Kakav je to raj... Odlična slika.
Kakav je to raj... Odlična slika.
Koliko ima tog puta autom? Je li uspon markiran?
Nikad nijesam naišla ni na jedan opis uspona na Garač, niti na turu nekog planinarskog društva. Ni za Vežešnik, a on je skroz pristupačan. Ni za Brotnjik, koji mi je isto zanimljiv i planiram da se za života i na njega popnem. Mi
Jedna danasnja...
![]()
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Brisu post los kvalitet slike.. bjex
Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk
Razladismo se juce na 1600m i odmorismo od primorske guzve.
Rado bi se na śever preselio, jer ovo na primorje jun-oktobar je pakao.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
E ako znam dje bi prikladno bilo, vjerovatno ima i tema vise za rute oko CG ili ti opreme za planinarenje.
https://woolona.me/
Evo izgleda konacno i merino vuna stigla do nas. Mada vjerujem i za trkace na dva tocka moze valjat ova informacina.
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
Par slika od ovog ljeta, uglavnom iz zadnjih mjesec-dva, ako se ovo dobro formatira preko tapatalka i ne usere totalno slike.
Kapa Moracka i Podski vrhkvi, Prutas, Skrcko jezero, Bogdas/Marijash (Prokletije)
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
Tesko'e
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Da li je mozda neko bio na Cijevnu? Razmisljam se poci, mada e jos i more ledeno ane Cijevna, ali n emogu ovaj vikend do HN a na dan mi se ne silazi, to mi je fizicki posao.
Cijevna rules![]()
A bogomi prije jula u Cijevnu nema što, pričam za gornji tok, masu ljepši.
Tu kod Nijagare i u okolini je i sad topla sigurno mada je meni ono brlog iskreno...
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
23. juna smo se kupali prosle godine, malo prije Cemija gore. Tako racunar da je sad jos toplije nego prosle godine, mada je 10 dana dosta.
Zaboravih napisati da sma bila prosle nedjelje na Cijevnu. Bili cio dan, kupala se jedno 6 ili 7 puta ali smao udje i izadjem, muz plivao. Voda je bila 17 stepeni, izmjerio jedan Ukrjinac koji zivi 10 godian u Budvi ali ljheti se kupa samo na Cijevnu i na sjever Crne Gore. Nikako u more
Poslije 2 se napunilo pa mi odosmo.
![]()
Za vikend se malo iskočilo do Hridskog, fantazija.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
#fakenews
Ja mislio da idem u Cemi u subotu ali se sjetih da je otvaranje i da će biti krkljanac, međutim zeznuh se, nije prevelika gužva bila, treba sam poć. Pođosmo na Moraču na "Galeb" u onaj lokal dolje, kupanje se svodi da odeš ispod ruskog mosta naprijed i onda se puštiš na brzake i "isključiš" se opet kod ovog lokala. Niđe nikog očekivano dolje, nizak je vodostaj a i struja je prejaka baš pa dok se ukopaš nogama i izađeš na obalu, zna biti zajebancijaTemperatura vode idealna bješe
Last edited by BiTrAtE; 23-06-25 at 12:09.
Juce opet na Cijevnu, kako je obozavam. UJutro hladniej ali kasnije se plivalo kao u more. n emogu zamisliti da guslim do mora pa guslim nazad, ada ne diem kuci nego na dan samo.
Bijah juce na amniu bas ljepota
Probajte nedje, ljepse mi je od cemi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ni blizu, bar meni. O gužvi da ne pričam, mala ona platforma, vikendom se onamo sjati grdilo ljudi a treba da ulaziš i izlaziš u vodu s istog mjesta. Na Cemi imaš i plažu pa se razbije gužva, više mjesta đe se može ući i izaći iz vode... Jedno u Aminu riba zna biti baš dobra, što jes-jes![]()
U Amine riba dobra
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks