Koju parfimeriju preporucujete sa provjereno originalnim parfemima ?
Sto ne odes u Muller koji se nalazi u Sub City?
Jeli realno da hoce da zabrane online kladjenje?
https://promo.meridianbet.me/sr/category/429/page/15323
Podrzavam, ova mafija se prepunila, mora i drzavi da se plati.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Ali kaže
- Ni u jednoj zemlji u svijetu nisu ukinuti elektronski načini plaćanja; plaćanja ili kockanja
Ja da se pitam svudje bi zabranio kocku i kladjenje bez u Murino i Petnjicu nek te sablon opstine bar uzimaju procenat od kladjenja....
A isto mozda je vlada svjesna ili nesvjesna koliko ljudi ova industrija drzi taman ko lakobic voli
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
CG je trebala da bude ka Monako ali od toga smo samo šugave kladionice viđeli.
Sent from my Redmi 6 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Ja utripovao Bar jer sam ja iz Bara pa reko sta je ovo, prastaj![]()
@mexiko bi li umio?
https://twitter.com/crazyclipsonly/s...LfupDLOsg&s=19
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Neki lanci supermarketa rade sjutra (8. januar). Imaju li zakonskog osnova da rade na taj dan?
Sent from my AC2003 using Tapatalk
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Imaju jer je vjerski praznik
Zar ne postoji osnov da se radi svaki praznik (državni i vjerski) ali se samo moraju ispoštovati praznične dnevnice?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Na državne praznike ne smije da se radi, xna se sta je izuzeto( apoteke, kafici, pekare...) na vjerske rade svi izuzev ako neko odluci da ne radi tog dana. Nema jace dnevnice zbog toga
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Nema jace dnevnice ni za ove sto su izuzeti(jer nema srece u ovoj drzavi i nikad nece bit)
Ako radnik traži slobodne dane, po zakonu mu ih poslodavac mora dati (plaćeno odsustvo). Božić, Vaskrs i slava kod pravoslavaca.
Sent using Tapatalk
#fakenews
Poslednjim zakonima o radu praznicni sat je dosao na smijesne cifre. Sok me strefio kad sam vidio poslednji mjesec koja je to mizeria, veci prekovremeni od praznicnog. Tako da ga necemo vise radit za praznike
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Last edited by kaemSe; 07-01-24 at 09:27.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks