moramo da navijamo da Madjarice dobiju sad Hrvatsku, očekujem da Švedska dobije oba meča prije nas (Kamerun i Madjarsku). ako nam se poklope rezultati pobjeda protiv Senegala je dovoljna za dalje
Sent from my iPhone using Tapatalk
moramo da navijamo da Madjarice dobiju sad Hrvatsku, očekujem da Švedska dobije oba meča prije nas (Kamerun i Madjarsku). ako nam se poklope rezultati pobjeda protiv Senegala je dovoljna za dalje
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Šofro abeljavi tim Milena
Derry
postavlja li ovo pitanje Katarina Bulatović za koga navija Šofro? znači Katarini ni on sad ne odgovara, ko li je idući? kako nisko padaju ljudi radi para, strašnodžaba ljudima što su vrhunski sportisti bili, kad te kupe političari/firme ka kilo sira
Aooo Suze mi krenuse zbog Batinovicke kad sam cuo jauk I sad rekose ovi zlotvori sa vijesti da je ligamente pokidala. Zelim ti brzo oporavak legendo pa da se radujemo ponovo tvojim odbranama. Krivo mi je kako sam prije komentarisao Itanu da je onakva l, da je ovakva Ali ja sam to samo uradio da bih vas razbijesnio da odigrate najbolje sto mozete, a znam da mozete. Vi ste za mene zlatne lavice . Oprostite mi djevojke
Ustaj forume idemo!
Derry
Fenomenalno igramo napad. Realizacija opet problem. Moraju se ziceri resavat.
Derry
Odlično sve izgleda.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
E kakav ples, trebao je jedan ovakav mec posle onoga sa Hrvatskom. Marina isto brutalna.
Derry
5 razlike vodi Hrvatska protiv Madjarske. dakle, moramo dobiti Švedsku ako mislimo dalje
Valjda je i bod dovoljan ?
Ako Hrvatska dobije , samo nas pobjeda vodi u četvrtfinale.
P. S. - Dobra stvar je što su se tako nacrtale stvari da i ako ne odemo u četvrtfinale imaćemo veoma dobre šanse da odemo na OI.
Послато са SM-A546B помоћу Тапатока
Last edited by Isak; 11-12-23 at 18:14.
eo ih na -1, ajmo sad
Kakva utakmica.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Dobijaju madjarice bre ajmo breee kakva sreca napokon vise
Last edited by p0smatrac; 11-12-23 at 18:29.
okrenuše ih, da ako izdrže ovo do kraja
idemo u 1/4. ojhaaa!!!
AAAAAAAAAA AJMOOOOOOO BOJANAAAA ZASLUZILA SI CRNA GOROOOOOOOO.
IDEMOOOOO
Derry
Hahaha ovo je nerealno, kaaaako ih okrenuše bravooooooo
Četvrtfinale , tako je bre.
Послато са SM-A546B помоћу Тапатока
Tresem se od srece ovu emociju nije od mene izvukao nijedan tim jos od meca sa Englezima u fudbalu.
Bravoooooo breeeeee!
Derry
Kako su izgubile hrvatice ovo nije mi jasno posto madjarice su cijeli mec ocajne pa cak i ovo pred kraj kad su preokrenule vise zbog glupavih faulova Hrvatske i dosudjenih sedmeraca.
Ajde prijeki sto si se prizdio
Priznajem ako ostvarimo makar jos jednu pobjedu
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ok je 1/4. Jesam naopak ali nekako bih volio da smo morali dobit Svedsku.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks