, home court u prvoj rundi, drugu rundu bi igrali protiv Milw umjesto Bostona. Mislim da nam Milw bolje lezi. Eastern conference finals sa ovim sastavom je realan cilj.
Jos su moguce i promjene do trade deadlinea. Sve u svemu, putanja je odlicna.
Last edited by avet; 14-01-24 at 22:49.
vjerujem da ce potrositi 2 pika i fournierov ugovor i dovesti nesto korektno, bilo na 4/5 bilo na 1/2, mada je grimes napokon proradio. neka ofanzivnija petica bi predobro legla, mada ne znam sta bi se tu moglo iscackat uopste, ne vidim neko rjesenje na vidiku. john collins, ako utah procijeni da im je preskup, ili vucevic ako chicago krene u rebuild...
dame time preslo sa pacificke vremenske zone na centralnu.
kad god gledam ovu klupu hornetsa, sve mislim da su neki likovi iz the wire - JT thor, leaky black, ish smith, amari bailey, james bouknight. samo im fali da se vrati raja 'stringer' bell.
Last edited by moon safari; 15-01-24 at 08:29.
1/2 - embiid 11 bacanja, komplet houston 9. moze.
hoce li se pojavit nocas embiid protiv jokica, makar doma bi mogao, a?
Računam da će u direktnom duelu željeti da pokaže da je glavni kandidat za mvp-ja i ove godine. Jes da Jokić djeluje kao da troluje narod igrajući utakmice sa 3 šuta ili sa 90% procentom iz igre, ali dako mu Embid oteža život.
Last edited by NHM; 16-01-24 at 14:18.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
7 puta su igrali u 7 sezona u kojima je embiid bio zdrav.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks