Pokvarila se i mašina.
https://www.instagram.com/reel/C0ZgO...BmMjdhZWRiYQ==
Tabla okrenuta prema vozacu. To je ta sto bi rekli japanci homura.
Prema tome, šta da ti kažem?
Pokvarila se i mašina.
https://www.instagram.com/reel/C0ZgO...BmMjdhZWRiYQ==
Ma to moze sa Resho.
Prema tome, šta da ti kažem?
Momcadi, zna li ko mogu li se led h7 sijalice ugraditi u scenic 2 restajling model? Nedje sam ranije nacuo da zbog necega to ne moze… vidim kolega sa foruma prodaje dvije vrste h7 led sijalica pa bih uzeo ako znate da moze. Ili ako postoji neka bolja varijanta pricajte. Far je kao na ovoj slici
Sent from my iPhone using Tapatalk
kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju...kakva bi tisina nastupila...
Megan 2006,znala je ponekad prednja brizgaljka da blokira,odnosno kad se uključi prednja izbača vodu na zadnji brisač.Jednom mi se to desilo na tehničkom i onaj momak samo prstom blokirao zadnju dok je prskao i proradila prednja.Sad je to permanentno,probam da brizgam naprijed izlazi voda na zadnju šoferku.Jel to neka klapna,ventil reguliše ili samo motorić mijenja smjer obrtanja?Mada,to je manje bitno.Kako se to otklanja?
@krle mislim da možeš u taj far sa sočivima led.Laz ti je doktorirao svijetla pa će ti on detaljnije objasnit
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Treba da zamijenim kompresor klime na Renou Megane 3, 1.5 dci.
Molio bih vas kod koga to da uradim?
Mudri mudro zbore,
prosjecni mudro citiraju
krle realno sve moze ali:
ne znam tacno koje sijalice prodaje kolega s foruma, ali ti treba adapter/nosac za njih...neke dodju, neke ne dodju sa njim...
ukoliko taj scenic ima canbus (odnosno da ti prijavljuje gresku kad crkne neka sijalica) onda ti trebaju i canbus led sijalice koje obicno budu nesto skuplje od obicnih
Sta mislite da je ovaj zvuk grebanja? Remenica, spaner? Ili mozda waste gate turbine?
Renault Scenic 3 , 2010g, 1.5 dci 81 kw
https://youtube.com/shorts/Yv9RWKyNG...mgw5f8FbmoCH2U
Sent from my Mi A2 using Tapatalk
Učlani se u društvo Overbooatasha zvuk idealan …![]()
Kako se pokazao Clio 4, Grandtour, 1.5 DCI, 75KS?
Nije to zvuk grebanja, to je turbina...
Tacno ti ne mogu reci, ali taj zvuk moze bit sledece:
1.Jednostavno los filter vazduha
2. Ispod kucista filtera vazduha imas na crijevo od turbine jednu "sisicu", na nju se kaci tanko crijevo koje ide ka kucistu filtera vazduha, tu ti je senzor pritiska turbine...To znaju da slome kad mijenjaju filter i onda tu "dusi" i prenosi zvuk do kabine...
3. Zaglavila varijabilna geometrija turbine u neki polozaj...Samim tim peraja turbine previse agresivno "presijecaju" vazduh dok turbo "usporava" pa dobijas taj pshh zvuk
4.EGR ventil/ shudder ventil/klapa gasenja
Prvo provjerit imaš li uopšte filter u kuciste
But if you never try, you'll never know..
Filteri su svi novi
Skinut je dpf (izbusen) I sofverski ugasen kod Marovica
Sent from my Mi A2 using Tapatalk
Samo deri gas pun i vatru mu straga….![]()
Ako su stvarno bas izbusili dpf to ti ne valja nista i bolje, dok si jos na vrijeme, podji kod nekoga da ga skroz ukloni... Moze biti i da je turbo pri kraju, najbolje je na dijagnostiku ispratit pritisak turba i ostale parametre
But if you never try, you'll never know..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks