Juče rekoše da su dosad popisali ukupno 150 hiljada ljudi. Na osnovu kojih je informacija monstat došao do tog broja stranaca?
Rece mi ova te popisuje da je u cg.preko 120.000 stranaca do sad po monstatu.
Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Juče rekoše da su dosad popisali ukupno 150 hiljada ljudi. Na osnovu kojih je informacija monstat došao do tog broja stranaca?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Kakav je Bizbi, ethnically and politically fluid.
Kojom metodologijom su dosli do toga pojma nemam ali mi djevojka tako rece.i ne znam cemu se iscudjavate, kada nemamo oci da vidimo kolko je rusa ukrajinaca i turaka kod nas
I da, rece da nema sanse da se popis zavrsi do 15ga
Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
Last edited by aleksa111111; 08-12-23 at 19:22.
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Zašto bi se završio 15. kad traje do 18?
Zasto nema sanse kad svaki popisivac od njih 4000 treba da popise po 150 ljudi, ako imamo 600k stanovnika...sto dodje 10 ljudi dnevno, ae nemojmo se zaebavati.
Ja cu ostat nepopisan, nema nikoga u stan, niti u CH imamo Sasu Zekovica ili Vucurovica da brane nasa gasterbajterska prava
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Iskreno mislim da cifra nije nerealna, imamo ogroman broj stranaca u zemlji (pogotovo RU/UKR) ali je potpuno nerealno upravo to, da imaju te informacije vec. Ogroman broj RU/UKR uopste nece biti popisan.
U Herceg Novom ima toliko UKR/RU da mi je ista vjerovatnoca da cu sresti nekoga na setalistu ko prica RU ili SR/CG/HR (kako vec zelimo da zovemo ovaj nas maternji).
Last edited by beatnological; 08-12-23 at 20:15.
Po PG ovih dana čujem više turski no ruski. Masu ih. I to familije, tinejdzeri, samo staraca nema.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
eo vojnici masnog vepra i mande znaju rezultate popisa. mada ovima iz grupe bunt nekakvi su idoli oni koji su ubijali ljude samo jer su muslimani pa i ne čudi ovo
https://www.raskrinkavanje.me/analiz...isu-u-niksicu/
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ovo jedino mogu na uzorku onoga što šalju popisivači koji su pri DF-u, pa npr šalju rezultate na dnevnom nivou i Monstatu i partiji, čisto sumnjam da im nezavisni popisivači, ili koji su "pri" drugim partijama baš njima šalju rezultate.
Forever young, i want to be forever young
Te podatke o broju stranaca vec ima mup.
Ja upisah u sva 4 polja:
10. NE ŽELI DA SE IZJANI
11. NE ŽELI DA SE IZJASNI
12. NE ŽELI DA SE IZJASNI
12.a. NE ŽELI DA SE IZJASNI
Jer nijesu poenta popisa ova 4 pitanja, nego STATISTIKA broja stanovika.
Pa ne no jel, što postoje granični prelazi, prijave boravišta i trtemrte.
Mene popisivati neće izgleda.
Imaš pravo MUP ima sve podatke a neke je bačio u arhivu tako je to sa službom.
I zabolje mene za sva ova 4 pitanja đe se digla frka mene više zanima ono đe lustracija.A toga se filma zbog ova 4 pitanja galame očito zadugo nećemo gledati.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Vecina podataka su ionako dostupni, bilo MUP-u, katastru ili nekoj trecoj instituciji.
Al' nidje nema podatka da li u stanu imate samo kupatilo ili i kupatilo i WC.
To je jedno od kljucnih pitanja ovog popisa.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Pa mora da se zna ko zivi luksuzno u stanove vece od 50m2.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
How Yes No.
Ko zna možda ovi carevi te ih treba lustrirati imaju i bengalskog tigra u stan/ove te si ih nabrali devedesetih.Ko zna što ti carevi sve imaju u stan.
Kad su gorivo prevozili preko Bosne.
Oni te su Crnoj Gori poručivali napušite se Q sirotinjo.Ti isti nam ođe dan danas prodaju jeftine priče.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks