Kriv motorista 100%.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Po slici je auto krenulo da skrene i motorista naletio na njega,ali jedva se prolazi zbog sudara a bijeli pezo se parkirao na ulicu i jos smanjio prolaz autima
Jes vazda kriv, vidi ze iz prilozenog, ovaj je samo htio da skrene bez pokazivaca pravca, a motorista naletio pri brzini od 350km/h i udario. Vidi se da motorista sjedi na asfaltu nekih 500m od mjesta udara, znaci prebrza voznja, zatvor, oduzimanje dozivotno vozacke dozvole.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Jednostavniji odgovor, nijesu imali zimske gume...
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Evo 3 udesa od Bara do Podgorice..
Sent from my iPad using Tapatalk
Leti se, puno auta put dotrajao.
nije put ništa gori nego prije 30 god
She is only here to annoy herself!
Putevi dobri ali broj ludaka je bas ogroman. Sve samoubice.
Samo zakon da se primijeni, da se kaznjavaju/uhapse svi koji su opasnost za ostale ucesnike i mi smo na konja.
Prema tome, šta da ti kažem?
Desno od tebe je taksista s kojim je vjerovatno imala kontakt...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Medju prvima sam naisao...ljudi uzas, auto smrskano skroz, ne znas đe je gepek a đe hauba, troje poginulih jednome se bore za zivot.
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...K8__MDpfa103s0
horor.
nothing comes from violence and nothing ever could
Samo nek' su zdravo.
A ljudi kako se vozi nije ni cudo... mene samo cudo kako nije vise stradalih cesce...
Svako malo sam dionica PG - BD, svaki dan konstantno gledam kako se pretice na pune, u nepregledne krivine, ulijece u makazice, vozi preko 180 km/h...
Treba pod hitno svuda patrole/kamere rasporediti, staviti fiksirane kamere za mjerenje brzine...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ni manje zemlje, ni sebicnijih ljudi.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Tako sam cuo kazem ti, ne mora da je istina
Sent from my iPhone using Tapatalk
Evo kako načuh, bracni par je putovao iz Njemacke prema Plavu na odmor, cak je supruga kazu trudna bila.. drugo auto preticalo i čeono udarilo u ove iz Njemacke, svi 4 namrtvo, jedan momak je prezivio iz ovog auta koje je preticalo, u bolnicu je, svakako tuga.. 4 zivota ugasena..
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Bookmarks