To da platis 5e vise da ti nije zao
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Kad bi tamo ice ventura trazio pelat, dobio bi...
Dajte neku preporuku na CT gdje moze da se ruca?
Sent from my SM-F946B using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Heh sad vidim ali zbilja u Radovče i završismo ketering na kraju jer nam je event bio baš blizu njih, a i sve nekako bi na brzinu. Uglavnom odličan ketering, bješe lijepo ukusno, raznovrsno, poslaše na svoju inicijativu i neke priganice, bjehu baaaaš dobre no nestaše vrlo brzo
Sent from my iPhone using Tapatalk
TATE - BUDVA
Double burger, odlican.
Pica sa kulenom, tijesto odlicno. Previse zacinjena i ljuta kao djavo.
Piletina u plazmi i corn fleksu, bzv, sta znam...
Domace njihove kifle punjene nutelom i pudingom - VRHUNSKE.
Zna li ko šta se dešava sa Republic of Good Food u centru, evo već neko vrijeme ne radi, jesu li ga zatvorili ili nešto renoviraju?
ne znam ni zasto su trajali toliko, ovamo na konik nikad nidje nikog.
nothing comes from violence and nothing ever could
Otvorio Misko sa Ade, zgrada iza Kristala. Mislio danas tamo, ali trt. Ne rade nedeljom.
Restoran Adriatic, Budva, standardno ukusno, a mesnu platu nas troje (sin, supruga i ja) nije moglo ,,savladati”….
Omlatio si salatu dok je stiglo jelo, mora da su brzi bili.
Stvarno jesu, 5 razlicitih jela a vino sam popio dok je salata stigla.
Dje preporucujete u BG, neki dobar restoran, rucak / vecera, nasa domaca jela.
Kad sam boravio u hotel Majestik hrana je bas bila vrhunska, takodje i "Mikan" odma u bliIzini.
Restoran Jerry za malo dublji dzep...
Neka preporuka ?
Furaju se vec neko vrijeme na Bela Reka
Ja sam bio gost pa nisam mnogo razmisljao, ali lijep prostor, dosta te domace hrane i finog pica, ima parkinga koliko se sjecam sto je za gore bitno.
Ja se nenadano baš lijepo najedoh u Tri šešira. Više došli zbog muzike i pića, čak nismo planirali ni da jedemo (kasno je bilo) ali ajde neke meze uz piće, pa još nekakvih zezancija kao paprike punjene sirom, neke kao pite sa svačim, neki uzeše i nešto ozbiljnije (ja nisam htio kvariti alkohol ali probah) i sve bijaše preukusno. Ali baš ukusno.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Bookmarks