Ko se kladi a ne odigra kombinaciju sa X-om dobio je na Mihin savjet.
Detroit 2 prije meca, Boston 1 na poluvrijeme.
Ništa. Šteta.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ko se kladi a ne odigra kombinaciju sa X-om dobio je na Mihin savjet.
Detroit 2 prije meca, Boston 1 na poluvrijeme.
Jokic Perfect match. Ne znam kad je poslednji put neko to uradio. I to još protiv jake centarske linije.
Svaka čast.
Provalite od kakvog sastava je GSW izgubio. Nema što, neka gase sve i razbijaju.
Više Klejov ugovor nije tema. Sad treba da je tema da li da trejduju sve što valja, a malo toga valja.
Usrali su se na poluvrijeme
E lijepo li se probudit i vidjet da je novi rekord oboreden, td bez promasaja iz igre, sa razlogom najbolji centar NBA lige...
je li JJJ cuvao ijedan napad, mislim ne? ne razumijem trenere nekad.
warriorsi vazda mogu vezati 10 pobjeda, nesto se ne brinem za njih previse.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Nema bolje price od ove.
Nema.
Sad kad covjek pogleda povrijedio se u svakom PO koliko skace i izgara.
Ali od mrsavog pleja do mocnog PF...
Jokic opet zamalo perfect game. Bice milo fikkru kad se probudi.
Tre Žang kod 110-110 opalio trojku sa 10m. Pa onda neko bacanje krša u polutrku sa linije za slobodna, pa izveo onu svoju kerefeku dje vuče igrača za ruku, što se nakon čelendža preokrenulo u faul u napadu.
Tre Žang sve bliži Šangaj Šarksima.
A dobar je plej, umije pas da podvali, mogao bi u odbrani da blica jer je brz, a da ga skrivaju u odbrani na najgorim protivničkim igračima, ali što dečko misli da treba 20 da da u 4/4.
Mada ovaj Snajder je kurton od trenera. Juta je bila u PO topovsko meso, eto su stvarno stizali svake godine do PO, ali čini mi se na nikad gorem zapadu kad čovjek sad sve sagleda.
Nego nešto mi pade na pamet...
Više je Niksima valjao Rendl nego Karmelo. Think about that.
Last edited by Bruda; 30-12-23 at 05:13.
jokara bio na 3 izgubljene lopte od novog triple doublea. trener ga izvukao u 4/4, da ne bi ispalo da budzi statistiku. a sve je bilo jasno posle prva 3 minuta, kad je chet metnuo 10 poena. OKC je bas zajeban.
atlanta, imam osjecaj, svaku sutne po 70 trojki, iako box score kaze da obicno ne prebace 50. samo bogi kao da je ispalio 18 sinoc.
Eto ne znam da li se sa ovim ista dobilo.
Knicks getting Raptors' O.G. Anunoby, deal RJ Barrett, sources say
https://www.espn.com/nba/story/_/id/...de-sources-say
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Dobiše Pistonsi konačno
Koja je muka s ovim sudijama i Bronom?
Lik ima 40, pogađa za produžetke za novu godinu, oni gledaju 5min snimak, kad se zumira do kraja vidi se da nije nagazio, i opet ne daju tri poena.
Pa da je neki skrab u NBA pa da se razumije...
Što tek da očekuju Jokić i Embiid kad se ovako ponašaju prema LeBronu...
Mogu mislit kako njih tek tretiraju i koliko sudijske nepravde trpe.
Pade i Majami.
Možda nešto i bude od Džezera ove godine.
Fale Bogdanović i Konli bgm
po jedan conley fali svakom timu, rekao bih.
osim jednom, koji ga ima.
a, izgledalo je da je pola nokta bilo na crti. 2 napada prije toga zavari lakat u glavu gobertu, nema faula. gobert i davis se guraju ispod kosa za skok, davis se odbije od rudyja, flagrant faul veli tony bro. a vazi, brothers.
a najavih par strana unazad pobjedu pistonsa protiv raptorsa. ko se nije uspavao mogao je uzet pare.
Ovo Randl rastura meni u inat.![]()
jebajga, na -6 umjesto sestog faula randlea i 2 bacanja za edwardsa za -4, randle ostao na terenu i dao narednih 7 poena.
16-4 u ofanzivnim skokovima odlucilo.
RJ i Imanuel u prvom mecu dali vise poena nego sto su OG i Malakaj uspijevali.
Pa ti meni reci ko je bolje prosao.
Dva igraca za jednog sto se povredjuje cesto.
vrlo moguce da ce biti jedan od rijetkih trejdova koji ce jednako zadovoljiti oba tima. raptorsi nisu imali bogznasta na bekovskim pozicijama, pa ce im dobro doci povremeni quickleyjev rafal. flynn je nebitan, nece ni u knicksima nista igrati, dok achiuwa moze sa klupe da donese bitnije minute od quickleyevih, jer im fali 1 visoki, mitch robinson je zavrsio sezonu. grimes i mcbride ce pokrpiti quickleyeve minute. u principu, trejdovali OG-jevu odbranu -za koju misle da im je malo redundantna sa siakamom i barnesom - za kombinovani napad ove dvojice.
s druge strane OG-jeva odbrana je spektalularna, a u trojkama iz kornera je godinama medj najboljima u ligi. ne mora nista posebno da kreira u napadu, samo ceka povratni pas i njusi ofanzivne skokove. brunson je nocas oborio rekord karijere u asistima, a nekoliko ih je zavrsilo kod OG-ja u cosku - ono sto barrett nije radio dovoljno dobro. neka me avet ispravi ako sam fulao sto u procjeni.
deseti put gledam izgubljeni challenge wolvesa na faulu u napadu townsa, mislim da sudije postavljaju nove standarde bezobrazluka.
vele marginalan kontant sa secondary defenderom (grimesom)... koji je u punom trku bocno naletio na townsa u driblingu, i dalje on, a ne towns oborio brunsona.
a valjalo je imati taj challenge jos jedno 5 puta u zadnjih par minuta. ako je ovo marginalno, cisto da vidimo koji bi jos marginalniji pojam izmislili za npr. peti townsov faul nad brunsonom.
Trpaj Dončiča uhhh
Umjesto da se sudjenjem bave bivsi kosarkasi, oni jos zene uvode.
Zaboravih na Prešsa, tgo već ima smisla.
Isto ne znadoh da je Robinson toliko donji.
Trejd je kompletan sa Prešsom.
Čitam nastavljaju trade rumors o Kat-u. Knicks kao još uvijek zainterosovani.
https://www.si.com/nba/timberwolves/...-to-the-knicks
Zacudilo bi me da Wolves ista diraju sad kad su na vrhu tabele ali nikad ne kazi nikad.
@moon safari - viđi kako Randl igra, daću ti dobar dil.ali stvarno, ako ga budu slali dalje, đe i za koga?
Kat raspad vec nekoliko meceva dok Edvards gazi.
Stavih na tiket Edvardsa manje od 26.5 (2.55) u nadi da Kat odluci biti musko nocas.
Pitanje je bilo vremena kad ce Karlajl da uozbilji odbranu.
Ekipa koja ima Brauna, Nesmita, Tarnera steta bi bilo ne iskoristit ih kako treba.
Kakva završnica Juta - Detroit.
Sve trojka za trojkom.
Bogdanović 36 poena.
Ali Klarkson zatvori utakmicu.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks