doncic 39 uz 15/27 iz igre i -12 na terenu, edwards 9 uz 3/19 iz igre i +20 na terenu, najvise u timu.
2 broja manji bikini.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
najprovjereniji moguci recept - pustis luku da solira u prvom, ostali se ili smore ili ohlade, pritegnes ga u 3/4 i lagano zatvoris mec. toliko ocigledno da nisam uplatio da ce doci do preokreta na +10.
Evo ga konačno Morant za neki dan pa ce mozda i dobiti nekoga napokon.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Jang sutnuo 15 trojki.
Treba cerat ***** dok ga jos hoce neko.
Strašan Plej. Mlađani Jang Tre. Mudat.
Svaki dan je dobar za upiranje.
Bar ne moram razmisljat o pleju sedam osam godina. Branson mi je taman. Treba nam stone cold suter. I zamjena za Randla naravno.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
eee, otkad se ovdje pricalo da je bolji igrac od doncica, a niko mi nije vjerovao... randle sporo krenuo sezonu, ali zadnjih par nedjelja sjajan. ne diraj ni njega.
bolje provjeriti sta toronto trazi za scottyja, anunobyja ili siakama.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
randle je okej kao druga i po / treca opcija, tesko kao prva. nek iskontrolise ego, prikaci se brunsonov vozic i bice okej. ne znam moze li se barrett uvaljati za nekog iz toronta uz pikove. malo da se i klupa dovede u red...
napad ili odbrana?
IND: #1 ORTG, #1 eFG%, #1 Halfcourt Offense
MIN: #1 DRTG, #1 Opp eFG%, #1 Halfcourt Defense
Detroit poceo sezonu 2-1. Nocas gube 23-u uzastopnu utakmicu. Crni Monty.
Keli Ubre ozbiljna prica.
GSW ga uozbiljio i naucio odbrani pa poslao drugima.
Ima da propadnu bas duboko s takvim odlukama.
Embiid kako postize poene tako bismo i mi sa foruma 20 u NBA davali.
Pik and pop i covjek svaki put sam ostane.
Iznenadjuju ih svaki pu s pasom ka Embiidu 🤣🤣🤣
A tek kako ga ne udvajaju skoro nikad, ili kako ga trener drugu utakmicu zaredom ostavlja da odigra svoje full minute iako napravio rana dva faula.
Cirkus najjaci.
Embid 42p za 30 min.
Ostalo nesto ispod 2min do kraja 3/4, 35 razlike, Embid 7p do kraja postize.
Pamtite li prije da je bilo ovolikog jurenja statistike?
Mene bi sramota bilo da me trener tad drzi u mecu, jos b2b utakmica.
a vazda je bilo. david robinson 71 clippersima za titulu najboljeg strijelca u zadnjoj utakmici u sezoni, nakon sto je shaq zavrsio svoju par sati ranije, a ovaj liznuo hemijsku i izracunao koliko mu treba za titulu. ili ricky davis promasaj i skok na svoj kos za triple-double.
indy i bez haliburtona prebacila stotku, svaka cast.
@moon
Bam i Herro nazad u lineup za meč sjutra veče 🙂
Dejvid je tad bio takva sila da je mnogao da ima te 70p utakmice.
Ne kao ovo danas kad mnoge suse i maruse pojure neke high scoring utakmice.
On je eto odlucio da titulu najboljeg strijelca ne prepusti svom ljutom rivalu.
Nije mu se niko pomjerao, trebalo je dat 71.
Vembijana generacijski talenat. Vec sad ima veliki uticaj na igru svog tima.
Ne znam kad ce njegova kosarka biti pobjednicka ako nece dok je brz i bez povreda.
On ako dobije na tezini skroz mu se mijenja stil, a onda ulazi u probleme.
To je ta realnost veoma specificnih igraca. Zajon je bio sila pa smo mi rijetki govorili sto ce biti nakon par povreda i kad ne smrsa... I vec sad je sve jasno.
Tako ce biti i sa Vembijem. Realni uticaj na pobjede svog tima nikad nece biti na nivou hajpa.
Moci ce ovako kao KP da bude odlican dio masinerije.
Victor Wembanyama is the best prospect we've since LeBron James - Jonathan Givony | SportsCenter
Samo da podsjetim o čemu pričam.
A peglaju ih svi po 30 razlike. Da je toliko dobar i da ima tu neku drskost u sebi već sad bi pokazao mnogo više.
ova sezona je tankovanje kroz ucenje, za sve. pop sa svojim eksperimentima ne pomaze, jer vjerovatno ni on ne zna sto da radi sa njim, i da ga ne bi izgorio prije vremena, i da vidi ko se iz postojeceg rostera uklapa oko njega. momku je ovo prakticno druga profesionalna sezona u karijeri, uz novu zemlju i kulturu. 19+11+3 rampe posle prvih 20 utakmica je odlicno. ocekivati da ce sa sochanom na playu da nabije 15 pobjeda uz 30 poena + 20 skokova je neozbiljno i za NBA2K.
mada sam i ja dalje #teamchet.
a ni lebron prve dvije sezone nije dobacio do play offa.
The Memphis Grizzlies are parting ways with second-year center Kenneth Lofton Jr.
moze li ga connelly dovuci, da se skuplja all-NBA naj-kul ekipica? ima jedno slobodno mjesto na rosteru.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks