Ja sam htio zvat neki broj da mi ne salju nikog.
Ova sto je bila kod nas rece - da nisam vidjela auto ispred kuce ne bih ni dolazila do vas.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Mene izgleda preskočiše, kažem jer znam da je djevojka ulazila u naš ulaz ali cesuljice gledali nismo. Mogu li zvat neki br da mi pošalju nekog?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Završih i ja neka okey cura trajalo je kratko ka reklama CKB banke gotovo.
E sad,pošto su one bilborde kačili i serbovali inače se ne bi na ona tri pitanja ni osvrtala nacionalnost pogotovu ali ovog puta sam napisala Crnogorka iako mi je to krajnje nebitno.
Ali mi je bitno da provjerim.
Budu li mi što na to brljali što bi Simić u Tesnoj Koži reka,dušu ću na pamuk da im vadim.
Ada znamo da ti nije bitno
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Koji vi?Baš čudno extra kad su ove stvari po srijedi iako mi se na druge teme obraćaš u prvom licu jednine ka ličnost što je prirodno na ove teme uzimaš drugo lice množine.
Ajde ništa meni to nije nepoznato odavno je Danilo Kiš sve to savršeno objasnio.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Čim ovako nešto objavljuješ na forum znači da se obraćaš nama. Nama forumašima.
@extravaganca A to govoriš u ime svih forumaša?Što ti znaš što svaki forumaš misli ponaosob a još da prisvajaš njihovo mišljenje ka lično svoje da nije to malo pretenciozno?Okle tebi ideja da baš svaki forumaš ima isto mišljenje o drugom forumašu ka ti da tako samouvjereno sebe stavljaš ka samoprozvanog zastupnika svakog forumaša ponaosob?Da nije ovo ono lov na vještice rad.
Da napisala sam iz svog ugla što mislim o velikoserBskom projektu na više tema jer mi je taj projekat uništio djetinjstvo.I vidim ga i sad na one bilborde.Ka što rekoh meni to nikad ne bi bilo bitno da se isti nije opet razjario i to kroz popis.Onaj Raković g.vno govori da Crnogorce treba "denacifikovati" e pa zbog takvih stvari neki kojima do toga nije stalo odjednom im bude stalo.
Think about that.
Ne no ne volim da mi neko podmeće.
Ako sam rekla da mi do ove ure nije stalo đe se toliko digla graja od strane Beograda da se ka "denacifikuje" Crna Gora, đe se digla graja da Srbi žive u CG kao pod NDH. Kad mi je više velikoserBskrske kuVčevite politike preko glave od kad su ka "oslobodioci" došli na vlast.Kad je Bratićka izjavila da se sad Crna Gora dijeli na Srbe i opoziciju.
SD joj je ođe da državljanstvo moja majka ga zadugo nije gledala iako je iz Beograda.
Zbog takvih splačina što sad popis koriste da vele kako bi da mjenjaju ustav da se obnovi referendum zamisli čoče rekoh što rekoh a ti ako ti se ne sviđa lijepo me zaobiđi samo nemoj da mi podmećeš
Ili trpi ka što veliš "dramu".Sam si izabra.
Uh uh. Neka. Kako si osetljiva na serbske bilborde ali nisam vidio da si kudila ispade veljih Crnogoraca kad su htjeli neke preko grane. Pušti me života ti
Od:bojkot popisa do:đe da idem da me popišu i jesu li dugački redovi?
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Imaš pravo nisam ja ka te tvoje sa tindlera đe si mi naša tražiti u pp da mi se nabacuješ pa sam ti rekla lijepo da me zaobiđeš.
Ka što ja cijelu temu ne posmatram ka ti đe si prosuo toliku mržnju prema samoj Srbiji na ovaj forum da se vidi iz aviona.
Ao tripli, ne fališ se da si korpu dobio![]()
Forever young, i want to be forever young
A ja sam sumnjao u njega
Stari je to matematičar, računa na vjerovatnoću i na to da množenje sa nulom daje nulu pa izbjegava da ima nula pokušaja.
До сад, у првобитно планираном року пописано 564.370 особа.
Јасно је да Монстат није био довољно добро припремљен за овај посао, и да је дио људи још увјек непописан.
Не очекујем да је тај број значајан, па мислим да ће до краја у Црној Гори бити пописано готово исто особа као и 2003. и 2011.
https://www.vijesti.me/v/686412?utm_..._share_counter
Црногорце је одржало црногорско срце.
Popisom stanovništva u Crnoj Gori do sada je popisano 564.000 osoba, što ukazuje na pad u odnosu na popis od pre 12 godina, kada je bilo 620.029
Pada na papiru svakako ne moze biti ako se popise barem pola UKR/RU/TR, jednostavno je nemoguce jer ih ima mnogo, mnogo. E sad koliko ce od njih da udje u statistiku popisa je vec neka druga prica.
Prastajte ako je već bilo - ali Gdje mogu da pristupim provkeri podataka koji su uneseni na moje ime?
Imam onaj kontrolni broj ali Gdje to provjeravam?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne možeš još uvijek.
To ce moć da se provjeri tek u Mart April.
A ovo gore objaviše Vijesti.
Edit:
“Posljednjih dana, što je u javnosti komunicirano, zabilježena je teža nepravilnost u procesu popisivanja, kako kod popisivača tako i kod instruktora, a odnosi se na korišćenje “piši briši” olovaka. U vezi sa ovim slučajem, a nakon objavljenog saopštenja Uprave za statistiku o Postupanju popisivača suprotno uputstvu za popisivanje, uslijedio je raskid ugovora sa jednim instruktorom i 16 popisivača zbog korišćenja istih, a dalje kontrole su u toku”, navode iz MONSTAT-a.
Last edited by pauki; 18-12-23 at 17:41.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks