A ljudi nemojte da pravimo od ovoga veliku priču, bukvalno može biti 100 scenarija.
Evo npr, ja odem u neki restoran u PG, najedem se i platim svojim parama. I na kraju kažem konobaru "molim te daj mi gotovinski na tu i tu firmu, i on to bez problema odradi jer ga ne interesuje šta ja s tim radim kad je već plaćeno. I onda to slikam i pošaljem medijima kako neko jede o državnom trošku.
To je moguće da se napravi, zato aktivisti koji imaju hiljade pratilaca na FB moraju da imaju veći nivo odgovornosti i da pokušaju da provjere i razmisle a ne da kao Vremeplov i Oči Podgorice pišu:"članovi šalju", "nadležni da reaguju"
Sent from my MAR-AL00 using Tapatalk
Jel realno ovo,što je ovo sad kad vidim posebno na kraj video-a ovu Rajnke i ka ateista moram reći nek nam je bogupomoć.
https://x.com/USEmbassyMNE/status/17...221609672?s=20
Ne znam što se sjetih Teletabisa.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 13-12-23 at 19:19.
nothing comes from violence and nothing ever could
Ne moraš me prozivat ovako javno, bili smo pa prošli.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ali DF logika.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Popis CEDIS-a na forumu hahhaha
Iz iskustva Tehnomax izdaje fakturu na radnika.
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Sad nadjoh fakturu tehnomaxa kad sam radio u privatnoj firmi i kupio tablet na rate, nidje mog imena, samo ime te firme.
Hahahaha, upravo.
Digresije od par hiljada eura. Na hiljade ih kupovalo diplome i regularno otimali kroz redovne plate, ovi poslije njih nastavili ubrzanim korakom isto. A to su čak i "sitnije" zloupotrebe.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks