Petrol vraca 3c/l (zlatna kartica). Ja sam trenutno na 58 eura.
Prema tome, šta da ti kažem?
Samo trazis na kasu da ti naprave...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
I dobiješ kafu besplatno kada je naprave
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Hvala Aleksandru Vucicu i Andriji Mandicu
Od ponoći litar benzina jeftiniji četiri, a dizela pet centi
https://www.cdm.me/ekonomija/od-pono...ela-pet-centi/
Reci mi sto sipas u kola da ti kažem ko si…..![]()
Sve vrste goriva će nakon novogodišnjih praznika navjerovatnije poskupiti za jedan cent po litru, saznajemo iz Udruženja naftnih kompanija (UNKCG).
To znači da bi cijena benzina sa 98 i 95 oktana trebalo da iznosi 1,51 i 1,47 eura za litar, dok bi cijena eurodizela trebalo da iznosi 1.43 eura.
Ministarstvo je objavilo maloprodajne cijene goriva koje će važiti do sredine januara, a prema kojima će obje vrste benzina biti skuplje za dva centa, a eurodizel za cent.
Nova cijena benzina BMB 98 će iznositi 1,52 eura, a BMB 95 će koštati 1,48 eura po litru. Nova cijena eurodizela iznosiće 1,43 eura po litru.
Poskupiće za jedan cent i lož ulje, koje će koštati 1,40 eura po litru.
- Saglasno odredbama Uredbe o načinu i visini elemenata na osnovu kojih se formiraju maksimalne cijene naftnih derivata („Službeni list CG“,broj 23/2021), naredni obračun će se obaviti 15.januara a eventualno izmjenjene cijene naftnih derivata važiće od 16 januara 2024.godine, saopšteno je iz Ministarstva energetike i rudarstva
Dizel na Kosovo od 1,23€ do 1,32€
Benzin prosjek 1,27€
Od ponoći jeftinije sve vrste goriva
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...e-vrste-goriva
Ina ili Petrol ili je isti đavo? Hoću da se mičem od Jugopetrola (ne zbog goriva) pa me interesuje đe da pređem, 5 kola bi sipalo gorivo, x1 98 benzinjara, x3 95 benzinjare i jedna dizelača?![]()
Meni je nesto ina najmilija i najcesce gledam tamo da sipam.
Naginjem i ja ka Ini zbog "Fresh Cornera"ali ih je malo nešto a i lokacije su im čudne...
Last edited by BiTrAtE; 24-01-24 at 13:30.
Sad vidim da Petrol nema 98, samo 100? Koja je cijena stotke u odnosu na 98 od Jugopetrola ?
Ja mislim da je 12 centi u odnosu na 95.
Prema tome, šta da ti kažem?
Znam da Inu Hrvati nikako ne hvale. Ne znam kakvo je stanje kod nas.
Inu ne ali je ina krenula udarnicki na nase trziste u zadnje vrijeme sve zive firme su uzeli i daju 3centa.
A petrol neka neko napise koja je razlika izmedju 100 i 98jugopetrola.
f6
Ja sam bas dugo godina sipao dizel na Inu i ima opcija profit app dje se ostvaruje neki povrat za tankanje. Sto se benzina tice kod njih je 95 i 95plus koliko se meni cini, da ni nema 98 ili 100 sto je bas bezveze. Zadnji put sam usuo na Euro Petrol u Blok 5 stotku i mislim da cu se prebacit tu da sipam vazda. Jugo Petrol (Eko) mi se čini da imaju 95 i 98 i isto neke kartice za povrat novca ili tako nesto
But if you never try, you'll never know..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks