Upravo to i pričam a SNS je DPS na steroidima isti ih je i stvorio.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
On gledao Partizan?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Krijući.Skautira.
Inače,zove me žena,veli tu je jedan mladi momak došao da odradi popis,veli,mogu ja dat podatke za sve nas.Reko:ženo,eto me za 2 min.Ostavih piće i društvo u kafanu.Prep'o sam se,priznajem.Čuš...mladi popisivač i sama žena u kuću.Kako ne!
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 11-12-23 at 16:17.
Taj poziv nije bio poziv,to je bio ljubomorometar.Veli,pokazao je blizu maksimalne vrijednosti.
Nakitio sam ovo za ostavljanje drugova,kafane...ostalo je manje više istina.
pictures upload sites
Slobodno neka me kazne, samo neka mi objasne kako znaju da sam to ja.![]()
Rukopis.
Da si htio ostati anoniman koristio bi Morza.
Last edited by Bluemoon; 11-12-23 at 16:49.
To bi bila najjaca istraga, od 4000 popisivaca - koliko njih pise cirilicom pa da se uporedjuje i da se trazi koga je ta osoba sve popisala.![]()
Pa rukopis je ka otisak prsta tačnije jedinstven mislila sam da to svi ljudi na svijet nekako znaju.
Ostavljati svoj rukopis na neke društvene mreže je i više nego naivno osim ako.
Ne budi ka Bizbi.Ono što je on ostavio uostalom nije njegovo jer su dva različita rukopisa što bi se moglo istragom utvrditi okle njemu tuđi listići da slika.Osim ako.
Isti nije popisivač koji slika usput tuđe listiće.Za to se ide i tvorza.
Last edited by Bluemoon; 11-12-23 at 17:07.
Rukopis popisivaca.
E čuš jezik Crnogorski, a ne no
A ne no ono slovo što se upotrebljava kad se kaže zjenica
Hahahaha, znao sam da ćeš se odmah javiti
Pa naravno meni je majka iz Beograda čuš joj je bila kompletna nepoznanica.Lol
Ljudi,jel se desila još nekome u familiju demokratija,da ne kažem revolucija?
U moju izgleda,demokratija pružila pipke.Đeci nam jezik na popisu drugačiji no meni i ženi?!?Svako sam za sebe davao podatke.
Đed mi se prevrće u grobu,garant.
A što tek reći za popisivača?Jes mlad,ali od svega ponuđenog on uze čašu domaćeg soka od šipka.Bruka!
Nas je 5-oro i niko se isto popisao nije bilo da je vjera, nacionalna pripadnost ili jezik u pitanju.
Demokratija na najjace.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
E ne znam ko je kod vas,ali mene na početku stavi kao "nosioc domaćinstva".Da me đed vidio reka bi :"njemu stavi nosioc suknje".Može li ta različitost u istom domaćinstvu izazvati neki bag u softweru za obradu podataka sa popisa,ili je ipak rađen po zapadnim standardima?
Da sam znao da ću se ovako obrukat,mogao sam prije par dana odradit neki sastanak sa đecom.Ovog mlađeg bi podmitio sa malo para,stariji bi mi izbio veću cifru,ali,popis se radi jednom 10g a bruka osta dovijeka
Last edited by joni; 11-12-23 at 18:10.
Još nisu dolazili kod majke mi, ona me pita šta da im kaže kad dođu. Nikad je nisam nagovarao ni kako da glasa pa joj neću suflirat ni šta će da kaže u ovoj situaciji. Objasnio sam joj šta su joj opcije za tih nekoliko "najbitnijih" pitanja pa neka sama vidi šta joj djeluje najprirodnije.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks