Hahaha koji bogalj. Inace solidan igrac
Inter
Milan
Juventus
Napoli
Roma
Lazio
Ovoj dvojici je zajednicko jedino sto im slovo prezimena pocinje na M...
Evo ti i nogom
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Hahaha koji bogalj. Inace solidan igrac
Jel ovo Mkitarijana ispade kesa?!
Što ti je kad se fudbal prati putem teleteksta 😀
Sto treba da nas boli penis kakve je promašaje imao u karijeri ako smo zadovoljni njegovim partijama u Interu?
Ako ništa drugo zbog ona dva gola milanu koji su doprinijeli petardi
ja iznosim svoje misljenje da rijec doktor i mikitarian ne idu u istoj recenici... A on jeste solidan igrac da nije ne bi igrao gdje je igrao...
Satelitski resiveri/oprema
Stop praćenju fudbala preko teleteksta 😃
Henrikh je dobar igrač, nije elitni veznjak kakvim se odje hoće prikazati. daleko od klase Xavia il Pirla. o njegovim kvalitetima dovoljno govore one sezone ničega u EPL. u Italiji ima 4 ozbiljna meča godišnje plus kup (dakle kad igra protiv Milana i Juventusa). mada pored Barelle bih i ja mogao igrati
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Zaboravio si i jednog turčina. Inzagi je baš dobro uklopio onu sredinu
Ako ne osvoji titulu treba ga najurit pa sve da osvoji LS. Druga zvjezdica prije Milana je obavezna. Ne zelim da zamislim kako Juventus sa onakvom igrom osvaja
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ove sezone stvarno nema opravdanje, ali kakvo crno najurivanje? Nakon toliko vremena konačno igraju dobar fudbal.
Ovaj Buchanon je solidan bio na svjetsko, ali procitah izjavu bivseg trenera, kaze da je cudna glava, da se stalno svadja sa sudijama. Nadajmo se da je to mladost/ludost bila.
Nesto imam osjecaj da ce oni sto dobro kradu, uzeti Djala ispod nosa interu. Ali Zielinski i Taremi bi bili top pojacanja za ljeto. Niko od vaznijih da se ne proda, i to je dovoljno.
A vlazni san je da Trubin (verzija koja igra protiv Intera svake godine) naslijedi Sommera.
Slavlje na ulicama Torina, konačno dali 3+ gola na utakmici
Kenan i Weah strasne golove dali.. napokon neko od klinaca da iskoci 6-1 snijeg ce sjutra![]()
Onaj mladi turcin mi djeluje kao nova super zvijezda turskog fudbala. Dje li ga iskopase kurvini sinovi…
Kenan, Kjeza, Vlahovic, samo zbog Alegrija ne daju vise golova jer covjek samo misli kako da se odbrani, a u napad sto se napravi. U sredini su Rabio i Locateli isto top class igraci. Bremer i Danilo bedem. Nije ni cudo sto nam disu za vratom
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Srećna pobjeda Intera. Ali pišu se tri boda na kraju. Kakva prečka Bastonija, što bi rekli stari komentator, još se trese 😀
Nema odje srece kad se spasava ziva glava od ekipe koja se bori za opstanak. Fratezi mora u igru prije Barele. Taremi isto pod hitno da se dovede.
Opet su u onaj mood, kao da igraju termin. “Kako cemo, lako cemo”. Ako inzaghi ove sezone, kad su sve ekipe realno krs (osim juventusa), ne uspije da eliminise taj elemenat kod njih, nema sto da trazi vodeci veliku ekipu.
Kakav raspad Napolia
on ni sam ne zna kako ih vodi, no može Conteu da se zafali. Inzaghi je trener da vodi osrednje timove iz jakih liga il dobre timove iz slabijih liga. juče je imao sreću, ne znam baš da li će ga služiti do kraja. sa ovakvim timom Intera uz ovu konkurenciju on je morao imati jedno 10tak bodova prednosti al jbg ne zna čoek
Ja ne znam kako neko od saigraca ovog Vlahovica nije isklepao do sad. Stalno se on nesto ljuti, siri ruke, graje
elitni je napadač Vlahović
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks