Ni dobro im ne valja...
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Ni dobro im ne valja...
Dobro je prošao.
https://www.instagram.com/reel/C0lVl...BmMjdhZWRiYQ==
Led??
Akvaplaning.
Prema tome, šta da ti kažem?
prepao se legao na kočnicu
She is only here to annoy herself!
ovo mora da je na izlaz iz tunela
f6
akvaplaning, isao je prebrzo za uslove na putu, ili je sara na gumama bila minimalna...
kod ovakvih situacija ne pomaze ni esp, jer koliko god bio mocan, ne moze protiv zakona fizike...jer guma pocne da pluta na povrsinu asfalta, tako da skretanje/kocenje/gasiranje ne radi apsolutno nista
Sent from my iPhone using Tapatalk
Samo da nam auto-put ne bude kao bulevar u BD.
Kad je izbjegao lijevu bankinu da je dao gas izvukao bi ga ovako sto kazete strah i paf ali dobro kako je moglo da bude
Satelitski resiveri/oprema
Aj sa srecom
Počinje izgradnja mosta preko Tare između Crne Gore i BiH
https://www.cdm.me/ekonomija/pocinje...ne-gore-i-bih/
Samo da ne bude ,,deja vu”. Prije tri godine sam i kačio projekat mosta (isto potpisali da počinje izgradnja 2021 god.), pa se ništa nije radilo, te su iz Brisela povučena predviđena nepovratna sredstva za izgradnju ovog mosta (i puta do Foče). Sada je ovim potpisom napravljen (ponovo) prvi korak ka zahtjevu da se odobre sredstva (ovog puta nepovratna) od evropske banke. Nadam se da ovoga puta neće biti kao i prošli put…
Ono, nije sad toliko bitno da li su sredstva nepovratna koliko je bitno da se pojasni koliki je moj dio. Dogovorićemo se, ako si kupac čuš mene izvođač radova.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Nece niko da radi oko toga ako ne moze da sklapi za sebe dio tih sredstava...zato nam i propadaju takve stvari
Pa dobro, lapsus. Mislio je na Solunsko poluostrvo.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Evo u Budzet usla dionica Mateševo Andrijevica autoput.
Početak radova 2024 , tok završetka 2 do 2 ipo godine.
Pa treba dobit nesto ovi sto su sad dosli na vlas’. A tu su i Palestina, Gaza, Izrael…
I onda experti kazu nema inflacije ostaje ti ista dnevnica....
Samo neka se gradi....
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Ono što je ušlo u budžet, a vrlo je značajno je da će se rekonstruisati put koji spaja put Cetinje - Njeguši i Cetinje -Čevo. Time se do Njeguša može doći širokim i udobnim putem, izbjegavajući vožnju kroz Cetinje. Sadašnji uski put je dugačak 2,2 km, ,,peglanjem” krivina vjerujem da će to biti manje. Da, kada tih 2 km bude gotovo i autobusi se će neometano moći do Njeguša.
Video sam otvorio samo zbog jednog automobila.
RX500h Direct4 F-Sport je jebenica cista!
Evo sad u Kuce Rakica (zetski dio) mjestanin montira tablu (ZATVOREN PUT, PRIVATNA IMOVINA) i vjerovatno posle montaze ce da ga zatvore velikim kamenima da se ne moze proci. Vec su ogranicili put kombijima ispred jedne od njihovih kuca, ali sad po tabli mislim da ce totalno blokirati put. Moze li im sto drzava?
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks