Evo su stigli sa svih strana da se popišu za praznike.
Više njemačkih kola po gradu nego naših.![]()
Broj telefona koji je ostavljen za Nikšić nije u funkciji.
Koje budale...
https://rtnk.me/drustvo/popisna-komi...1Q2EBRDFf3EkC4
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Evo su stigli sa svih strana da se popišu za praznike.
Više njemačkih kola po gradu nego naših.![]()
Pa zbog toga su i produžili popis 10dana.
Два дана до завршетка пописа, пописано 618.351 особа, па очекујем да за ова два дана број пописисаних пређе ону историјску бројку из 2003. односно да имамо раст становништва.
https://www.antenam.net/politika/309...-618-351-osoba
Имајте у виду да је попис траљаво организован и да сам сигуран да доста странаца није пописано.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Полако са тим траљаво, буквално су ишли по зградама пописивачи само за украјинце/русе.
Видјећемо јел ттаљаво кад упоредимо податке из мупа и податке са пописа.
Такође да видимо колико је цг држављана који стално живе у цг и оних који су пописани иако нису ту, ако су уопште уношени тачни подаци о томе.
Послато са sm-a525f помоћу Тапатока
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Bićemo jedini da nam niko nije napuštio zemlju.
Kad to svi čuju ima da dodju kod nas u ovaj raj.
Procjena od 580 do 610hiljada će reći da ima CG stanovništva što je naravno laž.
450hiljada ako nas ima da pjevamo.
Kod mene su juče konačno došli. Navodno je inicijalno određeni popisivač digao sidro još na startu, pa su ostali njegovo odradili sad na kraju...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Попис је траје дупло дуже него што предвиђено, на приморју хаос, јер нема пописивача.Херцег Нови и Тиват до прије неколико дана једва пописали становника колико и прошли пут, Котор једва 3/4, а тамо у школама мјеста нема, стан не можеш изнајмити итд.
Објективна оклоност јесте да је посао тежи, али да је траљаво изведено јесте.
Становништво се традиционално одлива, али се и досељава.Можда ћемо имати 30так или 40так хиљада пописаних Словена, од којих ће највећи дио остати овдје, ако бидемо били паметни.
Ми ћемо имати стварни проблем тек уласком у ЕУ.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Фали људи, нису довољне паре за овај посао, кампања бојкота и одлагање сигурно није помогло већ одмогло.
Кад/ако уђемо у ЕУ само видјети Хрватску, исто ће нам се десити.
Интересује ме како ћемо реаговати на Непалце, Индијце, Филипинце и Бангладежане, кад смо источне рођаке овако примили не знам чему се остали имају надат.
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Čega nisu dovoljne pare za ovaj posao,100e ka od šale su mogli dnevno da uzimaju da se ne oznoje
Sent from my iPhone using Tapatalk
Пописивач који је мени био жалио се како је много посла и није довољно пара за тај посао.
Ми већ имамо проблем са радном снагом, знате сви ону причу о броју незапослених као и то да нико од тих незапослених неће да ради у плантажама или кафићима или којим другим пословима на којима се може зарадит за живот и можда мало више.
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Meni je djevojka koja nas je popisivala rekla da uzima preko 100e dnevno,i njen muž i svekar su popisivaci tako da će fine pare uzeti za ovih 20 i kusur dana.
Džabalebaroša je vazda bilo i biće,ko oce da radi može da zaradi,a ako će da biraju poslove moraće malo da pricekaju neka bolja vremena
Све јасно, али ако имаш понуду да радиш и зарадиш 1000+ еура (ваљда се плаћају по домаћинству) а не јави ти се довољно људи, па онда они који су се и јавили одустану, очигледно то нису довољно високе паре за већину популације. Или је тај посао, као посао чистача, проказан и не жели нико њим да се бави.
Свакако следећи се мора радити и пјешке и онлајн, тако ће бити лакше и јефтиније.
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Inače sam čuo da su ljudi uzimali bolovanja ili odmore da bi upali da rade kao popisivaci,a gospodi kojoj 100+ eura dnevnica u ovoj državi nije dovoljna želim srecan put nedje dje mogu zaradit više uz manje napora
Mislim da je 1,2 € po popisanoj osobi, a odustajali su uglavnom zbog raznih neprijatnosti koji su popisivaći doživljavali. Recimo jedna djevojka koju znam iz Budve je odustala jer se zaposlila (da bi bio popisivač formalno moraš biti nezaposlen).
Mislim da popisivač ne mora da bude nezaposlen, nego samo da nezaposleni imaju prednost. Po Nikšiću su Šubarine vedete iz opštine i epcg izreda uoadale na spisak popisivača.
Moja koleginica je radila kao popisivač
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ma sve politicki, evo ti primier ovaj v. Luldjurovic pisi brisi popisivac a ovamo savjetnica u opstini pg.
Ali koliko đece ima kroz grad...
"Do porasta broja učenika došlo je zahvaljujući, prvenstveno, Podgorici i opštinama na jugu Crne Gore.
Tako je broj osnovaca u južnoj regiji za deset godina porastao za 2.975, dok je u centralnoj regiji broj upisanih učenika školske 2022/23. veći za 2.401 u odnosu na 2013/14."
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...brojke-sjevera
Sent from my Redmi 6 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
ja znam dvije koje su zaposlene za stalno
She is only here to annoy herself!
ada df svoje ljude ubačio da rade popis, a svi listom u epcg, cedis, solar
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Moj popisivač je dps-ovac s dna kace i zaposlen u državnoj upravi. Jedino ako nije vjeru promijenio nakon oslobođenja.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks