Kupio se kačamak na mjeru kod Sportskog?
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
do slobodne trake?
nothing comes from violence and nothing ever could
Kupio se kačamak na mjeru kod Sportskog?
Ahaha, može pravo i lijevo iz desne trake
Sent from my iPhone using Tapatalk
Error
Opet je gradskim vlastima ozakoniti prekrsaj negoli uticati da se narod unormali
Uništi me joni na brzinu, koje desno brate
Na brzinu pričitah može se desno,a ti napisao iz desne trake.Moja greška,a nije mi ni čudo.Jeo sam palentu
PS Inače sad će bit zaHebano skretati lijevo iz pravca medicinske u Bul.Revolucije.
Last edited by joni; 15-01-24 at 15:04.
Ima rezona vjeruj mi, tuda prolazim barem 3 puta dnevno i odlično znam koliko je ovih što idu lijevo iz pravca medicinske u Bulevar Revolucije u odnosu na ove što idu lijevo put Union mosta, bukvalno je 5-95% odnos.
Ali, što veli @joni, biće zeznuto mimoilazit se sa ovima sad iz pravca medicinske, iskreno se nadam da je sada zabranjeno lijevo put Bulevara Revolucije
Vjeruj da nema, sad ces u raskrnici imati 15 kola kad se ugasi semafor,umjesto 5-6. A tek ulijecanja itd, bice veselo
Danas se zadesih na ovom mjestu.Znači iz pravca iz kojeg si slikao:iz lijeve trake idu lijevo prema mostu,iz desne trake idu lijevo prema mostu a iza njih,isto iz desne trake zaobilaze i idu još više desno oni koji idu pravo prema medicinskoj i svi čekaju ove iz suprotnog pravca koji idu pravo prema Sportskom jer oni imaju prednost...a mrčo koji je od medicinske krenuo da skrene lijevo u Bul.Revolucije zbunjen,mislio da ga napadaju horde Džingis kana sa kolima u frontalnoj formaciji.
Last edited by joni; 16-01-24 at 22:28.
Viđeh danas da iz pravca medicinske lijeva traka nije samo za pravo no i dalje može lijevo, nisu normalni.
To su pogrijesili.
Prema tome, šta da ti kažem?
Lijepo da su se śetili...
https://podgorica.me/sluzba-komunaln...a-u-podgorici/
Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk
Parkinzi će biti izbrisani iz kompletne saobraćajnice Kralja Nikole. Novi prostor za parkiranje, kako navodi Zečević, biće obezbijeđen u „džepovima“ između stambenih zgrada.
–Kada su stanari kupovali stanove nisu mogli kupiti parking na kolovozu, pa ne osjećamo neku grižu savjesti. Nova parking mjesta ćemo napraviti u džepovima između stambenih zgrada i biće izgrađen isti broj kako bismo nadomjestili ova koja smo uzeli. Ima dosta prostora u unutrašnjem dijelu stambenih zgrada. Gledaćemo da maksimalno iskoristimo taj prostor koji je inače, ničija zemlja i ne služi ničemu – rekao je Zečević.
Jel ovo brisanje parkinga od Lakovica pa do Nikica ?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Aham. Sada ti prave brzu traku.
Brzu traku za 4 zmigavca
E kad bi
Deset novih službenika biće zaposleno u Upravi za inspekcijske poslove Glavnog grada, predviđeno je sistematizacijom radnih mjesta koja je usvojena. V.d. direktora Uprave Branko Kovačević navodi da će zaposliti inspektore, vozače specijalnog vozila „pauka“ ali i asistente u posadi „pauka“.
– Izmjenama pozitivnih propisa koje je inicirala gradska uprava, a kroz koje će komunalna oblast biti dodatno uređena, kao i jačanjem kapaciteta, u narednom periodu oblast saobraćaja u gradu biće kvaliletnije riješena. Aktuelna uprava ima puno razumijevanje za potrebe Uprave za inspekcijske poslove, te su shodno našim zahtjevima već izvršene značajne nabavke u smislu osavremenjivanja voznog parka i ukupnih tehničkih kapaciteta, a u narednom periodu predviđene su popune ključnih radnih mjesta u sektoru saobraćaja, posebno vozača i asistenata u posadama „pauka“ – naveo je Kovačević.
On navodi da su od avgusta prošle godine, od kada je preuzeo rukovođenje Upravom, sprovedene brojne aktivnosti na unaprijeđivanju komunalnog reda.
– Jedan od ključnih problema koji je evidentan godinama unazad, a sa kojim se nemilosrdno borimo, je i nepropisno parkiranje vozila. U toku godine za nama obrađeno je 8.260 predmeta, dok je u toku 2022. godine obrađeno 7.528 predmeta koji se odnose na oblast nepropisnog parkiranja – rekao je Kovačević.
Kovačević dodaje da su se u prethodnom periodu bavili i olupinama.
–Tokom prošle godine uklonjene su 54 olupine i na taj način oslobođeno je preko 50 parking mjesta. Ovakve akcije sprovodiće se u kontinuitetu u cilju obezbjeđivanja više parking prostora za građane i smanjenja pojave masovnog nepropisnog parkiranja, a očekujemo od građana kooperativnost. Svi građani koji posjeduju ovakva vozila mogu se obratiti Upravi ili Deponiji, nadležni organi će učiniti svoj dio posla i izaći u susret građanima kako bi se vozilo uklonilo i oslobodio parking prostor koji trenutno zauzima, a bez njihovih troškova i uz nadoknadu za otkup – rekao je Kovačević.
Tehnoput, 3 i po godine kasne...
sta zna narod sta je 3ipo godine,mi pristajemo na sva zakasnjenja,
onaj kruzni kod dekar pumpe prave vec od maja ili juna,da nema bemaxa zakon bi mogli da naprave dje je kasnjenje normalno
Oce li meni neko objasniti ovo, sa obzirom da je Tehnoput dobio tender za izgradnju ove saobracajnice u tom i tom roku, kako oni nemaju apsolutno nikakve penale za (ne)rad koji je odje vidljiv? Ili uzmes tender, ne zavrsis nikad i nikom nista lol
Pa evo ti medjunarodni put sto prolazi kroz Tuzi. Radi neka firma iz Bara, mijesaju beton sa obicnom mjesalicom i nose beton u kolica. 4ti mjesec i nista: guzve, okolni putevi se raspadaju. Rok je bio 90 dana a tvrdim da ga nece zavrsiti prije ljeta.
Prema tome, šta da ti kažem?
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks