Kako kome odg, ja sam navikao ma postpaid, nekako mi je lakse...
Sent from my iPhone using Tapatalk
--------------------------
Do Not Disturb.
Kao sto rekoh, kako kome odg...
12.99e je 1000GB.
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Ja sam se iznenadio brzinom...
Sa tmobile 5g nisam imao ovu brzinu...
Stigla je meni ista poruka i na Viber al' mi je cudno sto je sa istog broja sa kojeg je dolazile mtel poruke nakon prepaid dopune i to samo 20 dana unazad...
Nema veze, CKB cu blokirat' i preko SMS-a i preko Viber-a.
A za 'mtel' cu vidjeti sa koje adrese ce doc' info nakon iduce dopune, za 10 dana.
Last edited by Fidel Castro; 06-12-23 at 20:03.
Do Not Disturb.
Hvala Štraus.
Provjerio sam ponudu za Telenor i Mtel i Telenor ima mnogo bolju ponudu za nove korisnike koji prelaze u njihovu mrežu.
Mtel - paket u vrijednosti od 10.99 koji ima 50gb interneta + neograničene pozive.
Telenor - paket u vrijednosti od 9.99 koji ima 100gb interneta (50gb + 50gb za dva servisa) + neograničene pozive.
Imao sam ovog mjeseca situaciju da mi je pogrešno obračunat iznos postpaid pretplate (račun mi je stigao jedno 8 evra više nego što treba) te nakon više razgovora sa korisn servisom sam dobio informaciju da je to riješeno na način da će mi račun za sledeći mjesec biti umanjen za to nepravilno obračunato uvećane a dat mi je savjet da račun za ovaj mjesec platim u tom punom nepravilno obračunatom iznosu?! Neka ostane ovo ovdje kao podsjetnik da vidim šta će biti za mjesec dana.
Nista uces u plus. Ja sam tako usao u plus 230e na mtel i odbijali su mi od 2020e godine do danas. Sledeci racun ce bit prvi da ja placam
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
^parasu
Bio 2020e sad malo toceno
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Pustena je move aplikacija za sve korisnike. Azurirajte moj mtel aplikaciju. Udjite u podrska-move, aktivacija move i sa podacima sa moj mtel ulogujte se. Aplikacija vazi za sve box 2.1, 2.2, 3.1,3.2, 4.1,4.2 i 4.3 pakete
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Pise mi greska pri logovanju
Ko bude imao problema nek mi pošalje podatke na pm pa cemo rešavati.
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks