e djubre![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
Hocu da kazem da pretjerujete. Ove godine u drzavnoj upravi nije bilo spajanja, koje je inace ranije realizovano prećutno tako da svaki dan bude po neko u sektoru i odradi što se mora iz kancelarije.
Niko nikad nije zvanično odobravao spajanje praznika, a ko radi sa strancima i privatnim firmama zna da su oni uglavnom lijepo sve spojili. U prodavnici i na pijaci prošle sedmice, po gradu, žive duše nije bilo.
ne pretjerujemo, javna uprava je spojila praznike i nista nisi mogao da zavrsis ta 3 radna dana.
da se ne ubjedjujemo puno, radim i sa jednim i drugim i godinama i znam kako je bilo, kako je sad.
nothing comes from violence and nothing ever could
Gospođo, vi imate neka svoja ubjedjenja i nema smisla da pokusavam da vas razuvjerim.
Izgleda da su moji odlucili da spoje i ova nekolika radna dana ove nedelje pa sjutra necu raditi, nadam se +3 pa vikend.
Ima li negde u Baru da se uberu ljubicice? Mislio sam da poberem da napravim malo soka za svoju dusu.
Ima, u Prolece.
Zna li neko da posaljem nesto iz pg do novog pazara koliko bi me kostala posiljka i koliko kasni dostava?
Podji na autobusku i posalji po vozacu najlakse ti tako i najbrze
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Rekoše mi da moja eloksirana imaju zimski i ljetni način.
Jedino šta mogu da vidim je 3 ovakva dugmeta koja se mogu okretati u 360 stepeni. Vidim i jedan usjek (na slici je ka dolje).
Je li ovo zimsko/ljetnje i ako jeste šta da uradim?
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Okreneš to za nekih 90 il 180 stepeni…
Vidji sam![]()
E ne znam što bi bio ljetni ili zimski način rada kod eloksirane.Jedino mi pada na pamet sila pritiskanja krila na štok,jer je onaj dihtung ljeti mekši,ili manje pritiska-više furi(ljetnji),više pritiska-manje furi(zimski)
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
E čuš prevarante(da ne kažem magove marketinga),zimski i ljetnji režim,a ono u stvari doštelavanje!?
Mogu mislit fore što znači,5,7,9 komora,a onou stvari stolarija samo deblja,manje plastike prošlo.
Suština pvc je dobar okov,a alu je pored okova i termoprekid.Ostalo je muža
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
A kod PVC je bitan i kvalitet plastike. Pogotovo kad su vrata u pitanju, ako nijesu kvalitetna oce vremenom da se iskrive i da furi kroz njih dosta lijepo. A aluminijumska bravrija bez termo prekida ti je bacena para. Od kondeza ti se sve budj stvara oko bravrije.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ako je losa plastika,posle par godina sve od sunca izgori u kao postane hrapavo na dodir. Pozuti vremenom.
Majstor je zaboravio da kaže da postoje šarafii i sa zadnje strane vrata/prozora za namještanje
Pa je li opet pomjeramo kazaljke?
Koja je bolja za grijanje na Cetinje? (Nijesu planirane kao primarni uredjaji za grijanje)
https://www.tehnomax.me/bijela-tehni...-amber-18.html
Ili ova:
https://www.fgpromet.me/me/proizvodi/gree-muse-evo-18k
Sent from my AC2003 using Tapatalk
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Do kad radi poreska uprava danas? Trebam da ponesem da se prijavim u PDV a ne spremih dokumenta jos
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks