Pod uslovom da Spajić bude dosljedan. Dosad je slagao koga je stigao, red je da slaže i lažovčine i spodobe iz df-a.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Jasno je šta radi DF.
Kreće u opstrukciju napretka CG prema EU, ali neće moći. Još malo i politički knockdown.
Put naše države je put prema EU, a ne prema Srborusiji. Gube na sljedećim izborima i to je to.
Love, peace and respect.
Ako nekoga zanima, a trebalo bi svakoga da zanima, zasto su se i Vucic i Dodik, a kod nas i Mandic uzjogunili i poceli da rade na daljoj destabilizaciji Balkana: https://news.yahoo.com/bild-russia-m...020819774.html
Za one kojima fali mozga za povezivanje ociglednih stvari, ovo znaci sledece:
1. Oruzani sukobi na Kosovu
2. Proglasenje nezavisnosti RS i sve sto uz to ide
3. Rusenje ustavnog uredjenja Crne Gore i potpuno skretanje sa EU puta
Putinu treba destabilizovani Balkan. Do kojeg nivoa, nadam se da necemo morati da saznamo. Ali ne treba iskljuciti ni sukobe ako u obzir uzmemo pokusaj terorizma iz 2016. godine u koji dosta kretena i dalje ne vjeruje.
Last edited by VanjaTheMan; 24-12-23 at 19:06.
Look upon my works ye mighty and this pear...
Na primjer da imamo jednog izmišljenog forumaša sa nickom "UZMO" koji glasa u CG. Njega ne zanima ništa od toga jer je sebičan i ne interesuju ga ostali građani i država. Njega interesuje samo nekih trenutnih 100€ koje je dobio i zbog njih bi izdao svakoga jer je klasični interesdžija i da kažemo izdajica države.
A onda idemo malo u Srbiju. Naiđoh baš sad na sliku bilborda i ista ta EU je najveći trgovinski partner Srbije, ali će srpske gluperde koje vode državu da unište državu jer su ruske interesdžije i isti oni će da unazade taj narod.
Pametnom dosta, a gluperdama i interesdžijama nikad dosta.
Bolje srećno razveden, nego nesrećno oženjen!
Namjerno sam napisao kako sam napisao kako bi svi mogli da shvate na svoj interesni način.![]()
Last edited by mneonly; 24-12-23 at 19:43.
Love, peace and respect.
Ne guraju džaba priču Manda i Pipun, slijedi vruća, prevruća 2024...
Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
Evo i apokalipticara
Kraj je blizu. Godine.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
To sve ide pod pretpostavkom da su ljudi nabrojani stvarno iole pametni, tj. da im je IQ preko 90. Vrijeme ce naravno pokazat al se meni cini da tu vlada opsti haos i da ce prije biti puka sreca da njima ide nesto pod ruku nego da je nesto dogovoreno.
A tek Putin mislim da ne zna ni ko kosi ni ko vodu nosi na Balkanu, on do napada na Ukrajinu nije znao, tj. nije bio svjestan stanja svoje vojske a ne cega drugog.
Da se pomenuti ljudi stvarno vode nekom ideologijom onda bi se slozio skroz al posto to nije slucaj ne mogu se sloziti uopste.
Ma da nema veze Kremlj sa Srbijom ne znaju ni đe je na karti samo su angažovali Vulina da špijunira ruske opozicionare koji sad leže u zatvoru a ovaj dobio odlikovanje od Patruševa.
I naravno Mandić nema veze sa svom tom ekipom.
Samo tako međusobno špijaju,dijele sablje i medalje.
To što se neki ka sprdaju na cijelu temu pa su ka iznad drugih neka barem meni dovoljno govori koliko uopšte i poznaju odnos Kremlja i Beograda.Z kao Zero.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
https://m.cdm.me/hronika/podgorica-u...je-u-porodici/
Često kad citamO ovakve tekstove stajemo na stranu žena naravno,ali posto sam upućen o kome se radi samo bih rekao da je ova sto je momka prijavila bas smeće koju nije yebo samo onaj sto nije htio.
Usput,teški laZov,manipulator,da ne kažem psihopata.
Njegovi nisu bili za vezu s njom,rekla mu da je trudna prije neki dan,rekao da ne vjeruje u to i da odu kod ginekologa da potvrdi,ona ga blokirala,ovaj joj posao na posao i tu napravio grešku sto je izvukao i ova ga prijavila,eto ukratko.
Nije mi prvi put da znam neki slučaj,a da se to u medijima predstavi drugačije,vidim i po komentarima ispod da ljudi osudjuju,iskreno najviše mi je zao roditelja ovog momka jer je to jedna časna porodica
Sent from my iPhone using Tapatalk
Look upon my works ye mighty and this pear...
Pogresno si me razumjela, ne smatram ja da neki planovi od strane Rusije ne postoje - naravno da postoje samo sumnjam(opravdano) u sposobnost ljudi koji su umijesani u sve to jer su nesposobni za dosta stvari a kamoli nesto tako veliko kao sto je Vanja nabrojao. Primjera za njihove nesposobnosti ima na buljuk
A nije se moj post odnosio na tvoj nego na nekoga ko eto zna kako u Kijev ljudi opušteno piju dojč dok se na istoku Ukrajine bore.Pa sam napisala lijepo tako bi i on vjerovatno da ođe izbije takvo ****** ka i svi mi ako nam nije na vrata neko uletio snajperom.
Samo da se ne foliramo ođe kolektivno kako Kremlj ne priželjkuje ođe ****** jer to otvoreno ponavlja kroz svoje zvaničnike a ono barem da se ne vrijeđa inteligencija kad je to toliko otvoreno da otvorenije biti ne može.I zna se ko su ođe veze tog istog Kremlja nisu baš stidljivi da se pokažu naprotiv time se ponose.A slažem se da su nesposobni i gluperde ovi "izvođači radova" rusko/srpskog svijeta evo dvije godine ne mogu od nekog sela u Ukrajini da se pomjere a najavili eto njih do Berlina.
No dovoljno je da se ođe dese i neki neredi pa da nikome od nas ne bude svejedno.
On joj je rekao da će priznati dijete ako se ispostavi da je trudna,ali to još nije potvrdjeno.
Živjeli su zajedno u iznajmljeni stan nekoliko mjeseci,momak je imao vjerenicu prije nje,ona je sigurno htjela da ga uhvati na foru da je oženi,ovo za silovanje je 99% laz.
Ja rekoh da mi je zao roditelje jer su ok ljudi,naravno da nema veze sa slučajem,radi mene neka ga osude ako je zaslužio,ali jedna stvar je sigurna a to je da će mu ovo bit dobra škola za dalje
Sent from my iPhone using Tapatalk
A kako ona rabota pomuti pamet....
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks