Page 13 of 682 FirstFirst ... 3910111213141516172363113513 ... LastLast
Results 301 to 325 of 17032

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2024]

Thanks Thanks Given 
    23,871
    Thanks Thanks Received 
    9,787
    Thanked in
    7,307 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    meščini da ovi fašisti prijete državi koja je u NATO nečim. kakvi su ljubitelji lika i djela Tudjmana, isto ka im braća te su ljubili sliku Sloba a ubijali djecu po Sarajevu

https://www.portalanalitika.me/clana...po-njega-video

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Ali oni jesu zarobili Hrvatima i neke podmornice što su poklonili Srbiji ka muzejski eksponat.

A ako ćemo pravo Crnogorci su sa velikoserbima napali Dubrovnik.

Thanks Thanks Given 
    6,124
    Thanks Thanks Received 
    5,771
    Thanked in
    3,332 Posts

Naprotiv, kao ministar odbrane, prihvatio sam razgovor na te teme, ali ne i pregovore jer prihvatanje pregovora znači prihvatanje mogućnosti da Jadran ne bude crnogorski, a ja to otvoreno kažem neću prihvatiti. To je stvar principa i nacionalnog ponosa”, rekao je Krapović.

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    18,893
    Thanks Thanks Received 
    8,816
    Thanked in
    4,273 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    meščini da ovi fašisti prijete državi koja je u NATO nečim. kakvi su ljubitelji lika i djela Tudjmana, isto ka im braća te su ljubili sliku Sloba a ubijali djecu po Sarajevu

https://www.portalanalitika.me/clana...po-njega-video

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Ne,građani EU i građani zemlje članice NATO-a trče pred rudu.Umjesto da sačekaju trenutak koji su Grci(isto građani EU i građani članice NATO) kao i Bugari(isti status) sačekali i na tacni dobili ili dobijaju ono što im srce ište od države koja je isto članica NATO.Dakle,bolje sredstva koja se izdvajaju za održavanje Jadrana staviti na neki singl pa se možda skupi za neki novi školski brod,jer ovaj, bio-ne bio naš,jednog dana naš biti neće.
    Davno su stari rekli:"Bolje brza šteta no spora korist".
    E sad,ovo je moje laičko mišljenje.Ođe ima stručnjaka za Nato naoružanje i Nato doktrinu ka da su svaki vikend u Pentagon na brifing,pa bi oni mogli dati stručnj prognozu jer je ŠB "Jadran" dio Nato imovine,odnosno u sastavu je Nato-a,ne?

Sent from my 2201117TY using Tapatalk
    Last edited by joni; 14-01-24 at 12:55.

Thanks Thanks Given 
    23,871
    Thanks Thanks Received 
    9,787
    Thanked in
    7,307 Posts

Hrvatska je Sloveniji šćela da uzme Sečovlje da proširi malo svoju malu morsku obalu pa su ih ovi iz EU dobro šklepili po nosu.
    HOS-u.Još se i slaže.
    Sreća je što su ove svađe između dvije članice NATO-a što bi bilo da je drugačije nikad saznati nećemo.
    Više nek brine Srbija koja nije članica NATO-a što Orban zbori ne bi iznenadilo da mu Vućčić izađe u susret.

Thanks Thanks Given 
    18,893
    Thanks Thanks Received 
    8,816
    Thanked in
    4,273 Posts

Jedno su svađe između dvije članice Natoa a drugo su svađe između članica Natoa od kojih su jedni u EU a drugi bi da uiiiđu tamo.

6. The Following User Says Thank You to joni For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    23,871
    Thanks Thanks Received 
    9,787
    Thanked in
    7,307 Posts

Misliš ono da moraju pristati na neke kompromise ka Makedonci što su nesrećni pristali zbog Bugarske i Grčke čak da promjene naziv države, i opet patka?
    Vidiš iz te perspektive zaHebana situacija za Crnu Goru jer Hrvatska nikad vlast nije mjenjala i dalje im je ustaška HDZ drmator kako su se uvukli u EU to sama EU znade.

Thanks Thanks Given 
    1,014
    Thanks Thanks Received 
    4,081
    Thanked in
    2,304 Posts

Питање Јадрана је покренуо лично Пленковић, још док је био хрватски парламемтарац у европском парламенту, а интезивирао је кад је постао премијер.Буквално је први дан унио макету Јадрана у кабинет.
    Нико прије њега то питање није озбиљно покренуо.
    Има лични пик, и ова прича ће трајати док он буде на власти, односно ако у времену нашег уласка у ЕУ он буде премијер, може доћи до блокирања нашег приступа.

Јасно је да Јадран није никада био хрватско власништво, ни републике ни независне државе, нити је икад у својој историји вио "хрватски стијег" како је тврдио Дамир Крстичевић, нити је брод отет из Сплита, већ је у тренутку распада Југославије био на већем ремонту у Арсеналу.
    Даље Црна Гора не подлијеже никаквим договорима о сукцесији, јер није правни наслиједник СРЈ.

Што се тиче ових јуришника да им се тај патрон из назива јединице питао, град у који су им се родитељи доселили би се звао Спалато, у италијанској гувернатури Далмација.
    Неће они далеко, нису ни прије
    Црногорце је одржало црногорско срце.

9. The Following 5 Users Say Thank You to BAR For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    23,871
    Thanks Thanks Received 
    9,787
    Thanked in
    7,307 Posts

Pa da,Plenković HDZ-ovac.

Thanks Thanks Given 
    18,893
    Thanks Thanks Received 
    8,816
    Thanked in
    4,273 Posts

Ako Bar tako kaže,ja mu vjerujem i sad sam miran.U stvari da se ja pitam sad bih ulagao u ŠB Jadran kolko god treba pa x2 još tolko,ne bi li ŠB Jadran napokon bio operativan i u teritorijalnim vodama nekih Nato država a i u međunarodnim vodama u blizini nekih Nato država,jer do sad nije smio,čuš mene,bio...operativan,čak su se plašili da ga malo jači jugo ne naćera da vječno nađe luku spasa.Ako je što sigurno,to je da će posada imati fer tretman i besplatnu kartu kopnenim putem do matične luke

Last edited by joni; 14-01-24 at 14:07.

Thanks Thanks Given 
    23,871
    Thanks Thanks Received 
    9,787
    Thanked in
    7,307 Posts

Quote Originally Posted by joni View Post
    Ako Bar tako kaže,ja mu vjerujem i sad sam miran.U stvari da se ja pitam sad bih ulagao u ŠB Jadran kolko god treba pa x2 još tolko,ne bi li ŠB Jadran napokon bio operativan i u teritorijalnim vodama nekih Nato država a i u međunarodnim vodama u blizini nekih Nato država,jer do aad nije bio...operativan

Bio je "operativan" kad je prevozio kokain bješe jel to operacija vijeka kad je mafija jedan brod koji pripada vojsci prevozila kokain e'o ne znam.

Znam samo da ćemo brod Jadran ođe da pamtimo po toj bruci.Svašta se u VCG skrivalo i skriva iza uniforme.

Thanks Thanks Given 
    1,014
    Thanks Thanks Received 
    4,081
    Thanked in
    2,304 Posts

Ako Bar tako kaže,ja mu vjerujem i sad sam miran.U stvari da se ja pitam sad bih ulagao u ŠB Jadran kolko god treba pa x2 još tolko,ne bi li ŠB Jadran napokon bio operativan i u teritorijalnim vodama nekih Nato država a i u međunarodnim vodama u blizini nekih Nato država,jer do sad nije bio...operativan,čak su se plašili da ga malo jači jugo ne naćera da vječno nađe luku spasa.Ako je što sigurno,to je da će posada imati fer tretman i besplatnu kartu kopnenim putem do matične luke

Био све до Конcтанце у Румунији са црногорском заставом, атлас у шаке па изброј колико је то Нато чланица.

Него што веле "наши", за колико смо у Кијев?
    Last edited by BAR; 14-01-24 at 14:10.

Thanks Thanks Given 
    18,893
    Thanks Thanks Received 
    8,816
    Thanked in
    4,273 Posts

Slažem se za kokain i takvu vrstu "operativnosti".Još jedan razlog zbog čega sam za tu opciju "Brže štete a ne spore koristi",odnosno što hitnijeg oslobađanja tegova,što bi rekli ronioci
    @bar,jes,sa zalihama hrane tolikim da se ni pod razno ne skrene neđe s kursa u slučaju nužde,i s molitvama, bar kad se plovi međunarodnim vodama mora koje je sa svih strana oivičeno Nato državama, da ne krene kakav jugo jer bi ih mogao naćerat da "svrate" u neku Nato luku na vječni remont
    PS.'beš brod koji ne smije da plovi morem čije ime nosi
    Last edited by joni; 14-01-24 at 14:16.

Thanks Thanks Given 
    23,871
    Thanks Thanks Received 
    9,787
    Thanked in
    7,307 Posts

Ja nemam namjeru da branim VCG koja je bruku svoju iznijela devedesetih a to čini o dalje u kontinuitet to je ono ajde da se pravimo mutavi.Dobro znamo koliko je to pravljene mutavog koštalo Srbiju koja je imala najveće moguće nasljeđe od JNA.
    I onda mi ođe umjesto da naučimo nešto od tuđih grešaka se pravimo ka mutavi.
    Nije sva VCG pravila njesra no neki što imaju imena i prezimena nek se lijepo fajlovi otvore a ne ka nešto romantičarski da se prave svi blesavi.
    Kad je Injac Vojsku preuzela i vršila čistke niko se oglašavao nije i kad je istu zloupotrebila u skladu sa svojim kolegama niko nije riječ reka što je činila.Ista je bila bivša DPS-ovka.DPS škola.

Glavni problem je što se kod nas nikako ne iznose imena i prezimena u fulu svi se kriju iza nekog čopora daleko bi se druga pjesma svirala i pjevala da se iznese onako kako se u te države NATO-a iznosi ko šta,kako i kad.Odavno bi neki bili raščinjeni.No ovo je Monte Carlo ajdeee.
    Last edited by Bluemoon; 14-01-24 at 14:19.

Thanks Thanks Given 
    18,893
    Thanks Thanks Received 
    8,816
    Thanked in
    4,273 Posts

Pa tom logikom ime i prezime komandanta RM i VCG u danima dešavanja bruke sa kokainom na vojnom brodu je bilo poznato tada a znamo ta imena i sada.Jedno od njih će izgleda i da tuži državu.Samo za izgovaranje tih imena,da ne rečem prozivke,prednost ću dati dami:
    Izvolte...imenom i prezimenom.

Thanks Thanks Given 
    1,014
    Thanks Thanks Received 
    4,081
    Thanked in
    2,304 Posts

Slažem se za kokain.Još jedan razlog zbog čega sam za tu opciju "Brže štete a ne spore koristi",
    @bar,jes,sa zalihama hrane tolikim da se ni pod razno ne skrene neđe s kursa u slučaju nužde,i s molitvama bar kad se plovi morem koje je sa svih strana oivičeno Nato državama da ne krene kakav jugo jer bi ih mogao naćerat da "svrate" u neku Nato luku na vječni remont
    Ништа Јони но кад завршиш изучавање географије ред би био да научиш да пливаш, па да се ангажујеш кад се следећи пут биде ишло за Пиреј или Истанбул.
    Last edited by BAR; 14-01-24 at 14:23.

Thanks Thanks Given 
    23,871
    Thanks Thanks Received 
    9,787
    Thanked in
    7,307 Posts

Pa tom logikom ime i prezime komandanta RM i VCG u danima dešavanja bruke sa kokainom na vojnom brodu je bilo poznato tada a znamo ta imena i sada.Jedno od njih će izgleda i da tuži državu.Samo za izgovaranje tih imena,da ne rečem prozivke,prednost ću dati dami:
    Izvolte...imenom i prezimenom.

Da znamo zamisli, a ja znam ime i prezime oficira kojeg je ova raščinila jer joj nije pasa.Nekako kroz njegov slučaj dobro znam ko je Injac.Meni su bitniji obični ljudi od narko-kartela.Za mene je to druga dimenzija.

A za ovog gore me zabolje što bi se ja bavila nekim s kim su u isto kolo igrali do juče pa se sad prave francuske sobarice.
    Last edited by Bluemoon; 14-01-24 at 14:27.

Thanks Thanks Given 
    18,893
    Thanks Thanks Received 
    8,816
    Thanked in
    4,273 Posts

Quote Originally Posted by BAR View Post
    Ништа Јони но кад завршиш изучавање географије ред би био да научиш да пливаш, па да се ангажујеш кад се следећи пут биде ишло за Пиреј или Истамбул.
    Kad se bude sledeći put išlo za Pirej,raspitaj se kakva su naređenja u slučaju vanrednih situacija tokom plovidbe,kakve su zalihe hrane iako se mogu snadbjeti na tim rutama u mnogo luka...Inače to malo što znam da plivam bilo bi mi dovoljno da izdržim da se plivajući vratim od luke jedne Nato države gdje bih bio iskrcan trajno ako bih u nju kojim slučajem upao ili od kakve muke bio prinuđen ući u teritorijalne vode iste države,da sam kojim slučajem član posade Jadrana

Last edited by joni; 14-01-24 at 14:27.

Thanks Thanks Given 
    1,014
    Thanks Thanks Received 
    4,081
    Thanked in
    2,304 Posts

Kad se bude sledeći put išlo za Pirej,raspitaj se kakva su naređenja u slučaju vanrednih situacija tokom plovidbe,kakve su zalihe hrane iako se mogu snadbjeti na tim rutama u mnogo luka...Inače to malo što znam da plivam bilo bi mi dovoljno da izdržim da se plivajući vratim od luke jedne Nato države gdje bih bio iskrcan,da sam kojim slučajem član posade Jadrana

Пливајући тешко, из једне можда плутајући

Ево Боковци раде жестоко, па ће нови вијађ, волио бих у братску православну НАТО Грчку.

21. The Following User Says Thank You to BAR For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    787
    Thanks Thanks Received 
    289
    Thanked in
    216 Posts

A braca albanci I hrvati nam love ribu u nase more koliko smo jaki i tu istu nam prodaju. Najsmjesnija Nato drzava. Bitno je da imamo 2 helikoptera

Thanks Thanks Given 
    23,871
    Thanks Thanks Received 
    9,787
    Thanked in
    7,307 Posts

Quote Originally Posted by Giile View Post
    A braca albanci I hrvati nam love ribu u nase more koliko smo jaki i tu istu nam prodaju. Najsmjesnija Nato drzava. Bitno je da imamo 2 helikoptera
    Nek love samo da nije dinamitom ka Crnogorci.

Crnogorci samo znaju da bače kakav dinamit u ribolov i da brod vojske koriste da krijumčare kokain.

I vas svijet im je onda kriv što su tu đe su.
    Last edited by Bluemoon; 14-01-24 at 14:41.

24. The Following 4 Users Say Thank You to Bluemoon For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,124
    Thanks Thanks Received 
    5,771
    Thanked in
    3,332 Posts

Andjeli s tobom....

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

26. The Following 2 Users Say Thank You to NetworkMaster For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    427
    Thanks Thanks Received 
    435
    Thanked in
    248 Posts

http://www.b92.net/info/vesti/index....nav_id=2464892

Selma, ne naginji se kroz prozor

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока

28. The Following 2 Users Say Thank You to isnogood For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,138
    Thanks Thanks Received 
    710
    Thanked in
    515 Posts

Quote Originally Posted by ASC View Post
    I opet:

Dakle, članak Vijesti reciklira jednu te istu "vijest" staru 5 godina.
    Na sajtu "World Population Review" na koji se sad pozivaju piše:

Dakle, opet jedna te ista diskreditovana priča.
    In April 2018, Ulster. University stripped Lynn of his title of psychology professor emeritus after concluding that he advocated for “views that are racist and sexist in nature.”
    Ali što se ljudi ljute? Balkan ima najgore zdravstvo, školstvo i finansije zbog svog strateškog položaja koji je uvijek na udaru velikih sila.

Sent from my Redmi 6 using Tapatalk
    Yes, I'm in need of something
    But it's something you ain't got​

Thanks Thanks Given 
    18,893
    Thanks Thanks Received 
    8,816
    Thanked in
    4,273 Posts

Quote Originally Posted by BAR View Post
    Био све до Конcтанце у Румунији са црногорском заставом, атлас у шаке па изброј колико је то Нато чланица.

Него што веле "наши", за колико смо у Кијев?
    "Naši" vele da je potrebno promijeniti datum Božića i ukinuti ćirilicu kako bi spremni dočekali umarširanje u Moskvu.Za sad smo van konkurencije i ja i ti iz jednog razloga:Ja i dalje slavim 7.1. a ti i dalje guraš ćirilicu.Zaludu smo ove druge uslove ispunili i ja i ti.Moraju oba.

Thanks Thanks Given 
    2,310
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Prođoše praznici a ne udarismo na Kosovo, osim alkoholom i stihovima, kako dalje...

Page 13 of 682 FirstFirst ... 3910111213141516172363113513 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)