Dobro je pa one kamere rade inace ne bi uspjeli da ga ufate odma i pisu novcanu kaznu
Dobro je pa one kamere rade inace ne bi uspjeli da ga ufate odma i pisu novcanu kaznu
Neka zataškaju ka što su zataškali prošle godine kad je jedan preko 200 letio istom ovom dionicom i karambol napravio u 8 ujutru, pa na kraj ispade mrčenik koji je čeka semafor i koji je jedva glavu izvuka - kriv i jedini učesnik u toj nezgodi.
Naravno, ako je ovaj neki prosječno maloumni pjani mladić, jebo je ježa.![]()
Last edited by BiTrAtE; 12-01-24 at 11:47.
*** BAR, degenerici 'sa strane' ***
VW Kombi 'Art Gloria', reg. oznake PG*JJ711 nema dana da ne digne isti na neki trotoar i potpuno onemoguci prolazak pjesaka a nerijetko zna da blokira i kompletne manje ulice, da nesto obavi "na dva minuta".
Juce, uprkos brojnim slobodnim mjestima u krugu od 10-ak metara, degenerik je isti popeo na sred trotoara (kod Cakana), tako da pjesak ne moze da prodje tuda osim ulicom.
Jutros je mogao da udje na slobodno parking mjesto (iza Pascucci-ja) ali ga nije bilo volja pa je stao ispred njega i parcijalno blokirao prolazak ostalih auta, ostavljajuci to parking mjesto prazno ali blokirano.
Nema dana kad ne vidim njega ili (jos veci) NTC kombi (NK table) koji ne umiju JEDNOM da se parkiraju normalno.
Last edited by Fidel Castro; 12-01-24 at 11:51.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
po autu ovo je isti onaj maloumnik od prosle godine sto se snimao na zlaticu...
kad je coce policija identifikovala, ali nije bio dostupan za razgovor jer je bio u inostranstvu... bice da je napravio mapu na GTA ili NFS pa redovno ima snimke, a nije tu...
a u ostatku drzave su isto goveda na magistrali, ali za volanom...
pored puta spuz-dg ko god zivi svaku noc moze da slusa kako se probaju junaci, od duje do bmw-a i motora sve ima... mozes im stopati vremena iz kuce
tako je - mislim da bukvalno nikad nijesam iz 4. proleterske skrenuo u ivana crnojevica, a da se prije toga nijesam zaustavio - pa i kad mi je zeleno... neborojano puta ja naidjem polako (jer je put u talase) i bih da prodjem, a neko proleti na crveno ili se polukruzno okrece i slicno... pakleno
Mene apsolutno ne iritira sto se parkirao na livadu ne smeta nikome!
Al zato ispred Bisa kod parlamenta,po centru ,siti blok e ti vec ulaze u zonu
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Neđe oko podne danas, bul. P. Ćetkovića, od onoga montažnog kružnog do kružnog kod Lukoila cijela traka desna parking. Eto tu nema nikakvih kafića ni institucija a ima parking iza zgrada
Sent from my Redmi 6 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Koji ovo može bit Audi?
Da nije džip neki?
Dje sta kako?
Prema tome, šta da ti kažem?
https://www.instagram.com/reel/C19zA...V2NDZyenE3bjU0
Ovaj te je prošao kroz 2-3 crvena 200.
A4 kazu. 21 godina izvjesni R.O.
60 dana odmaranja je dobio.
Uhapšen vozač koji je brzinom od 136 km/h prošao kroz dva crvena svijetla
https://www.cdm.me/hronika/uhapsen-v...vena-svijetla/
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Danas je kroz Tološe proša (kroz naselje) isto neku s Audijem crnim (da li Q5, Q7) ne viđeh dobro, Ulcinjske table, baš brzo pa pomislih da nije isti.
Posrani inicijali. Zašto?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
mogli su puno ime i prezime obzirom da je već dobio kaznu
prošpija ga je neko(srećom) inače teško da bi ga našli
She is only here to annoy herself!
Nevjerovatan uticaj medija, za ove prolaske 60 dana zatvora sudija pod pritiskom javnosti osudio....
Sramno mala kazna, srazmjerno koliko stete je mogo da napravi.
Momak bukvalno za pokusaj ubistva vise osoba i izazivanja opste opasnosti dobio 2 mjeseca.
Da je suda kao sto nije minimum za ovo bi trebalo bit 5 godina, pa vise nikome na pamet nebi palo nista slicno da uradi.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
Ada za ubistvo pod uticajem kokaina ne leže 5 god.
Sent using Tapatalk
#fakenews
Super. Znaci sutra prodjes autom sa fameljom kroz kasno zeleno i budala vas ubije. Mislis da bi mu realna kazna bila da lezi gidinu i jos da se izjasni da mu je zao?
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
ovo je maksimum koji je mogao da dobije ovdje
She is only here to annoy herself!
izaće iz zatvora i opet će isto uraditi
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ovaj momak nije imao nikoga zato.je dobio 60 dana , ada ubi onaj kod.gintasa pa dobi 2 godine, ....
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks