Michelin pa pe-šes mjesta prazno pa conti pa cer dalje
Michelin pa pe-šes mjesta prazno pa conti pa cer dalje
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Sve sto je rekao je istina...
E sad ga samo pitaj sto nije postavio ovaj klip 15. novembra, nego je cekao da proda sav zimski lager?
zbog toga ja njega ne volim
nece realno savjetovat ljude, nego ce im prvo uzet pare za zimske gume, pa onda ovo objavi
Kupiš univerzlane i uživaš.
Ostalo je sve mlaćenje prazne slame i za primorje i za PG.
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Ja sam vozio crossclimate i ne mogu reći da sam primijetio neko vau držanje u odnosu na neke druge gume.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ne, nego generalno
A da probaš zimske na - 10 i letnje na +50.
Ja sam ih uzeo razmišljajući tako i uopšte nisam osjetio neku specijalnu sigurnost ni na minus ni na plus. A cijena im je jaka. Ali ne bih ja nikog učio.
Evo i ja good year vector 3 koja je allseason... Brutalna guma! Mnogo se bolje ponasa nego sto sam ocekivao. Ocekivao sam da se solidno ponasa po svim uslovima kad ono buraz cEpa dje culo i dje ne culo.... Nisam jos bio na snijeg, po hladnom je top...
Ma ništa.
Last edited by extravaganca; 14-12-23 at 21:50.
Reče li Banjo ovo "prilikom nailaska na vodu visine 5-10cm"?
A što radi Banjo?Meni je mio,dosta puta sam završio kod njega ali samo da mi odradi ono što ja oću i zbog čega sam došao.
Čuš "na današnji dan na 13°C po kiši u PG..." Pa što misli,da mijenjamo gume u zavisnosti od ciklona/anticiklona na sedmičnom nivou,ili da,kad je ovakav dan u PG,vozimo po danu ljetnje,pa ako krenemo zorom neđe,popijemo kafu,stavimo zimske jer je temp. 3-4 stepena i onda možemo na posao
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Totalna je glupost stavljati zimske u PG sa okolinom i primorje, plus ako se ne ide na sjever.
Maksimum je all seasonka koja vuce na ljetnju, tipa Michelin CC.
Prema tome, šta da ti kažem?
Valjaju li sto sava eskimo?
Za snijeg dobre, po kisi malo vise proklizaju kad kocis. Tako su se meni pokazale
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Solidna guma za te pare, ja vozim na njih evo treca zimska sezona, i dalje su ok i na kisu i na snijeg.
Sent from my iPad using Tapatalk
Koliko kenjaze oko guma ja ne vjerujem ovo, ovaj Banjo kao da je nekakvi pilulu popio. Znaci zimske montirajte ujutru pred posao, pa onda zamjena za ljetnje nedje oko 12h, pa onda opet zimske da se montiraju oko 18-19h jer u 20h bude opet 3 stepena. Stvarno svaka cast za ove savjete oko guma kroz Podgoricu, oko bova i oko velikog pijeska.
But if you never try, you'll never know..
Ada zato većina i stavlja zimske, nego se ođe mora malo pametovati.
Zakon
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks