Nije ovo Lepoglavi.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Leposavić je bio prolazno zlo, nema ga u svakodnevnom političkom životu. Leposavić je bio Đedov idolopoklonik, Lepoglavi je histerisao i vrištao na Đeda.
Histerisao i vikao na đeda a ide na proteste SNS-a ima logike.
Dajte foto baš me zanima koji je sad pa to lik.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Kad ti moramo crtat....
![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Kako boli pojedine Temeljni kukavče![]()
Forever young, i want to be forever young
Pa što ne velite lijepo Pipun.Dobitnik nagrade za najboljeg satiričara od strane Srbije.
Iako on nije pisao satiru stvarno je to sve mislio što je napisao.
"U jednom od saslušanja meni Milivoje Katnić kaže da je moja đevojka vrhunski agent ruski i da su je poslali Rusi i kad sam ga ja pitao na osnovu čega to tvrdiš,jesi ti lud?On je meni reka pa jel tebi logično da tako lijepa đevojka bude sa tobom?"
Legendarno.
Za mene više nije Pipun nego Lepoglavi.
najveći Srbin u CG i u drugi najveći u Srbiji (iza šefa njegovog, ipak se neki red mora znati). e, sad što podržava uništavanje Srbije to su već nijanse kad su u pitanju splačine kao lepoglavi. eo kao odje recimo. kad mu je naredjeno da dodje i priča nešto, na skupu dje je sns dovodio ljude pod prijetnjom otkazima
https://www.vijesti.me/amp/658211/kn...ambasadoristan
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Zanimljivo je da Mandolina nema nidje kad su ove pokazne vježbe ultrapoltronizma u pitanju
namazan je vojvoda. uzima keš a lepoglavog šalje da izigrava dvorsku ludu snsa
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
To da, ali čudi me da psiho ne insistira da i ovaj pruži javnu podršku, s obzirom na to koliki im keš sipa
Najjače iz te pozicije da budali.
Jel ovo manky Šapić pored njega na bilbordau?
E zamisli ove blavore u pozadini najvećeg debila na svijet.A ne mislila sam na onaj prvi bilbordau da je Šapić bradati pored njega.Dijele oni tako svašta.Sjetih se jednom kad sam bila u Beograd na 8.mart a neka veli ti nisi uzela ogledalce i ružu?Reko o čemu ti.Ona mi pokaza ogledalce a unutra voli vas Vučić.E greote.
Viđeh predizborni spot Dveri ka nekog ministra strpali u Yuga što će da prizna Kosovo.
Opozicija nije trebala prije svega da pristane na izbore ali..
I nema to je to,prošao voz.
Axaxax, a jes na tu prvu sliku, ja totalno preumih, koliko sam volio toga čoeka dok je igrao i koliko se moralno i ljudski sroza' od kad je uplovio u politiku
Svi su ti oni tehnikuse kupljeni a ima nešto još gore ucijenjeni nečim.A ima ono najgore neki su završili 2m pod zemlju.
Možda mi zbog ovih zadnjih ipak nije do sprdnje na ovu temu.A Vučiću je to i cilj da od svega napravi sprdnju dok iza njegovog djela i lika stoje ubistva.
On je prije svega,ubica.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks