........
Sent from my SM-A346B using Tapatalk
Što napravi Logan, više štete no koristi. Okle on tu uopšte....
Sent from my Redmi 6 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Amer, Liberty...
Prema tome, šta da ti kažem?
Samo je na kraju pogriješila.
Najbolji svih vremena je Šumaher.
https://www.facebook.com/reel/324324...ibextid=9drbnH
da malo ozivimo ovu temu sa trkom tj najvecom namjestaljkom u f1...
na danasnji dan prije 2g...
![]()
Da izbalansiramo British GP i onih 10 sekundi.
vidji...ta godina je puna primejera...od toga sto pomenu preko monce, do prvog kruga ove trek gore....
ali ovo sto su napravili na kraju...ja kao neko ko ne navija ni za RB ni za MB jos ne mogu da svarim...
Ma i Goatifi se sudario namjerno.
Cudna sezona sa masu kontraverzi koje su se na kraju zavrsile tako da ih ja gledam kao ,,Karma je cudo,,.
Svi znamo da je Ferari bio na mjesto RB-a da ti bas nista ne bi smetalo, tako da neka ga ovo 2 godine iza nas ka sto je i do sad bilo.
Navijam za Ferari (citaj Leklera), da ne bude ja hejtujem zbog napada na Maksa i sl.
Najdjel Mansel nase generacije.
Izuzetno zanimljiva sezona. Oba vozača su do poslednje trke zasluživala titulu. Velika sramota za formulu i šteta što je Verstapen svoju prvu titulu osvojio na onakav način.
Na kraju su ga pogurali svi koji su mogli - od fia, klupskog druga, alfa tauri dvojca. Dok je Hamilton imao Botasa 🙂
Vidjeste li da planiraju GP New York i to jedan od predloga Central Park?
citavi sport je postao tolika masinerija za generisanje zarade da jednostavno pocinje da gubi sve ono sto je nekad krasilo bilo koji sport...
fudbal za sad odolijeva, nije mi jasno kako i koliko ce moci jos....vjerovatno dok je jos nekih ljudi koji kapiraju draz takmicenja...
nekad je F1 imala moc da privuce ljubitelje na kraj svijeta, samo reci dje da se dodje da se gleda, sad se F1 donosi publici, recite ispod cijeg balkona da napravimo stratno/ciljni pravac....
Pa kad vidis sad atendens 400000…
...
Sent using Tapatalk
#fakenews
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks