Lukita u posjeti sinovima za Božić
Slusam Barklija dje hvali Dankana i govori da je bio bolji od njega, da je lakse poentirao...
A Barkli najefikasniji igrac u istoriji pound per pound.
Sto ti je kad si gospodin neopterecen statistikom.
Maksiju granica nocas bila 30. I bi decko onamo dje su mnogi kad ne igraju sa Embiidom. Na 12p i izgubise.
ZA 43min.
Emba od tima koji bi bio poslednji u konferenciji pravi top tri tim svake godine i ljudi ga pljuju.
A nemojte. Nemojte.
Lukita u posjeti sinovima za Božić
miha, vrlo zavidim zbog JJJa.
nocas prava bozicna poslastica, jer svi znamo da je prava zabava za boxing day (i 1.1.) a ne kad je zacrtano slavlje. liga kiksala sa rasporedom, mogli fino ant - shai da imaju u primeu, umjesto butler - embiid no-showa. obojica propustili po kvarat utakmica u zadnjih 5 sezona.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
A znaš da se Xmas day matchupi dodjeljuju na startu i to samo Big market teams.. next year though?
Još ranije sam rekao da je Triple-J najveci steal drafta
a znam, ali je propustena sansa da se ponudi malo svjezeg mesa, umjesto nekih ispranih matchupa. zar nije bolje gledati ant - shai, naz - chet (protiv svojih), jaden - jalen, vasa micic - mclaughlin? plus ciljas i australiju sa giddeyem, karibe sa townsom, francusku sa gobertom.
inace, minnesota - OKC je vec bio jednom matchup za bozic, prije nekih 7-8 godina.
Last edited by moon safari; 26-12-23 at 10:12.
htio sam napisati tako nesto, a onda mi je palo na pamet da mozda mladje djevojcice citaju ovaj topic, pa bi mogle da istraze o cemu se radi. i posle safari kriv za... nego, necemo o tome.
nisam siguran, ali znam da nismo bas redovni ucesnici bozicnog festivala. pitam se zasto...
jedan od boljih opisa ovih nazovifaulova o kojima pricamo. veli michael cage, komentator OKC-ja - i would call this a foul in my church league.
Dobra ova odbrana Minesote dje visoki nikad nisu na poziciji da kontestuju SGA.
A tek sto se na kraju svake cetvrtine sjuri na kos i poentira...
Ne znam dje cuh misljenje da Micic nece u NBA jer too good for NBA...
Valjda vidio taj pojmas da je dva puta bio MVP.
Najgori igrac svakog meca.
Toliko je good
tip utakmice koji je kreirao misljenje da je gobert problem u playoffu, kad protivnik izvede 5 sutera, a OKC uvijek ima 5 sutera na terenu. on i towns potpuno pogubljeni u rotacijama. nije pomagalo ni sto su ovi dosta pogadjali, mada su sutevi bili otvoreni. gomila retardiranih gresaka koje nikako da se iskorijene. i nikako da se nadje konstantan drugi niski sa klupe uz nickeila. milton uzasan cijelu sezonu, brown odigrao par dobrih, pa sad opet par uzasnih. slo-mo sutira za 3 ispod 10% ove sezone, i djeluje kao da nece ubaciti nijednu do kraja sezone. prosle sezone je sutirao 41% za 3. ne znam je li toliki pad u procentima posledica povrede oka iz prosle sezone. kad su on i gobert na parketu, prelako se brani napad ako nema loba za kucanje, a gobertu bas moras sve da serviras na tacni. neki valjani buyout veteran u februaru obavezno da se dovuce.
sad dallas i lakersi doma, ako se te dvije dobiju nekim cudom, ostatak ovog tezeg niza utakmica se laganije igra.
micic je bio odlican u 2/4.
Bam Adebayo says Nikola Jokic is the hardest player to defend in the NBA“The thing that I most like about him is like he don’t flop…he not tryna get 16-17 free throws”
https://twitter.com/TheDunkCentral/status/1739814254809657462
Ali bolje znaju forumaši, nego Bem koji igra kost u kost sa centrima.
Ako se Embid slaze onda je to to
A sto cini Djura... Ada neze Embiida da hvali koji je konferencijski protivnik, direktni konkurent za ALL Star mjesto, vrv i PO protivnik...
A jos Jokic ih u finalu pospremio pa da bude da su izgubili od nekog cuda.
I jos ova izjava kad ih tamo Embiid tako plodi da bi svaki od njih pet Jokica radije prihvatio da ih plodi nego jednog Embiida.
Mozda ne pratis Djuro ali pricati o flopu nakon meca dje Jokic zamalo u tribine polece nakon malog Karijevog pusha, i jos sutira 18 slobodnih jer eto iz igre ne moze kos da valja ubost vec mjesec dana...
A u istom periodu Embiid postize po 40 i mjegov tim bas zbog toga pobjedjuje.
Ne znam pravo da ti recem sto vise i spominju tog Jokicas.
U ligi je trenutno 10 boljih igraca, ukljucujuci i Mareja.
Flopuju naveliko Embiid, Jokic, Batler, Jang, SGA, Luka...
Last edited by Bruda; 27-12-23 at 07:51.
Inace pogledajte zavrsnicu NOP Memfis.
Dva puta sudije dosudjuju faul za Memfis koji se nikad ne svira u poslednjim desetinkama.
Ovaj SGA bolji od Dzordana.
On 33.5 granicu prebaca za 3/4 i to protiv jedne od boljih odbrana.
Jos u b2b utakmici.
Vele Dzordan bi danas imao prosjek 50.
Imao bi depru jer ne bi mogao da podnese da je toliko boljih od njega u ligi.
Mada djavo je u detaljima...
1. Dobije svaki kontakt
2. Igraci Niksa nasjeli na svaki pump fake
3. Pazen cijelu utakmicu 1na1 od igraca jakog tijela ali bez dužine. Jako tijelo garantuje slobodna bacanja a pride moze lagano preko njega da sutira
4. Kad udje Quickley pomislis da ce ga bar par puta blicnuti udvajanjem, tim prije jer cuva igraca relativno bezopasnog za kos, Imanuel trcarkara onuda u no man's land ali ne blicka.
Umjesto da ako vec igra 1na1 odbranu Tibodo cijelu utakmicu stavi Bereta na njega.
Vrlodobar odbrambeni igrac koji ima duzinu i jos ga poznaje iz reprezentacije.
Evo udvojise Imanuel i Taž Holgrema na trojci hahahaha
Ako ovaj NBA nije rigged ebite mi oca.
Da ove zvijezde iznabijaju gomilu rekorda zbog boljeg TV deal-a.
Last edited by Bruda; 28-12-23 at 03:04.
Ugasise Lukitu u 4/4
navijaci toronta najavljuju prekid serije poraza detroita upravo protiv toronta. vrijedi probati ako bude solidna kvota.
Ovaj covjek samo ne moze da bude realan, Jokic 18 protiv GSWa slobodnih i odma je to morao spomenut i ako Embiid kojeg toliko hvali svaki drugi mec ima toliko slobodnih(mogu se kladit da je u zadnjih 5 meceva makar jednom ako ne i vise ima 18 slobodnih), Adebayo nije jedini koji je rekao da mu je Jokca najteze cuvat(reklo je 80% centara i sa istoka i zapada) ali eto svi su oni placeni da pricaju tako valjda, pa kaze kako Philadelphia dobija meceve zbog tih 40 poena kao da tamo igraju rudari ahahaahhaha, a jednom nije Doncica spomenuo koji eo sam igra u Dallas jer je Irving povrijedjen, zamisli kad mu je drugi najbolji igrac tamo Exum sto je prosle sezone u Partizan igrao, ali kapiram ja tebe neces ti rec da je Doncic klasa jer nije centar nego hvaljeci Embiida spustas kao Jokica i jos na sve to kazes "ja ne znam sto se vise spominje taj Jokic", a jedva cekas da ga neko spomene, bukvalno ti ne odgovara kad daje 40 poena jer onda je to stat padding a ne odgovara ti ni kad ima ovako po 20 poena jer onda ne mozes nista napisat za njega, Doncic trenutno bolji od Embiida spomenuo si SGA koji isto nista nije losiji od Embiida, imas na primjer Trae Younga koji covjek u zadnjih 10 meceva ima sve preko 30 poena i po 12-13 asistencija ali o tome niko ne prica, i evo kad smo kod stat paddinga Embiid ti je najbolji primjer toga covjek koji je u prosjeku imao 3 asistencije po utakmici sad ima 7 jer kad su ga poredili sa Jokicem vazda je bila prica kako Jokica ima vise asistencija i kako vise razigrava i pazi sad posle 10 godina covjek odluci odjednom da dijeli pasove sigurno nije zbog Jokica a i cudo je kako ti rudari u Philu dje on sam igra posle njegovog pasa umiju ista strefit...
Gledas li Treove utakmice?
Kada je opalio 15 trojki prije 5-6 meceva i kada su dobili, on 38p, napisao sam da ga treba sto prije trejdovat.
Od tad imaju 2 pobjede i 4 poraza.
Tre se normalno ponasa 3/4 meca i onda u poslednjoj samo prangijanje trojki, uglavnom sa 8-9 metara.
Taj mec kada sam napisao imao je 15 od 29.
Nakon tog meca cini mi se svaki put ispod 45%, a jednom i oko 30%.
Opalis u prosjeku 13 trojki po mecu i imas 30p. WOW.
Pritom dosta tih meceva su bila rijesena 2-3 minuta do kraja pa Tre tad uzme da pogadja.
Par njih je dosao od 21-2p do 30 bas tako. Gube 12-13 pred sami kraj i on tad uvaljuje trojke.
Saslušajte me.. Detroit pobjeđjuje noćas u TD Gardenu
ne bi dobili bostonovu g league filijalu.
Koja je live kvota?
Miha racunam e si hiljadarku bacio na Det. Dje ti nam pade ovakvu prognozu da napravis. Jos je puno poluvrijeme do kraja znam, ali stvarno.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks