Таман се питах ђе га је Чмарко Неутрални.
Не могу да вјерујем да је кум Дајгуз на крају ипак освјежио једну фотељу за себе, а он кукавац мора код Пипуна на казан.
Kako će ga Milačić iz toga izvuć kad je u koaliciji sa Dajkovićem i Vukšićem osvojio ukupno 0.8%?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Таман се питах ђе га је Чмарко Неутрални.
Не могу да вјерујем да је кум Дајгуз на крају ипак освјежио једну фотељу за себе, а он кукавац мора код Пипуна на казан.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Milaca malo okasnio sa uklizavanjem mora cekat barem dvije tri godine nove izbore da mu poklone to poslanicko mjesto, makar da je kao Dajko svjestan svojih mogucnosti pa ciljao malo nize na opstinski nivo
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Najjača stvar što je Bazdihovno jedan od rijetkih polumlađih osvježivača koji jeste radio nešto prije nego što se bacio u politiku. Mislim, i tada je bio debil i to je bilo vidljivo, ali oslačalo mu da se primaju dobre pare a da se ne radi ništa. Bilo da su pare poslaničke ili iz ko zna kojih crnih fondova sa strane. O zadovoljavanju bolesne želje za pažnjom da ne pričamo.
Od najvećeg DPS-ovca do najjačeg branitelja srBstva.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
nekad je bio mlad i lud, neiskusan
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Iskusno ga Žana prevarila.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Oprostite mi moju crnogorsku prošlost.
A ima je i Dajković Srbi i Crnogorci na baterije po potrebi.
Jel ovaj prvi do njega Andrej Bracanovic?
Kakav je ovo skeč od države
https://www.vijesti.me/v/686825?utm_..._share_counter
Tko leti, vrijedi...
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...arne-elektrane
Da bi prenosna elektroenergetska mrežu mogla prihvatiti više od 30 novih solarnih i vjetroelektrana, koje su proteklih godina dobile urbanističko tehničke uslove (UTU), potrebno je ojačati prenosnu mrežu što može potrajati i više od jedne decenije, a te investicije bi se mjerile sa više stotina miliona eura, saopšteno je “Vijestima” iz Crnogorskog elektroprenosnog sistema (CGES), većinski državne kompanije koja upravlja prenosnom elektroenergetskom mrežom.
CGES je još 2013. godine zatražio od tadašnjeg Ministarstva ekologije, prostornog planiranja i urbanizma da obustavi izdavanja novih UTU za izgradnju elektrana velike snage iz obnovljivih izvora, ali je Vlada nastavila da ih izdaje....
Problem član 218c
Problem je nastao zbog člana 218c Zakona o planiranju prostora i izgradnji objekata koji predviđa izdavanje UTU za energetske objekte bez planskog i strateškog planiranja i bez mogućnosti uticanja nadležnog ministarstva za energetiku i CGES-a.
Das UTU a nemas uslova ???? Ko.koga odje zajebavq??
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Ima li sto interesantno iz skupstine danas?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Prdnjava ka i svaki dan.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Saznah da je genijalna direktorica ovo sama sebi izmislila i napravila. Posebna bolest ako je tacno, a ne sumnjam.
U beranskom vrtiću osvanula maketa direktorice sa posvetom: Vaša vizija i vođenje su inspirativni za sve nas
https://www.cdm.me/drustvo/u-beransk...ni-za-sve-nas/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ko god nas je kleo, nije dangubio.
Naravno da jeste, jer nije imao potrebe da nas kune. Sami ćemo mi sve.
Jesu li ovo počeli da se nalažu sadržaji septičkih kako je lijep vazduh napolje?
Tko leti, vrijedi...
Mislim da zagadjenje vazduha jedino iznenadjuje ove nase "ekologe" koji su i najveci krivac istog. Svaki moguci projekat koji je trebao da poboljsa tj. smanji zagadjenje vazduha (tako sto bi se sa drva preslo na gas/struju) je zaustavljen zbog neke "ekoloske" situacije u najglibavijoj drzavi svijeta hehe
Pored toga, evo se apeluje uveliko sa puno tih adresa kako drva ne treba koristiti dza bu dza bu, ko drva plati 400e za zimu na grijanje na struju bi platio 800-900e, pa nije niko manit da to radi.
Trenutno se skuplje grijati na drva nego na bilo šta drugo.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks