Inter 2
Piza 1
Espanjol 1
Ravena 1
Venecija 1
Fiorentina 1X
Grojter 1
Evo par predloga za kladionicu od mene:
---------------------------------------
Leverkuzen - M' Gladbach - 1
Villareal - Real Sociedad - 1
Milan - Atalanta - 1
Fiorentina - Roma - X
Auxerre - Lens - X
Poz.
There are no wrong choices; there are only different choices.
Inter 2
Piza 1
Espanjol 1
Ravena 1
Venecija 1
Fiorentina 1X
Grojter 1
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
niko nista ne zbori,kako ga baci ovaj,onaj...mrka kapa izglda
u subotu me baci bajern za 60 jevrica,a juce na jedan mrcni tiket viljareal za 40.ali da nije sve tako crno,ubodoh 60 sa 10 uloga na:
inter 2
boca 1
milan1
valjadolid 1
real 1
werder 1
evo nocas keceva na Real i FMP, mislim da ce oni igrati finale ULEB cupa.
uniks je bolja ekipa od reala... mislim da +9 (lob) je dobar fiks...
fiks dana od mene - gratkorn 1 !
real je kuci jak, a rusi su imali sansu da ig razbiju ali su prokockali prednost od preko 20 razlike u zadnjoj cetvrtini!
FMP ispade jer je dobio samo 3, a Real ima plus 17 jos 6 minuta do kraja...
fix za subotu.... montenegro 1 ka kuca kvota 3.5 ja igram s 20e pa sto bude...na drugi igram 1-1 s 10e kvota 7![]()
Imam i ja osjecaj da cemo pobijedit, ali prije ce bit da je to navijacki, posto ne vjerujem da je tolika kvota stavljena napamet, nisu ni ti bukmejkeri ludi...Ali ispostovacu i ja tu 1 na jedan tiket da *ebe oca
![]()
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
a vala bacamo pare na svakakve utakmice trece skotske ili druge norveske lige, pa neka ih bacimo i na ove nase ljude![]()
kvota je tolika jer smo nova reprezentacija...madjari su slabasni i owako...+ vjerujem da ce izvest neki lijevi sastav jer igraju kvalifikacije taman nedje posle prijateljske...Na tribinama je Platini,prepun stadion i prva utakmica....ici ce na pobjedu svim silama...A i sto znam...mrzim owo da kazem al ne treba ni iskljucit neki manji dogovor da dobijemo tu prvu utakmicu...sto znam sve je moguce!al definitivno igram s 20e 1 i sa 10e 1-1
vala ako cemo da pocnemo sa namjestanjem od prve i to prijateljske utakmice bolje da se nisu ni skupljali. Na osnovu kvaliteta igraca sam rekao da ocekujem sigurnu pobjedu.
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
u fudbalu su moguca iznenadjenja, ali pricam na osnovu kvaliteta, iako ne pobjedjuje uvijek bolji. Jedino sto ovima nasima moze da zasmeta je trema zbog prve utakmice pred svojim navijacima, neuigranost...
Vala na jedan tiket Crnu Goru, a ako panem tuci cu ovoga pod nickom Tricky Kid![]()
Bogomi ne bi sama bila, a ne znam kakav je fizicki, moze li toliko batina izdrzatNeka nocas zovne Mirka, Burza i Pura, da nesto cine po tom pitanju
![]()
Rep. Ireland- Wales 1
Montenegro-hungary 1
Cyprus-slovakia 2
Israel-england 2
Greece-turkey 1
Holland-romania 1
Irska - Vels - 1
Skotska - Gruzija 1
Albanija - Slovenija 0-2
Luksemburg - Bjelorusija 2
Izrael - Engleska 2
Hrvatska - Makedonija 1
Holandija - Rumunija 1
Portugal - Belgija 1
Spanija - Danska 1
Crna Gora - Madjarska 1
Stavih 2 eura , dobitak 247 , pola prodjoh...
meni za sad jos england i holland trebaju,al nisam ja te srece pa da dobijem![]()
spania vodi 2-1 portugal 2-0 aj dako dobijem posle duze vremena
Last edited by Pierre; 24-03-07 at 23:16.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks